" />

Website 'op vakantie'

De zomervakantie komt eraan. Vanaf 21 juli - 13 augustus gaat de website 'op vakantie'. Wil je nog een bericht plaatsen? Doe dat dan voor die tijd. Rest mij iedereen een heel fijne, zonnige en relaxte vakantie te wensen!

Groen geel bestaat 95 jaar!

Om dit te vieren hebben we naast de gebruikelijke traditionele activiteiten ook wat extra feestjes voor jullie in petto.We trappen het jubileumjaar af tijdens het JUBILEUMWEEKEND op 9, 10 en 11 november.Meer informatie volgt, dus hou de site en facebook in de gaten.

Wij zijn op zoek naar jou

Beste Korfballer, wij zijn op zoek naar jou!!

Senioren selecties en teamindelingen

Hierbij de senioren selecties en teamindelingen voor de eerste veldhelft seizoen 2018-2019. 

Complex gesloten

M.i.v. heden is het complex gesloten. Vanaf maandag 13 augustus ligt de sleutel weer klaar op het vertrouwde sleuteladres.

Terug naar overzicht

Korfbal voor 35+ers!

Door Fred Baar, 3 maanden geleden

Speciaal voor deze doelgroep gaan we in onze regio van start met een aangepaste korfbalvorm: KorfbalPlus 35, een 2x4 korfbalvorm!

Recreatief korfballen, minder frequent, laagdrempelig en vooral voor de gezelligheid!

 

Vrijdag 25 mei bij Groen Geel

Op deze vrijdagavond spelen we onder anderen korte wedstrijdjes van 15 minuten in toernooiopzet. Er wordt gespeeld in één vak van 20x20, met één korf in het midden. 4 tegen 4, en met onbeperkt doorwisselen. En na afloop met elkaar een gezellige “derde” helft.

Wil je deelnemen met één of meer teams? Het ideale minimum aantal deelnemers per team is zes. Maar is niet verplicht.  Meld je per team aan via deze link.


Elk team dat deelneemt zorgt ook zelf voor één scheidsrechter. En deelname is kosteloos.

De doelgroep is 35+ jaar, maar dat is een uitgangspunt, geen reglement. Zorg er wel voor dat je binnen de marge van 30-60 jarigen blijft en pas je aan het onderlinge niveau aan zodat iedereen plezier heeft in het spelletje.

Meer informatie over KorfbalPlus 35 vind je op onze site.

We maken er samen leuke avonden van. Meld je snel aan en beleef deze nieuwe korfbalvorm!

 

Met vriendelijke groet,

KONINKLIJK NEDERLANDS KORFBALVERBOND

 

 

 

Kees Vlietstra, Fedde Boersma
Projectleiders KorfbalPlus 35