" />

Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Jaleesa claver naar groen-geel

Door Robert Luttik, 20 dagen geleden

Komend seizoen zal Jaleesa Claver de selectie van Groen-Geel versterken. Zij komt over van Dalto en de Surinaams international woont in Aalsmeer. Reeds vorig seizoen was Groen-Geel al met Jaleesa in gesprek, maar kwam het niet tot een overstap. Jaleesa: “Dit seizoen is niet wat ik er korfballend van verwacht had, sociaal gezien juist weer wel. Graag wil ik bij Groen-Geel aan de slag om mijn eigen prestatieniveau te verbeteren”.

Namens Groen-Geel van harte welkom en veel succes!