" />

Geknokt voor wat we waard zijn, maar a1 redt het niet tegen sterk kcc

Na alle Kerstfeestdagen, Challenge-perikelen, Oud en Nieuw klappers en de traditionele oliebollenwedstrijd tegen GG3 was het dit weekend weer gewoon tijd voor een competitiewedstrijd. Afgelopen donderdag zoals gezegd de oliebollenwedstrijd tegen het Derde. Van onze kant een sterke pot met een scoreverloop waarin wij een groot gedeelte van de wedstrijd aan de goede kant van de balans bleven. Een groot gedeelte van de wedstrijd inderdaad. Maar op het belangrijkste moment van de wedstrijd: het einde, stond GG3 voor. En dus verloren wij de wedstrijd. Tot 16-16 hadden wij steeds een voorsprong in handen maar op die stand nam 3 het...

Laatste kans, kasten moeten leeg….

De kasten MOETEN geleegd worden. Haal voor 21 januari je eigendom op. Kijk op de foto's of er nog iets van je bij ligt.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Voorjaarsvakantie

Hoewel we de kerstvakantie nog maar een week achter ons hebben, is het wedstrijdsecretariaat druk bezig met de voorjaarsvakantie. Op zaterdag 16 februari staan er voor de volgende teams wedstrijden gepland: E7, E6, C4, C3, C1, B2, B1, A2, A1, Groen Geel 2 en Groen Geel 1.

Twee nieuwe munten bij gg... de paarse en de eco groene

Geel is paars en eco groen geworden!Vanaf komende zaterdag 12 januari 2019 zal korfbalvereniging Groen-Geel twee nieuwe consumptiemunten gaan gebruiken.De paarse munt zal in omloop zijn bij feesten en andere bijzondere gelegenheden.De eco groene munt is enkel bestemd voor de bovenbar.In de afgelopen periode is gebleken dat het contant wisselen en betalen van bovenbarconsumpties steeds lastiger wordt. En helaas is er in de bovenbar geen pinmogelijkheid, maar beneden wel.Op deze manier hopen wij het simpeler te maken voor jou en voor Groen-Geel.Vanaf aankomende zaterdag zijn de bovenbarmunten al te verkrijgen.

Terug naar overzicht

Korfbal voor 35+ers!

Door Fred Baar, 9 maanden geleden

Speciaal voor deze doelgroep gaan we in onze regio van start met een aangepaste korfbalvorm: KorfbalPlus 35, een 2x4 korfbalvorm!

Recreatief korfballen, minder frequent, laagdrempelig en vooral voor de gezelligheid!

 

Vrijdag 25 mei bij Groen Geel

Op deze vrijdagavond spelen we onder anderen korte wedstrijdjes van 15 minuten in toernooiopzet. Er wordt gespeeld in één vak van 20x20, met één korf in het midden. 4 tegen 4, en met onbeperkt doorwisselen. En na afloop met elkaar een gezellige “derde” helft.

Wil je deelnemen met één of meer teams? Het ideale minimum aantal deelnemers per team is zes. Maar is niet verplicht.  Meld je per team aan via deze link.


Elk team dat deelneemt zorgt ook zelf voor één scheidsrechter. En deelname is kosteloos.

De doelgroep is 35+ jaar, maar dat is een uitgangspunt, geen reglement. Zorg er wel voor dat je binnen de marge van 30-60 jarigen blijft en pas je aan het onderlinge niveau aan zodat iedereen plezier heeft in het spelletje.

Meer informatie over KorfbalPlus 35 vind je op onze site.

We maken er samen leuke avonden van. Meld je snel aan en beleef deze nieuwe korfbalvorm!

 

Met vriendelijke groet,

KONINKLIJK NEDERLANDS KORFBALVERBOND

 

 

 

Kees Vlietstra, Fedde Boersma
Projectleiders KorfbalPlus 35