" />

Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

maandag om 20.00 opent de inschrijving voor pupillenkamp 2019!

Door Charissa van Erkelens, 2 maanden geleden

Hoi leukste Pupillen!

Het pupillenfeest vrijdag was alvast een voorproefje van het kamp met pinkster!
Hierbij een aantal foto’s van het feestje. Wij vonden het heel erg leuk. We zijn druk bezig met de voorbereidingen. Hierbij een aantal belangrijke dingen om te weten: 

Pupillenkamp is dit jaar van 8 juni tot en met 11 juni. Waar we naartoe gaan is nog een verassing! Let op! Je kan mee als je 7 bent en in het bezit bent van een zwemdiploma. 

Schrijf het alvast in jouw agenda, MAANDAG OM 20.00 opent de inschrijving voor pupillenkamp 2019!

Ga jij met ons mee?

 

Nog geen 7 jaar?

Ben je nog geen 7 jaar, maar word je dat dit jaar wel en heb jij een zwemdiploma. Dan kan je misschien toch mee! Kijk morgen ook op de website van Groen-Geel en schrijf je in op de reservelijst.