A1: dubbeltje wil maar niet de goede kant op vallen…

Zaterdag 18 mei 2019, de dag die door velen verbonden zal blijven aan het Eurovisie Songfestival en Duncan Laurence. Da’s mooi, maar ik heb er niets mee. Deze dag moest de A1 aantreden tegen Dalto uit Driebergen. We waren op tijd op de plaats van bestemming, de auto’s stonden echter erg verspreid over diverse parkeerplaatsen. Het juiste weggetje naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats werd maar door een enkeling gevonden. Op papier staat Dalto 3 punten boven ons. De vorige keer, vóór de zaalcompetitie, wisten we de punten van Dalto in Wormer te houden door te winnen met 16-13.  Deze keer stond...

Pupillenkamp nieuws

  

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Kom je naar de vergadering?

Beste leden, Maandag 20 mei vindt de HALV plaats om 20.00 uur in de GG kantine. Hierbij de agenda en de vergaderstukken voor deze avond. 

Vertrouwens contact persoon

 

Terug naar overzicht

Livestream groen-geel

Door Jasper Marcus, 16 dagen geleden

Beste Groen-Gelers! Volgend jaar zullen wij met het eerste in de Korfbal League spelen, hiervoor zullen wij de nodige zaken op moeten zetten. Met een daarvan zijn wij het afgelopen jaar al begonnen: de livestream. Met de competitiewedstrijd tegen Tempo, de play-offwedstrijd tegen Wageningen en de B-hoofdklassefinale zijn de eerste stappen gezet. Deze wedstrijden zijn met behulp van een aantal bereidwilligen gerealiseerd. Voor volgend jaar willen wij dit op een professionele manier opzetten. Vandaar dat wij jouw hulp vragen. Zit jij op het media-college? Ben jij een systeembeheerder? Ben jij goed met programmeren of graphics? Ben je goed in presenteren? Of lijkt het jou leuk om op een andere manier een bijdrage te leveren bij de livestream? Meld je dan aan via: jaspermarcus1@hotmail.com. De komende weken willen wij de eerste stappen gaan maken, zodat wij snel kunnen gaan beginnen met testen. 

Met vriendelijke groeten,

Jasper Marcus