" />

Kangoeroe trainer gezocht!

Ja je leest het goed... Voor de kangoeroes zijn we voor komend zaalseizoen op zoek naar een opvolger voor Joeri Kok. De kangoeroes zijn onze jongste korfballers. Zij zijn tussen de 5 en 6 jaar oud en trainen op woensdagmiddag van 16.00-16.45.Ze spelen nog geen wedstrijden.Lijkt het jou leuk om met deze enthousiaste groep aan de slag te gaan?Neem dan contact op met Charlotte LooijCharlotterienstra@gmail.com

Je kunt je weer zelf inroosteren voor een kantinedienst!

De eerste diensten, die te maken hebben met verschillende activiteiten en oefenwedstrijden, staan weer in de Sportlink-app.Verder wachten velen met spanning op het nieuwe wedstrijdenoverzicht. Zodra het definitieve KNKV-overzicht bekend is, zullen alle bijbehorende diensten in de app geplaatst worden.Houd dus de website en de app in de gaten! Wat als het je niet lukt om zelf in te roosteren? Dan kan het volgende aan de hand zijn:

Foto's kampioenschap d2

Bekijk hier de foto's van de kampioenswedstrijd en de huldiging van de D2.

Druk bezochte scholing voor e en f-trainers

Het veldseizoen zit er voor de meeste jeugdploegen wel op, de hoogste tijd dus om met onze jeugdtrainers te evalueren en plannen te maken voor het zaalseizoen. Onder leiding van Desiree Huisman werden de punten besproken die al goed gaan, maar ook werd er over de zogenaamde verbeterpunten gesproken. Zowel op tactisch- als op technisch gebied werden voor de lange termijn doelen opgesteld om met de kinderen aan te gaan werken. Tijdens de bijeenkomst werd oefenstof doorgenomen, werden er trainingen gemaakt, werd er besproken hoe om te gaan met eventuele weerstand bij kinderen en werden er tips en tops uitgewisseld.

Gevonden voorwerpen tot 15 oktober 2018

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

Korfbal voor 35+ers!

Door Fred Baar, 6 maanden geleden

Speciaal voor deze doelgroep gaan we in onze regio van start met een aangepaste korfbalvorm: KorfbalPlus 35, een 2x4 korfbalvorm!

Recreatief korfballen, minder frequent, laagdrempelig en vooral voor de gezelligheid!

 

Vrijdag 25 mei bij Groen Geel

Op deze vrijdagavond spelen we onder anderen korte wedstrijdjes van 15 minuten in toernooiopzet. Er wordt gespeeld in één vak van 20x20, met één korf in het midden. 4 tegen 4, en met onbeperkt doorwisselen. En na afloop met elkaar een gezellige “derde” helft.

Wil je deelnemen met één of meer teams? Het ideale minimum aantal deelnemers per team is zes. Maar is niet verplicht.  Meld je per team aan via deze link.


Elk team dat deelneemt zorgt ook zelf voor één scheidsrechter. En deelname is kosteloos.

De doelgroep is 35+ jaar, maar dat is een uitgangspunt, geen reglement. Zorg er wel voor dat je binnen de marge van 30-60 jarigen blijft en pas je aan het onderlinge niveau aan zodat iedereen plezier heeft in het spelletje.

Meer informatie over KorfbalPlus 35 vind je op onze site.

We maken er samen leuke avonden van. Meld je snel aan en beleef deze nieuwe korfbalvorm!

 

Met vriendelijke groet,

KONINKLIJK NEDERLANDS KORFBALVERBOND

 

 

 

Kees Vlietstra, Fedde Boersma
Projectleiders KorfbalPlus 35