" />

Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Let op: coenbrug zaterdag afgesloten!

Door Erlinde de Ridder, 5 maanden geleden

Van vrijdagavond 5 oktober 21.00 uur tot zondagochtend 7 oktober 7.00 uur repareert Rijkswaterstaat de Coenbrug in Koog aan de Zaan. Een voegovergang – een overgang tussen het stalen en het betonnen deel van de brug – wordt vervangen om de lekkage in een onderliggende winkel te verhelpen.

Vanwege de werkzaamheden is de A8 tussen de N246 en knooppunt Zaandam van vrijdagavond tot zondagochtend AFGESLOTEN in beide richtingen!.

Dat gaat natuurlijk flinke problemen opleveren, waar ook wij zaterdag zeker mee te maken krijgen. Voornamelijk de uit-teams die uit de richting van Amsterdam komen of de Groen Geel teams die in de richting van Amsterdam reizen krijgen hiermee te maken.

Als alternatieve route kun je richting Amsterdam:

  • via de Engewormerdijk, via de A7 naar de A8 (zie afbeelding 1);
  • via Wormerveer, de hele provinciale weg afrijden naar Zaandam-Zuid, over de den Uylbrug en via de Thorbeckeweg naar de A8 (zie afbeelding 2);
  • via Wormerveer, provinciale weg, afslag Zaanse Schans, Guisweg, Julianabrug, Leeghwaterweg, A7, A8.

en vanaf Amsterdam naar Wormer vice versa.

Ploegen van en naar clubs zuidelijk van Amsterdam kunnen het beste via de A9 rijden (zie route 3).

 

Reken in ieder geval op extra reistijd en plan een alternatieve route vooraf!