" />

Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Let op: coenbrug zaterdag afgesloten!

Door Erlinde de Ridder, 9 maanden geleden

Van vrijdagavond 5 oktober 21.00 uur tot zondagochtend 7 oktober 7.00 uur repareert Rijkswaterstaat de Coenbrug in Koog aan de Zaan. Een voegovergang – een overgang tussen het stalen en het betonnen deel van de brug – wordt vervangen om de lekkage in een onderliggende winkel te verhelpen.

Vanwege de werkzaamheden is de A8 tussen de N246 en knooppunt Zaandam van vrijdagavond tot zondagochtend AFGESLOTEN in beide richtingen!.

Dat gaat natuurlijk flinke problemen opleveren, waar ook wij zaterdag zeker mee te maken krijgen. Voornamelijk de uit-teams die uit de richting van Amsterdam komen of de Groen Geel teams die in de richting van Amsterdam reizen krijgen hiermee te maken.

Als alternatieve route kun je richting Amsterdam:

  • via de Engewormerdijk, via de A7 naar de A8 (zie afbeelding 1);
  • via Wormerveer, de hele provinciale weg afrijden naar Zaandam-Zuid, over de den Uylbrug en via de Thorbeckeweg naar de A8 (zie afbeelding 2);
  • via Wormerveer, provinciale weg, afslag Zaanse Schans, Guisweg, Julianabrug, Leeghwaterweg, A7, A8.

en vanaf Amsterdam naar Wormer vice versa.

Ploegen van en naar clubs zuidelijk van Amsterdam kunnen het beste via de A9 rijden (zie route 3).

 

Reken in ieder geval op extra reistijd en plan een alternatieve route vooraf!