" />

A1: dubbeltje wil maar niet de goede kant op vallen…

Zaterdag 18 mei 2019, de dag die door velen verbonden zal blijven aan het Eurovisie Songfestival en Duncan Laurence. Da’s mooi, maar ik heb er niets mee. Deze dag moest de A1 aantreden tegen Dalto uit Driebergen. We waren op tijd op de plaats van bestemming, de auto’s stonden echter erg verspreid over diverse parkeerplaatsen. Het juiste weggetje naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats werd maar door een enkeling gevonden. Op papier staat Dalto 3 punten boven ons. De vorige keer, vóór de zaalcompetitie, wisten we de punten van Dalto in Wormer te houden door te winnen met 16-13.  Deze keer stond...

Pupillenkamp nieuws

  

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Kom je naar de vergadering?

Beste leden, Maandag 20 mei vindt de HALV plaats om 20.00 uur in de GG kantine. Hierbij de agenda en de vergaderstukken voor deze avond. 

Vertrouwens contact persoon

 

Terug naar overzicht

Kerstfeest

Door Feestcommissie, 6 maanden geleden

De feestlucht is pas net uit de kantine en er staat alweer een nieuw feest op de rol.

Het kerstfeest 2018 vindt plaats op zaterdag 22 december om 20.00 uur.

Aanvankelijk stond er een open podium gepland, maar omdat de selectie nog een uitwedstrijd speelt op die avond hebben we besloten dat te verplaatsen naar het einde van het seizoen. Dus had je al een act voorbereid? Niet getreurd, je kunt nog even langer oefenen.

Zaterdag 22 december dus een 'gewoon' kerstfeest met DJ. Zien we jullie daar?