Vers uit de keuken...

We hebben zaterdag lekkere verse hamburgers van de grill.

Info paaseierentocht

Morgen gaan we op paaseierentocht!

Gevonden op het veld

Nog een paar plekjes voor pupillenkamp 2019. ook voor alle pupillen die 6 jaar zijn en dit jaar 7 worden!

Hallo Pupillen! 

Ijs

Heerlijk dat warme voorjaarszonnetje. ‘Tijd voor een ijsje met dit weer!’ denk ik. Onzin dat ik dat nu denk, want bij ons in het gezin hebben we als motto: ‘Het is altijd weer voor een ijsje!’ 

Terug naar overzicht

Groen-geel staf gaat door; mariët huitema nieuw

Door Robert Luttik, 13 dagen geleden

Het bestuur van Groen-Geel heeft in de afgelopen periode de samenwerking met Dico Dik, Thijs Muller en Robert Luttik verlengd. Zowel Bestuur, Topsport als staf zijn erg tevreden over de huidige samenwerking en zijn nieuwsgierig hoe de selectie zich in de korfballeague verder gaat ontwikkelen. Ook teammanager Marcel Griemink en verzorgster Bianca Luttik gaan door.

Om deze ontwikkeling verder kracht bij te zetten wordt Mariët Huitema komend seizoen aan de technische staf toegevoegd. Mariët was in het verleden als speelster succesvol bij ZKV, AKC Blauw-Wit en Groen-Geel op het hoogste niveau. Mariët gaat inzetten op de individuele ontwikkeling van de spelers: “Ik volg Groen-Geel actief, bezoek veel wedstrijden en vind het mooi hoe deze groep er vol voor gaat. Het is spannend maar ook uitdagend om weer in het korfbal aan de slag te gaan, maar ik zie tegelijkertijd ook veel kansen. Dus heerlijk om in augustus aan de slag te gaan.”

Dico Dik: “De vertegenwoordiging van dames in onze staf is beperkt met alleen Bianca aan boord. We hebben bewust gezocht naar een trainster en zijn blij dat Mariët instapt. Zij is nuchter en heeft enorm veel ervaring als ex- topkorfbalster en sportmedewerkster in Amsterdam. Voor haar een nieuwe ervaring om dit over te brengen op deze jonge groep. Voor het korfbal in het algemeen is het ook belangrijk dat we toppers als Mariet erbij betrekken.”