Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Vrijdag receptie voor groen-geel selectie, de voorzitter komt met een primeur...

Door Robert Luttik, 2 maanden geleden

A.s. vrijdagavond 5 april is er gelegenheid om het eerste en de begeleiding te feliciteren met het kampioenschap en promotie naar de korfbal league.

Vanaf 19.30 uur is er inloop en kan iedereen gefeliciteerd worden. Vanaf 20.00 uur zullen een aantal sprekers het woord nemen. Het officiële gedeelte zal rond 21.00 uur afgesloten worden. Uiteraard is er hierna de gelegenheid om informeel met elkaar na te praten, iedereen is vrijdagavond van harte welkom in de Groen-Geel kantine.  

Als er meer informatie bekend is over het officiële gedeelte zal dit gedeeld worden.

Namens het bestuur, 

Tamarah Smits