Scheidsrechters opgelet!

Al veel scheidsrechters hebben hun voorkeur aangegeven voor het fluiten van wedstrijden. Tot uiterlijk zaterdag 17 november kunnen de scheidsrechters van ons vaste scheidsrechterskorps, hun voorkeur aangeven via scheidsrechter@kvgroen-geel.nl . Degene die niet gereageerd hebben en/of eerder hebben aangegeven door de scheidsrechterscommissie te willen worden ingedeeld, worden na deze datum op een wedstrijd ingedeeld. Komende week ontvangen alle scheidsrechters een mail met de definitieve indeling. Daarna wordt de indeling in sportlink en op de website geplaatst. Houd je mailbox dus in de gaten!Voor de leden van de teams die fluiten, is per mail een schema met datums naar de contactpersonen...

Balsponsor gg - dsc: bruna velserbroek

Zaterdag 17 novemeber start het zaalseizoen voor de selectie en staat er gelijk een sterke tegenstander op het programma: DSC uit Eindhoven. Voor deze wedstrijd sponsort Bruna Velserbroek de wedstrijdbal, aanvang 19.00 uur. Zij wensen iedereen veel succes komend zaalseizoen. Mocht u nog een boek of cadeau willen bestellen voor de feestdagen, via www.bruna.nl bezorgen zij bij u thuis.

Sinterklaas

Hallo pupillen, Woensdag 21 november is er voor alle F-jes en kangoeroes van 17:00 uur tot 19:00 uur een Sinterklaasfeest!

Theepotten en ander servies

Iedereen die aan onze oproep gehoor heeft geven en ons zijn of haar theepot heeft uitgeleend, kan deze weer bij Groen-Geel ophalen.

Het bruist bij groen-geel #95jaarjong

Traditiegetrouw eindigen we onze cabaretten bij Groen-Geel met het liedje; 'Er is leven bij Groen-Geel'.

Terug naar overzicht

Opstellingen seizoen 2018-2019 def pupillen

Door De selectiecommissie pupillen, 5 maanden geleden

Hoi allemaal, We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het maken van de teams voor het volgend seizoen. We denken dat we het aardig goed voor elkaar hebben gekregen en hopen ook dat jullie je erin kunnen vinden. Klik hier om de opstellingen voor de 1e veldhelft te bekijken. Aan het begin van de zaalcompetitie zullen wij deze opnieuw bekijken, en zouden we evt. wijzigingen kunnen doorvoeren.

De trainers/coaches komen later (we hopen zo snel mogelijk) bij de teams op de site te staan.

Mochten jullie toch nog vragen of opmerkingen hebben over de opstellingen dan kunt u dat voor 14 juni as. aan ons kenbaar maken per mail (selcomdef.kvgroengeel@gmail.com ).

Alvast fijne vakantie !

De selectiecommissie pupillen
Wendy Waal, Desiree Huisman en Saskia de Leeuw