Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Opstellingen seizoen 2018-2019 def pupillen

Door De selectiecommissie pupillen, 9 maanden geleden

Hoi allemaal, We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het maken van de teams voor het volgend seizoen. We denken dat we het aardig goed voor elkaar hebben gekregen en hopen ook dat jullie je erin kunnen vinden. Klik hier om de opstellingen voor de 1e veldhelft te bekijken. Aan het begin van de zaalcompetitie zullen wij deze opnieuw bekijken, en zouden we evt. wijzigingen kunnen doorvoeren.

De trainers/coaches komen later (we hopen zo snel mogelijk) bij de teams op de site te staan.

Mochten jullie toch nog vragen of opmerkingen hebben over de opstellingen dan kunt u dat voor 14 juni as. aan ons kenbaar maken per mail (selcomdef.kvgroengeel@gmail.com ).

Alvast fijne vakantie !

De selectiecommissie pupillen
Wendy Waal, Desiree Huisman en Saskia de Leeuw