" />

Website 'op vakantie'

De zomervakantie komt eraan. Vanaf 21 juli - 13 augustus gaat de website 'op vakantie'. Wil je nog een bericht plaatsen? Doe dat dan voor die tijd. Rest mij iedereen een heel fijne, zonnige en relaxte vakantie te wensen!

Groen geel bestaat 95 jaar!

Om dit te vieren hebben we naast de gebruikelijke traditionele activiteiten ook wat extra feestjes voor jullie in petto.We trappen het jubileumjaar af tijdens het JUBILEUMWEEKEND op 9, 10 en 11 november.Meer informatie volgt, dus hou de site en facebook in de gaten.

Wij zijn op zoek naar jou

Beste Korfballer, wij zijn op zoek naar jou!!

Senioren selecties en teamindelingen

Hierbij de senioren selecties en teamindelingen voor de eerste veldhelft seizoen 2018-2019. 

Complex gesloten

M.i.v. heden is het complex gesloten. Vanaf maandag 13 augustus ligt de sleutel weer klaar op het vertrouwde sleuteladres.

Terug naar overzicht

Jeugdfonds sport zaanstreek

Door Fred Baar, 3 maanden geleden

Het Jeugdsportfonds Zaanstreek en Jeugdcultuurfonds Zaanstad heten vanaf 3 april Jeugdfonds Sport Zaanstreek en Jeugdfonds Cultuur Zaanstad.

Behalve een nieuwe naam en een nieuw uiterlijk verandert er verder niets aan de manier van werken, maar gaan ze wel zoveel mogelijk samen optrekken als Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek. Het is hun overtuiging dat het voor kinderen en jongeren die opgroeien in armere gezinnen niet uitmaakt of zij zich kunnen uitleven tijdens voetbal, korfbal, judo, drummen of streetdance. Het belangrijkste is dat ze mee kunnen doen en de kans krijgen zich te ontwikkelen en hun leefwereld te vergroten.

Ook het websiteadres is gewijzigd. Vanaf heden is het Jeugdfonds Sport Zaanstreek te bereiken via www.jeugdfondssportencultuur.nl/zaanstreek.