Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Groen-geel staf gaat door; mariët huitema nieuw

Door Robert Luttik, 2 maanden geleden

Het bestuur van Groen-Geel heeft in de afgelopen periode de samenwerking met Dico Dik, Thijs Muller en Robert Luttik verlengd. Zowel Bestuur, Topsport als staf zijn erg tevreden over de huidige samenwerking en zijn nieuwsgierig hoe de selectie zich in de korfballeague verder gaat ontwikkelen. Ook teammanager Marcel Griemink en verzorgster Bianca Luttik gaan door.

Om deze ontwikkeling verder kracht bij te zetten wordt Mariët Huitema komend seizoen aan de technische staf toegevoegd. Mariët was in het verleden als speelster succesvol bij ZKV, AKC Blauw-Wit en Groen-Geel op het hoogste niveau. Mariët gaat inzetten op de individuele ontwikkeling van de spelers: “Ik volg Groen-Geel actief, bezoek veel wedstrijden en vind het mooi hoe deze groep er vol voor gaat. Het is spannend maar ook uitdagend om weer in het korfbal aan de slag te gaan, maar ik zie tegelijkertijd ook veel kansen. Dus heerlijk om in augustus aan de slag te gaan.”

Dico Dik: “De vertegenwoordiging van dames in onze staf is beperkt met alleen Bianca aan boord. We hebben bewust gezocht naar een trainster en zijn blij dat Mariët instapt. Zij is nuchter en heeft enorm veel ervaring als ex- topkorfbalster en sportmedewerkster in Amsterdam. Voor haar een nieuwe ervaring om dit over te brengen op deze jonge groep. Voor het korfbal in het algemeen is het ook belangrijk dat we toppers als Mariet erbij betrekken.”