" />

Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Nieuw in het assortiment (deel 2)

Door Jos Koot, 9 maanden geleden

Onze sponsor van de C1 ( Jansen, Wijsmuller en Beuns BV) heeft als onderdeel een Wijnhuis met de naam VINURA, met Zuid-Afrikaanse wijnen. Uit het assortiment van deze leverancier hebben de afgelopen weken een aantal dames een keuze gemaakt en zijn tot de volgende wijnen gekomen voor Groen-Geel:

  • Als rode wijn de Sgt Pepper;
  • als droge witte wijn de Dusty Road Chardonnay;
  • als Rose een Bush Vines Rose.

Daarnaast zal VINURA ook een degelijke Duitse zoete wijn leveren, namelijk de Mathias Kleebach Bereich Bingen.

Door de keuze van deze smaakvolle wijnen zijn de prijzen iets aangepast. Voor alle wijnen en Prosecco zal dit per glas € 2,50 zijn. De wijnen en Prosecco kunnen ook per fles gekocht worden voor een bedrag van € 12,50.

Bij de frisdranken hebben we ook nog een Chaudfontain Citroen toegevoegd.

Veel korfbalplezier en tot bij Groen-Geel, Jos Koot