A1: dubbeltje wil maar niet de goede kant op vallen…

Zaterdag 18 mei 2019, de dag die door velen verbonden zal blijven aan het Eurovisie Songfestival en Duncan Laurence. Da’s mooi, maar ik heb er niets mee. Deze dag moest de A1 aantreden tegen Dalto uit Driebergen. We waren op tijd op de plaats van bestemming, de auto’s stonden echter erg verspreid over diverse parkeerplaatsen. Het juiste weggetje naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats werd maar door een enkeling gevonden. Op papier staat Dalto 3 punten boven ons. De vorige keer, vóór de zaalcompetitie, wisten we de punten van Dalto in Wormer te houden door te winnen met 16-13.  Deze keer stond...

Pupillenkamp nieuws

  

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Kom je naar de vergadering?

Beste leden, Maandag 20 mei vindt de HALV plaats om 20.00 uur in de GG kantine. Hierbij de agenda en de vergaderstukken voor deze avond. 

Vertrouwens contact persoon

 

Terug naar overzicht

Koppelschieten

Door Charlotte Looij, 15 dagen geleden

Het is weer bijna Hemelvaart dus.....
Groen-Geel gaat koppelschieten!

Omdat er op donderdag Groen- Gelers op verschillende districtstoernooien actief zijn hebben we wederom gekozen om dit jaar naar de vrijdag (31 mei) uit te wijken.

De dag komt er ongeveer als volgt uit te zien:

  • 15.00-16.30: koppelschieten Jeugd t/m B
  • 16.30-18.00 FUNPOULE
  • 18.00-19.00 Pauze, warme hap verkrijgbaar in de kantine
  • 19.00-21.00 koppelschieten A jeugd en senioren wedstrijdpoule en recreantenpoule.

NIEUW dit jaar is de recreantenpoule voor senioren. Daar zal op korte afstand en wellicht op grote manden geschoten worden.
Je kunt zelf je voorkeur aangeven.

Meedoen?
Geef dan je naam, de naam van je koppelmaatje en de poule waaraan je wil deelnemen zsm maar in ieder geval voor 17 mei door via koppelschieten.gg@gmail.com.

groetjes,
Tamarah en Charlotte