Wedstrijdverslag d3 - bep d2 (8-6)

Met veel ouders aan de kant hebben we een lekkere wedstrijd gespeeld. Het begin was voor ons. Rosa gebruikte haar snelheid en ging meteen vanaf de middenlijn door en Lucas plaatste van afstand de bal mee en 1-0. We bleven actief aanvallen en veel schieten, maar verder dan een gemiste strafworp kwamen we niet. De tweede aanval was meteen op stoom en vooral Kasper die op korte afstand ons op 2-0 en 3-0 bracht. Verdedigend lieten we wat steekjes vallen 3-2, maar Ruben en Sarah schoten ons naar de ruststand van 5-2. Twee meisjes conform schema gewisseld.

Nieuw: handboek voor kantinediensten groen-geel

Het Handboek voor kantinediensten Groen-Geel is klaar! Voor, tijdens en na jouw dienst kun je nu van alles opzoeken over de kantine.

Boek de herfstvakantie via sponsorkliks

Over een kleine maand staat de herfstvakantie weer voor de deur. Tijd om lekker te ontspannen met de kids.Ga je lekker een weekje op vakantie? Dit kan je ook online boeken via diverse webwinkels.

Nieuwe gecertificeerden, klasse!

Groen-Geel heeft er weer twee nieuwe gecertificeerden bij! Zij behaalden hun certificaat voor Verantwoord Alcohol Schenken via de IVA online.

Vers uit de keuken.

Aanstaande zaterdag spelen het eerste en het tweede team van Groen-Geel weer een thuiswedstrijd.Vers uit de keuken zijn dan de volgende broodjes verkrijgbaar:

Terug naar overzicht

Laatste dag om zelf kantinedienst in te plannen

Door Annemieke Gruijs, 25 dagen geleden

Vandaag is de laatste dag , dat je zelf kantinedienst in kunt plannen. Kijk in de App van KNKV (voorheen sportlink) of kijk hier op de website , bij "zelf inroosteren" welke data nog beschikbaar zijn en kies een datum die jou uitkomt. Vanaf morgen gaan wij de diensten inroosteren. Heb je dan een datum die niet uitkomt, dan zal je zelf voor vervanging moeten zorgen.

Lukt het niet om via de App in te plannen dan kan je de datum opgeven via kantinedienst@kvgroen-geel.nl. Dan zetten wij je in het rooster van de kantinedienst.