" />

Kangoeroe trainer gezocht!

Ja je leest het goed... Voor de kangoeroes zijn we voor komend zaalseizoen op zoek naar een opvolger voor Joeri Kok. De kangoeroes zijn onze jongste korfballers. Zij zijn tussen de 5 en 6 jaar oud en trainen op woensdagmiddag van 16.00-16.45.Ze spelen nog geen wedstrijden.Lijkt het jou leuk om met deze enthousiaste groep aan de slag te gaan?Neem dan contact op met Charlotte LooijCharlotterienstra@gmail.com

Je kunt je weer zelf inroosteren voor een kantinedienst!

De eerste diensten, die te maken hebben met verschillende activiteiten en oefenwedstrijden, staan weer in de Sportlink-app.Verder wachten velen met spanning op het nieuwe wedstrijdenoverzicht. Zodra het definitieve KNKV-overzicht bekend is, zullen alle bijbehorende diensten in de app geplaatst worden.Houd dus de website en de app in de gaten! Wat als het je niet lukt om zelf in te roosteren? Dan kan het volgende aan de hand zijn:

Foto's kampioenschap d2

Bekijk hier de foto's van de kampioenswedstrijd en de huldiging van de D2.

Druk bezochte scholing voor e en f-trainers

Het veldseizoen zit er voor de meeste jeugdploegen wel op, de hoogste tijd dus om met onze jeugdtrainers te evalueren en plannen te maken voor het zaalseizoen. Onder leiding van Desiree Huisman werden de punten besproken die al goed gaan, maar ook werd er over de zogenaamde verbeterpunten gesproken. Zowel op tactisch- als op technisch gebied werden voor de lange termijn doelen opgesteld om met de kinderen aan te gaan werken. Tijdens de bijeenkomst werd oefenstof doorgenomen, werden er trainingen gemaakt, werd er besproken hoe om te gaan met eventuele weerstand bij kinderen en werden er tips en tops uitgewisseld.

Gevonden voorwerpen tot 15 oktober 2018

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

Lindsy krop volgend seizoen bij kv groen-geel

Door Robert Luttik, 5 maanden geleden

Groen-Geel is trots bekend te kunnen maken dat Oranje U21 international Lindsy Krop (19) de overstap gaat maken van AKC Blauw-Wit naar Groen Geel. Lindsy won dit seizoen met Blauw-Wit 2 de Reserve Korfballeague finale van DVO 2. Daarnaast speelt Lindsy in Oranje U21 en reist daarmee in juli naar Budapest voor het WK U21. Ondanks haar jonge leeftijd heeft zij al de nodige (oranje) ervaring. Lindsy: "In de hoofdklasse wil ik graag verder aan mijn ontwikkeling werken door meer wedstrijden te spelen waarin het erom gaat. Groen-Geel heeft een ambitieuze spelersgroep waar ik  heel graag mijn bijdrage wil leveren".

Namens Groen-Geel van harte welkom en veel succes!

Commissie Topsport

Robert Luttik