Website 'op vakantie'

De zomervakantie komt eraan. Vanaf 21 juli - 13 augustus gaat de website 'op vakantie'. Wil je nog een bericht plaatsen? Doe dat dan voor die tijd. Rest mij iedereen een heel fijne, zonnige en relaxte vakantie te wensen!

Groen geel bestaat 95 jaar!

Om dit te vieren hebben we naast de gebruikelijke traditionele activiteiten ook wat extra feestjes voor jullie in petto.We trappen het jubileumjaar af tijdens het JUBILEUMWEEKEND op 9, 10 en 11 november.Meer informatie volgt, dus hou de site en facebook in de gaten.

Wij zijn op zoek naar jou

Beste Korfballer, wij zijn op zoek naar jou!!

Senioren selecties en teamindelingen

Hierbij de senioren selecties en teamindelingen voor de eerste veldhelft seizoen 2018-2019. 

Complex gesloten

M.i.v. heden is het complex gesloten. Vanaf maandag 13 augustus ligt de sleutel weer klaar op het vertrouwde sleuteladres.

Terug naar overzicht

Opstellingen seizoen 2018-2019 def pupillen

Door De selectiecommissie pupillen, 42 dagen geleden

Hoi allemaal, We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het maken van de teams voor het volgend seizoen. We denken dat we het aardig goed voor elkaar hebben gekregen en hopen ook dat jullie je erin kunnen vinden. Klik hier om de opstellingen voor de 1e veldhelft te bekijken. Aan het begin van de zaalcompetitie zullen wij deze opnieuw bekijken, en zouden we evt. wijzigingen kunnen doorvoeren.

De trainers/coaches komen later (we hopen zo snel mogelijk) bij de teams op de site te staan.

Mochten jullie toch nog vragen of opmerkingen hebben over de opstellingen dan kunt u dat voor 14 juni as. aan ons kenbaar maken per mail (selcomdef.kvgroengeel@gmail.com ).

Alvast fijne vakantie !

De selectiecommissie pupillen
Wendy Waal, Desiree Huisman en Saskia de Leeuw