" />

Kangoeroe trainer gezocht!

Ja je leest het goed... Voor de kangoeroes zijn we voor komend zaalseizoen op zoek naar een opvolger voor Joeri Kok. De kangoeroes zijn onze jongste korfballers. Zij zijn tussen de 5 en 6 jaar oud en trainen op woensdagmiddag van 16.00-16.45.Ze spelen nog geen wedstrijden.Lijkt het jou leuk om met deze enthousiaste groep aan de slag te gaan?Neem dan contact op met Charlotte LooijCharlotterienstra@gmail.com

Je kunt je weer zelf inroosteren voor een kantinedienst!

De eerste diensten, die te maken hebben met verschillende activiteiten en oefenwedstrijden, staan weer in de Sportlink-app.Verder wachten velen met spanning op het nieuwe wedstrijdenoverzicht. Zodra het definitieve KNKV-overzicht bekend is, zullen alle bijbehorende diensten in de app geplaatst worden.Houd dus de website en de app in de gaten! Wat als het je niet lukt om zelf in te roosteren? Dan kan het volgende aan de hand zijn:

Foto's kampioenschap d2

Bekijk hier de foto's van de kampioenswedstrijd en de huldiging van de D2.

Druk bezochte scholing voor e en f-trainers

Het veldseizoen zit er voor de meeste jeugdploegen wel op, de hoogste tijd dus om met onze jeugdtrainers te evalueren en plannen te maken voor het zaalseizoen. Onder leiding van Desiree Huisman werden de punten besproken die al goed gaan, maar ook werd er over de zogenaamde verbeterpunten gesproken. Zowel op tactisch- als op technisch gebied werden voor de lange termijn doelen opgesteld om met de kinderen aan te gaan werken. Tijdens de bijeenkomst werd oefenstof doorgenomen, werden er trainingen gemaakt, werd er besproken hoe om te gaan met eventuele weerstand bij kinderen en werden er tips en tops uitgewisseld.

Gevonden voorwerpen tot 15 oktober 2018

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

Let op: coenbrug zaterdag afgesloten!

Door Erlinde de Ridder, 16 dagen geleden

Van vrijdagavond 5 oktober 21.00 uur tot zondagochtend 7 oktober 7.00 uur repareert Rijkswaterstaat de Coenbrug in Koog aan de Zaan. Een voegovergang – een overgang tussen het stalen en het betonnen deel van de brug – wordt vervangen om de lekkage in een onderliggende winkel te verhelpen.

Vanwege de werkzaamheden is de A8 tussen de N246 en knooppunt Zaandam van vrijdagavond tot zondagochtend AFGESLOTEN in beide richtingen!.

Dat gaat natuurlijk flinke problemen opleveren, waar ook wij zaterdag zeker mee te maken krijgen. Voornamelijk de uit-teams die uit de richting van Amsterdam komen of de Groen Geel teams die in de richting van Amsterdam reizen krijgen hiermee te maken.

Als alternatieve route kun je richting Amsterdam:

  • via de Engewormerdijk, via de A7 naar de A8 (zie afbeelding 1);
  • via Wormerveer, de hele provinciale weg afrijden naar Zaandam-Zuid, over de den Uylbrug en via de Thorbeckeweg naar de A8 (zie afbeelding 2);
  • via Wormerveer, provinciale weg, afslag Zaanse Schans, Guisweg, Julianabrug, Leeghwaterweg, A7, A8.

en vanaf Amsterdam naar Wormer vice versa.

Ploegen van en naar clubs zuidelijk van Amsterdam kunnen het beste via de A9 rijden (zie route 3).

 

Reken in ieder geval op extra reistijd en plan een alternatieve route vooraf!