" />

Scheidsrechters opgelet!

Al veel scheidsrechters hebben hun voorkeur aangegeven voor het fluiten van wedstrijden. Tot uiterlijk zaterdag 17 november kunnen de scheidsrechters van ons vaste scheidsrechterskorps, hun voorkeur aangeven via scheidsrechter@kvgroen-geel.nl . Degene die niet gereageerd hebben en/of eerder hebben aangegeven door de scheidsrechterscommissie te willen worden ingedeeld, worden na deze datum op een wedstrijd ingedeeld. Komende week ontvangen alle scheidsrechters een mail met de definitieve indeling. Daarna wordt de indeling in sportlink en op de website geplaatst. Houd je mailbox dus in de gaten!Voor de leden van de teams die fluiten, is per mail een schema met datums naar de contactpersonen...

Balsponsor gg - dsc: bruna velserbroek

Zaterdag 17 novemeber start het zaalseizoen voor de selectie en staat er gelijk een sterke tegenstander op het programma: DSC uit Eindhoven. Voor deze wedstrijd sponsort Bruna Velserbroek de wedstrijdbal, aanvang 19.00 uur. Zij wensen iedereen veel succes komend zaalseizoen. Mocht u nog een boek of cadeau willen bestellen voor de feestdagen, via www.bruna.nl bezorgen zij bij u thuis.

Sinterklaas

Hallo pupillen, Woensdag 21 november is er voor alle F-jes en kangoeroes van 17:00 uur tot 19:00 uur een Sinterklaasfeest!

Theepotten en ander servies

Iedereen die aan onze oproep gehoor heeft geven en ons zijn of haar theepot heeft uitgeleend, kan deze weer bij Groen-Geel ophalen.

Het bruist bij groen-geel #95jaarjong

Traditiegetrouw eindigen we onze cabaretten bij Groen-Geel met het liedje; 'Er is leven bij Groen-Geel'.

Terug naar overzicht

Lieve niels & jeroen

Door Maaike Beuker, 9 maanden geleden

Wat hebben Carlijn Achtereekte, Sven Kramer en Groen-Geel 2 gemeen?

Alle drie hebben zij afgelopen weekend het kampioenschap binnen gesleept. Goud. Mooi, glimmend goud.  

Dan moet ik ook gelijk sorry zeggen. Want om Groen-Geel 2 te noemen in hetzelfde rijtje als deze Nederlandse sporthelden is misschien wat teveel van het goede. Maar in de Groen-Gele wereld is het toch een prestatie waar ik mijn ploeggenoten en mijzelf een klein schouderklopje voor mag geven. Met overmacht kampioen geworden, zo mogen we dat toch wel zeggen. In de eerste paar wedstrijden van dit seizoen hebben we wat steekjes laten vallen, maar daarna zijn we behoorlijk op stoom gekomen en afgelopen zaterdag hebben we dat bekroond door de nummer twee met 10 punten verschil te verslaan. Hoe we dat doen? We zetten vooral Jeffrey heel vaak voor de korf die meestal de helft van de productie op zijn naam zet, de andere helft van de goals verdelen we wat gelijkmatiger over de rest, gooi daar nog wat tikkie-takkie aanvallen tegenaan en je hebt een succesformule met het kampioenschap en promotie als resultaat. Simpel toch?

Maar Jeffrey deed het niet alleen. De legendarisch zoneverdediging van Jasper, het stofzuigerwerk van Ilse, defense-queen Leanne, aanjager Thijs, Koningin van de overpak Kelly (“Jef, stap nou uit!”), Gogo-gadget Gerben, comeback-kid Lucia, vergane glorie Wouter (weer op zijn retour) en Captain Luuk die niet weet waar die briefjes voor de scheids voor zijn hebben ook hun bijdrage geleverd. Als ik niet geblesseerd was schoot ik voor rust goed, daarna ben ik meestal moe of heb ik pijntjes. Deze talenten staan natuurlijk onder leiding van Robert; de grootste Tino Martin fan en altijd goed bij stem! De eervolle vermelding is voor de pechvogel van het jaar Nina, die vast volgend jaar revanche gaat nemen.

De prestaties van het 1e van afgelopen weekend vergeten we even, maar de plaatsing voor de play-offs is al een feit. Hoe gaaf is dat!?

Zijn de bussen al gereserveerd? Heeft iedereen de data al in zijn agenda staan? Zijn de Groen-Gele sjaals, paraplu’s, sambaballen, klappers en trommels al besteld? Want dit moet natuurlijk een feestje van formaat worden, zowel in de Hel van Wormer als buiten de regionen van postcode 1531.   

De selectie draait dus een seizoen met een gouden randje, maar wat denken jullie van de A1, B1 en D1? Ook daar wordt meegedaan om de gouden plak. Ik voorspel een maand waarin we onze schmink gewoon op de wangen kunnen laten zitten, wel zo praktisch.

Als jullie nou gaan oefenen op de yells, liedjes en aanmoedigingen, dan zal ik als oma extra goed zorgen voor de youngsters en Nanda. Deal?

Nu ga ik kijken of Wüst zich in hetzelfde rijtje bij GG2 mag voegen.

Liefs van oma Maaike