" />

Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Lieve niels & jeroen

Door Maaike Beuker, 12 maanden geleden

Wat hebben Carlijn Achtereekte, Sven Kramer en Groen-Geel 2 gemeen?

Alle drie hebben zij afgelopen weekend het kampioenschap binnen gesleept. Goud. Mooi, glimmend goud.  

Dan moet ik ook gelijk sorry zeggen. Want om Groen-Geel 2 te noemen in hetzelfde rijtje als deze Nederlandse sporthelden is misschien wat teveel van het goede. Maar in de Groen-Gele wereld is het toch een prestatie waar ik mijn ploeggenoten en mijzelf een klein schouderklopje voor mag geven. Met overmacht kampioen geworden, zo mogen we dat toch wel zeggen. In de eerste paar wedstrijden van dit seizoen hebben we wat steekjes laten vallen, maar daarna zijn we behoorlijk op stoom gekomen en afgelopen zaterdag hebben we dat bekroond door de nummer twee met 10 punten verschil te verslaan. Hoe we dat doen? We zetten vooral Jeffrey heel vaak voor de korf die meestal de helft van de productie op zijn naam zet, de andere helft van de goals verdelen we wat gelijkmatiger over de rest, gooi daar nog wat tikkie-takkie aanvallen tegenaan en je hebt een succesformule met het kampioenschap en promotie als resultaat. Simpel toch?

Maar Jeffrey deed het niet alleen. De legendarisch zoneverdediging van Jasper, het stofzuigerwerk van Ilse, defense-queen Leanne, aanjager Thijs, Koningin van de overpak Kelly (“Jef, stap nou uit!”), Gogo-gadget Gerben, comeback-kid Lucia, vergane glorie Wouter (weer op zijn retour) en Captain Luuk die niet weet waar die briefjes voor de scheids voor zijn hebben ook hun bijdrage geleverd. Als ik niet geblesseerd was schoot ik voor rust goed, daarna ben ik meestal moe of heb ik pijntjes. Deze talenten staan natuurlijk onder leiding van Robert; de grootste Tino Martin fan en altijd goed bij stem! De eervolle vermelding is voor de pechvogel van het jaar Nina, die vast volgend jaar revanche gaat nemen.

De prestaties van het 1e van afgelopen weekend vergeten we even, maar de plaatsing voor de play-offs is al een feit. Hoe gaaf is dat!?

Zijn de bussen al gereserveerd? Heeft iedereen de data al in zijn agenda staan? Zijn de Groen-Gele sjaals, paraplu’s, sambaballen, klappers en trommels al besteld? Want dit moet natuurlijk een feestje van formaat worden, zowel in de Hel van Wormer als buiten de regionen van postcode 1531.   

De selectie draait dus een seizoen met een gouden randje, maar wat denken jullie van de A1, B1 en D1? Ook daar wordt meegedaan om de gouden plak. Ik voorspel een maand waarin we onze schmink gewoon op de wangen kunnen laten zitten, wel zo praktisch.

Als jullie nou gaan oefenen op de yells, liedjes en aanmoedigingen, dan zal ik als oma extra goed zorgen voor de youngsters en Nanda. Deal?

Nu ga ik kijken of Wüst zich in hetzelfde rijtje bij GG2 mag voegen.

Liefs van oma Maaike