" />

Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Nieuw in het assortiment (deel 2)

Door Jos Koot, 5 maanden geleden

Onze sponsor van de C1 ( Jansen, Wijsmuller en Beuns BV) heeft als onderdeel een Wijnhuis met de naam VINURA, met Zuid-Afrikaanse wijnen. Uit het assortiment van deze leverancier hebben de afgelopen weken een aantal dames een keuze gemaakt en zijn tot de volgende wijnen gekomen voor Groen-Geel:

  • Als rode wijn de Sgt Pepper;
  • als droge witte wijn de Dusty Road Chardonnay;
  • als Rose een Bush Vines Rose.

Daarnaast zal VINURA ook een degelijke Duitse zoete wijn leveren, namelijk de Mathias Kleebach Bereich Bingen.

Door de keuze van deze smaakvolle wijnen zijn de prijzen iets aangepast. Voor alle wijnen en Prosecco zal dit per glas € 2,50 zijn. De wijnen en Prosecco kunnen ook per fles gekocht worden voor een bedrag van € 12,50.

Bij de frisdranken hebben we ook nog een Chaudfontain Citroen toegevoegd.

Veel korfbalplezier en tot bij Groen-Geel, Jos Koot