Senioren selecties en teamindelingen

Hierbij de senioren selecties en teamindelingen voor de eerste veldhelft seizoen 2018-2019. 

Complex gesloten

M.i.v. heden is het complex gesloten. Vanaf maandag 13 augustus ligt de sleutel weer klaar op het vertrouwde sleuteladres.

Let op!! nog je sponsorkleding inleveren?

Woensdag 20 juni 2018 van 19.00 tot 19.45 uur kan je je kleding inleveren. Ook als je volgend jaar weer gaat korfballen moet je je kleding inleveren.De kleding moet schoon, compleet en zonder zand worden ingeleverd.

Laatste kans

Er wordt weer opgeruimd, de kasten en bakken worden weer geleegd. De gevonden voorwerpen op de foto's gaan binnenkort naar de kledingbak. Kijk of er nog iets van je bij zit.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's van de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

Laatste dag om zelf kantinedienst in te plannen

Door Annemieke Gruijs, 10 maanden geleden

Vandaag is de laatste dag , dat je zelf kantinedienst in kunt plannen. Kijk in de App van KNKV (voorheen sportlink) of kijk hier op de website , bij "zelf inroosteren" welke data nog beschikbaar zijn en kies een datum die jou uitkomt. Vanaf morgen gaan wij de diensten inroosteren. Heb je dan een datum die niet uitkomt, dan zal je zelf voor vervanging moeten zorgen.

Lukt het niet om via de App in te plannen dan kan je de datum opgeven via kantinedienst@kvgroen-geel.nl. Dan zetten wij je in het rooster van de kantinedienst.