Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Info nk c1, nog 4 plekken in de bus (van 56)

Door Erlinde de Ridder, 2 maanden geleden

Aanstaande zaterdag, 6 april, speelt onze C1 op het Nederlands Kampioenschap bij kv Viking in Wijk bij Duurstede.

Er rijdt een bus, deze zal om 8:45 uur vertrekken en rond 16:00 uur weer huiswaarts keren. Om 8:15 uur graag in de kantine de kaarten op komen halen en betalen (pinnen graag!) zodat de bus op tijd weg kan.

Er zijn nog een paar plekken vrij in de bus, dus geef je hier snel op om deze kanjers aan te komen moedigen!

Om 10:15 uur wordt het toernooi geopend, waarna de ploegen voorgesteld worden. 11:00 uur speelt onze C1 tegen Fortuna de eerste wedstrijd. Klik hier voor alle informatie over het NK (wedstrijdprogramma, reglement, adres etc.).

We wensen de C1 héél veel succes zaterdag!