Toosten op 94 jaar jong

Beste leden, Onze vereniging is officieel opgericht op 23 november 1923, dus wij zijn a.s. donderdag 94 jaar jong.

Documenten jalv maandag 27 november

Beste leden, hierbij willen wij jullie van harte uitnodigen voor de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. De JALV zal op maandag 27 november 2017 plaatsvinden in de kantine. De vergadering zal om 20.00 uur van start gaan.  Klik hieronder voor de vergaderdocumenten voor as maandag: 

Sinterklaas bij groen-geel

A3: veel pieken, weinig dalen

Heeft u al besloten wat u met kerst gaat doen? Voor de mensen die geen kleine kinderen meer hebben altijd een hele uitdaging. Blijft u gezellig thuis? Of gaat u naar verre oorden van de zon genieten? (Als ik de nieuwe versie van Inconvenient Truth mag geloven gaan we naar Zandvoort, met broodjes etc., maar dit terzijde.) Of relaxt naar de woonboulevard met familie? Ook leuk. En dan dat eten. Gaan we aan de turkey? Wordt het steengrillen? Pakken we een 13 sterrenrestaurants in Zwolle? Of gaan we voor de tournedos met appelmoes en kers bij de Van der Valkjes?...

Gevonden voorwerpen tot 20 november

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's van de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

Laatste dag om zelf kantinedienst in te plannen

Door Annemieke Gruijs, 3 maanden geleden

Vandaag is de laatste dag , dat je zelf kantinedienst in kunt plannen. Kijk in de App van KNKV (voorheen sportlink) of kijk hier op de website , bij "zelf inroosteren" welke data nog beschikbaar zijn en kies een datum die jou uitkomt. Vanaf morgen gaan wij de diensten inroosteren. Heb je dan een datum die niet uitkomt, dan zal je zelf voor vervanging moeten zorgen.

Lukt het niet om via de App in te plannen dan kan je de datum opgeven via kantinedienst@kvgroen-geel.nl. Dan zetten wij je in het rooster van de kantinedienst.