" />

A1: dubbeltje wil maar niet de goede kant op vallen…

Zaterdag 18 mei 2019, de dag die door velen verbonden zal blijven aan het Eurovisie Songfestival en Duncan Laurence. Da’s mooi, maar ik heb er niets mee. Deze dag moest de A1 aantreden tegen Dalto uit Driebergen. We waren op tijd op de plaats van bestemming, de auto’s stonden echter erg verspreid over diverse parkeerplaatsen. Het juiste weggetje naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats werd maar door een enkeling gevonden. Op papier staat Dalto 3 punten boven ons. De vorige keer, vóór de zaalcompetitie, wisten we de punten van Dalto in Wormer te houden door te winnen met 16-13.  Deze keer stond...

Pupillenkamp nieuws

  

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Kom je naar de vergadering?

Beste leden, Maandag 20 mei vindt de HALV plaats om 20.00 uur in de GG kantine. Hierbij de agenda en de vergaderstukken voor deze avond. 

Vertrouwens contact persoon

 

Terug naar overzicht

Ivan en teamsu

Door Robert Luttik, 6 maanden geleden

Ivan speelt dit seizoen (nog steeds) in de selectie om in vorm en shape te zijn om met Suriname in augustus 2019 op het WK  in Zuid Afrika te kunnen knallen. Hiervoor moet natuurlijk ook geoefend worden, zie het programma hieronder. Pittige wedstrijden komen eraan voor TeamSu.

26 november, Tempo – Suriname

17 december, Talent TeamNL – Suriname  

27 december, TeamNL – Suriname

28 december, Fortuna/DL – Suriname

29 december, Taiwan – Suriname

30 december, Finaledag (tijden afhankelijk van resultaten)

Ivan, veel succes!