" />

Halfjaarlijkse algemene ledenvergadering maandag 28 mei 2018

Beste leden, hierbij willen wij jullie van harte uitnodigen voor de Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Kangoeroedag

We hebben vandaag een Kangoeroedag voor de kleuters van Wormer georganiseerd. Meer dan 100 kinderen hebben genoten van een muzikale warming-up en leuke spelletjes op de velden! Kijk hier voor de eerste foto’s.

Aspirantenkamp foto's

De dagen zijn voorbij gevlogen en het kamp zit er al weer op!

Aankomst pupillenkamp 15:30 uur

Het pupillenkamp zit er al bijna weer op. De verwachting is dat ze om 15:30 uur bij Groen Geel aankomen.

Aspirantenkamp 17:05 op station wormerveer

Beste ouders,

Terug naar overzicht

Lieve niels & jeroen

Door Maaike Beuker, 3 maanden geleden

Wat hebben Carlijn Achtereekte, Sven Kramer en Groen-Geel 2 gemeen?

Alle drie hebben zij afgelopen weekend het kampioenschap binnen gesleept. Goud. Mooi, glimmend goud.  

Dan moet ik ook gelijk sorry zeggen. Want om Groen-Geel 2 te noemen in hetzelfde rijtje als deze Nederlandse sporthelden is misschien wat teveel van het goede. Maar in de Groen-Gele wereld is het toch een prestatie waar ik mijn ploeggenoten en mijzelf een klein schouderklopje voor mag geven. Met overmacht kampioen geworden, zo mogen we dat toch wel zeggen. In de eerste paar wedstrijden van dit seizoen hebben we wat steekjes laten vallen, maar daarna zijn we behoorlijk op stoom gekomen en afgelopen zaterdag hebben we dat bekroond door de nummer twee met 10 punten verschil te verslaan. Hoe we dat doen? We zetten vooral Jeffrey heel vaak voor de korf die meestal de helft van de productie op zijn naam zet, de andere helft van de goals verdelen we wat gelijkmatiger over de rest, gooi daar nog wat tikkie-takkie aanvallen tegenaan en je hebt een succesformule met het kampioenschap en promotie als resultaat. Simpel toch?

Maar Jeffrey deed het niet alleen. De legendarisch zoneverdediging van Jasper, het stofzuigerwerk van Ilse, defense-queen Leanne, aanjager Thijs, Koningin van de overpak Kelly (“Jef, stap nou uit!”), Gogo-gadget Gerben, comeback-kid Lucia, vergane glorie Wouter (weer op zijn retour) en Captain Luuk die niet weet waar die briefjes voor de scheids voor zijn hebben ook hun bijdrage geleverd. Als ik niet geblesseerd was schoot ik voor rust goed, daarna ben ik meestal moe of heb ik pijntjes. Deze talenten staan natuurlijk onder leiding van Robert; de grootste Tino Martin fan en altijd goed bij stem! De eervolle vermelding is voor de pechvogel van het jaar Nina, die vast volgend jaar revanche gaat nemen.

De prestaties van het 1e van afgelopen weekend vergeten we even, maar de plaatsing voor de play-offs is al een feit. Hoe gaaf is dat!?

Zijn de bussen al gereserveerd? Heeft iedereen de data al in zijn agenda staan? Zijn de Groen-Gele sjaals, paraplu’s, sambaballen, klappers en trommels al besteld? Want dit moet natuurlijk een feestje van formaat worden, zowel in de Hel van Wormer als buiten de regionen van postcode 1531.   

De selectie draait dus een seizoen met een gouden randje, maar wat denken jullie van de A1, B1 en D1? Ook daar wordt meegedaan om de gouden plak. Ik voorspel een maand waarin we onze schmink gewoon op de wangen kunnen laten zitten, wel zo praktisch.

Als jullie nou gaan oefenen op de yells, liedjes en aanmoedigingen, dan zal ik als oma extra goed zorgen voor de youngsters en Nanda. Deal?

Nu ga ik kijken of Wüst zich in hetzelfde rijtje bij GG2 mag voegen.

Liefs van oma Maaike