Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Vanaf 1 juli: gg/ijskoud de beste

Door Robert Luttik, 2 maanden geleden

Vanaf 1 juli 2019 krijgt K.V. Groen-Geel een nieuwe naam, er komt een nieuwe sponsor die met Groen-Geel naamskoppeling aangaat. Groen-Geel zal in al haar uitingen een nieuwe naam voeren voor de periode van 3 seizoenen. Vanaf 1 juli zal de naam worden: GG/IJskoud de Beste. IJssalon IJskoud de Beste is de beste ijssalon van Amsterdam e.o. van de ondernemersfamilie Jorna. Zij maken al hun ijs op ambachtelijke wijze. Binnenkort openen zij ook IJsfabriek IJskoud de Beste, om de groei van de onderneming kracht bij te zetten. Medio mei zal de stap naar de Zaanstreek gemaakt worden en zal IJskoud de Beste op de Gedempte Gracht de beste en mooiste IJssalon in Zaandam openen. Rede genoeg om deze mooie naam uit te dragen en een mooie samenwerking aan te gaan, uiteraard na goedkeuring van KNKV. #WZGGIJKDB