Gewijzigde voorlopige teamindeling abc

Beste spelers, hierbij vinden jullie de gewijzigde voorlopige team indelingen. 

Toernooien a, b, c, d, e en f teams op zaterdag 31 augustus

Om alvast in de agenda te zetten:

Website 'op vakantie'

De zomervakantie komt eraan. Van 14 juli - 11 augustus gaat de website 'op vakantie'. Wil je nog een bericht plaatsen? Doe dat dan voor die tijd. Rest mij iedereen een heel fijne, zonnige en relaxte vakantie te wensen!

Verrassing voor ivan

Vrijdag 28 juni speelde het Surinaamse team tegen Saen United. In de laatste minuut van de wedstrijd werd de wedstrijd even stil gelegd voor onze clubheld Ivan.

Kt3

Merle Hendriks en Carlo de Vries zijn geslaagd voor het diploma KT3 (Korfbaltrainer 3).

Terug naar overzicht

Niet vergeten: spelregelbewijs halen!

Door De scheidsrechterscommissie, 30 dagen geleden

De voorlopige teamindelingen zijn bekend. Maar voor de A-junioren en senioren geldt de nieuwe regel van de KNKV: als je nog geen spelregelbewijs hebt gehaald vóór 1 augustus, mag je niet spelen het komende seizoen!

Voor de B-aspiranten geldt deze regel vanaf begin 2020, dus ons advies is om het spelregelbewijs nu al te halen: éénmaal gehaald, is het voor je leven lang geldig!

Nog even alles op een rijtje:

  • Twee weken geleden is een link via de mail naar je gestuurd. Deze mail betreft de activatiecode voor Korfbalmasterz, het korfbalspelregelbewijs.
  • De mail is gestuurd naar het mailadres die van jou bekend is in Sportlink: dus dit kan ook de mail van je ouders zijn, of een ander e-mailadres, dan je normaal gesproken gebruikt. 
  • Heb je de mail niet ontvangen: check ook je spam-box! Ook daar niet gehad en overal gezocht, maar niet gevonden? Stuur dan een mail naar scheidsrechter@kvgroen-geel.nl . 
  • Het behalen van het spelregelbewijs, duurt ca. een uur. Tussendoor kan je stoppen en op een later tijdstip verder gaan. Pas na het behalen van het ‘examen’, heb je het spelregelbewijs behaald. Je mag zo vaak examen doen als nodig is.
  • Als het spelregelbewijs is behaald, wordt dit automatisch doorgegeven en verwerkt in de administratie van de KNKV en GroenGeel. 

Dus: Vóór 1 augustus moet bij de KNKV geregistreerd zijn, dat je het spelregelbewijs hebt gehaald: anders mag je van de KNKV niet korfballen volgend seizoen!

Gauw aan de slag dus!

Veel succes,

De scheidsrechterscommissie