" />

Baderie/zaankantercup donderdag bij gg

Traditioneel in de voorbereiding doen we mee aan de Baderie/Zaankantercup. Donderdag start het 2e om 19.00 uur tegen Apollo 1 en het 1e speelt om 20.30 uur tegen RODA uit Westzaan. Kom gezellig kijken naar de verrichtingen van de selectie met 8 nieuwe gezichten aan alweer de 12 editie van de trouwe naamgevers Baderie en Nieuwsblad De Zaankanter.

Ruilbeurs

Het nieuwe korfbalseizoen lonkt en de eerste trainingen zijn al gestart, dus het wordt weer tijd voor....de Ruilbeurs.

De voorbereiding is gestart...

Afgelopen dinsdag waren de 1e trainingen weer op ons complex, van de pupillen tot de 1e selectie werd er weer getraind. Donderdag 16 augustus staat de 2e trainingsronde gepland, kom gerust even kijken, de kantine is open.

Van de tap....

Nieuw seizoen, nieuw bier op de speciaal tap.

Start nieuwe seizoen

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. De trainingen starten vanaf maandag  27 augustus weer, tenzij je bericht hebt gehad van je trainer dat jouw ploeg eerder start met trainen. Mocht je dan nog op vakantie zijn: laat het je trainer even weten.

Terug naar overzicht

Lindsy krop volgend seizoen bij kv groen-geel

Door Robert Luttik, 3 maanden geleden

Groen-Geel is trots bekend te kunnen maken dat Oranje U21 international Lindsy Krop (19) de overstap gaat maken van AKC Blauw-Wit naar Groen Geel. Lindsy won dit seizoen met Blauw-Wit 2 de Reserve Korfballeague finale van DVO 2. Daarnaast speelt Lindsy in Oranje U21 en reist daarmee in juli naar Budapest voor het WK U21. Ondanks haar jonge leeftijd heeft zij al de nodige (oranje) ervaring. Lindsy: "In de hoofdklasse wil ik graag verder aan mijn ontwikkeling werken door meer wedstrijden te spelen waarin het erom gaat. Groen-Geel heeft een ambitieuze spelersgroep waar ik  heel graag mijn bijdrage wil leveren".

Namens Groen-Geel van harte welkom en veel succes!

Commissie Topsport

Robert Luttik