" />

Foto's schoolkorfbal groepen 5 en 7

Gisteren was het de beurt aan de groepen 5 en 7 van de basisscholen om mee te doen aan het schoolkorbaltoernooi.

Hervatting in de (kunst)wei: a1 pakt eerste punten

Na een wisselvallig zaalseizoen met een bijna prachtig slot moesten de veldschoenen weer opgezocht worden voor de tweede helft van de veldcompetitie.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met gevonden voorwerpen van deze week.

Foto's pupillenkamp pré-party

Hoi Pupillen, Wat was het een feest! Klik hier voor de foto's die gemaakt zijn op deze super avond. Wat deden jullie je best in alle spelletjes en wat hebben we heerlijk gedanst. Vergeet je niet in te schrijven, morgen (maandag 15 april) vanaf 20.00 kan dit via de website. Wees er snel bij want VOL = VOL!

Korfbal voor 35+ers!

Speciaal voor deze doelgroep gaan we in onze regio van start met een aangepaste korfbalvorm: KorfbalPlus 35, een 2x4 korfbalvorm!

Terug naar overzicht

Jeugdfonds sport zaanstreek

Door Fred Baar, 14 dagen geleden

Het Jeugdsportfonds Zaanstreek en Jeugdcultuurfonds Zaanstad heten vanaf 3 april Jeugdfonds Sport Zaanstreek en Jeugdfonds Cultuur Zaanstad.

Behalve een nieuwe naam en een nieuw uiterlijk verandert er verder niets aan de manier van werken, maar gaan ze wel zoveel mogelijk samen optrekken als Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek. Het is hun overtuiging dat het voor kinderen en jongeren die opgroeien in armere gezinnen niet uitmaakt of zij zich kunnen uitleven tijdens voetbal, korfbal, judo, drummen of streetdance. Het belangrijkste is dat ze mee kunnen doen en de kans krijgen zich te ontwikkelen en hun leefwereld te vergroten.

Ook het websiteadres is gewijzigd. Vanaf heden is het Jeugdfonds Sport Zaanstreek te bereiken via www.jeugdfondssportencultuur.nl/zaanstreek.