" />

Heel groen geel bakt

Als je dan eindelijk bovenaan de wachtlijst staat (zie Talk of the Town) en vervolgens de eer hebt om toe te treden tot het selecte gezelschap van recreanten bij Groen Geel mag je ook af en toe wedstrijdjes spelen. Dus terwijl heel Nederland in de file stond richting bos en strand voor een frisse neus, kreeg Gitta het ook afgelopen zondag weer voor elkaar. Twee enthousiaste ploegen stonden te trappelen van ongeduld en de goedgevulde tribune wachtte met spanning op wat komen ging.

Foto's team van de week e6 en e7

Zaterdag tijdens de wedstrijd van ons Vlaggenschip tegen Tweemaal Zes waren de E6 en E7 team van de week.

Gevonden voorwerpen t/m 18 februari

Kijk bij 'lees meer' voor de foto met de gevonden voorwerpen van deze week.

Groen geel wint, tweemaal zes degradeert

Zaterdag avond onze laatste competitie wedstrijd thuis in Wormer. Op bezoek kwam TZ die nog een theoretische kans heeft op lijfsbehoud in de hoofdklasse. Deze ploeg zal dus goed gemotiveerd aan de wedstrijd beginnen voor een maximaal resultaat. Daarnaast weten ze dat alles mee zal moeten zitten om dat resultaat te behalen. Groen Geel heeft weinig cadeautjes weggegeven en is niet van plan dat vandaag te doen. Langzamerhand moet de knop worden omgezet richting ons bijgestelde doel. Vandaag wordt dat in gang gezet.

A1 is er bijna, maar nog niet helemaal…

De start was overdonderend! Binnen 10 seconden lag het eerste doelpunt van Groen Geel al in het mandje. De aanval daarna scoorde Jasper al zijn 2e doelpunt. 2-0 binnen een minuut. De 3-0 lag er ook al binnen de eerste minuut in, maar helaas keurde de (prima leidende) scheidsrechter het doelpunt van Scott af omdat er een lichte (want spelhervatting) overtreding op Sascha gemaakt was. Daarna duurde het iets langer, maar de 4-0 stond binnen 4 minuten ook op het scorebord. Scott en Emar tekenden daarvoor.

Terug naar overzicht

In memoriam jan waal

Door Het Bestuur, 6 maanden geleden

In Memoriam

 

"Lief, zorgzaam, eerlijk , muzikaal, doortastend en vooral lekker eigenwijs."

Bedroefd hebben we kennis genomen dat op 74 jarige leeftijd is overleden:

 

Jan Waal

 

Jan was lid van verdienste van Groen Geel en heeft heel veel voor de vereniging betekend.

Hij was jarenlang op vele fronten actief bij Groen Geel en deed dat op zijn geheel eigen wijze. Jan was als speler niet ambitieus maar was wel de topspeler van Groen Geel 12 op het veld met drie vakken.

Jan was als jeugdvoorzitter erg betrokken en zorgde voor de sociale samenhang. Onder zijn leiding waren de vergaderingen een feestje.

In de Zaanstreek en omstreken was Jan bekend als de scheidrechter op de fiets, Jan was talentvol maar wilde alleen op de fiets naar de wedstrijden. Jan leidde zijn wedstrijden eerlijk en met zeer veel humor.

Samen met Wil was hij de eerste kantinebaas op Trickelsoord. Veel Groen Gelers hebben gezien dat Jan veel talent had voor het toneel, vele toneelstukken, revues en cabarets gaf hij kleur en cachet met zijn prachtige stem en teksten.

Vele jaren gaf Jan inhoud en vorm aan ons clubblad De Band en dit ook op geheel eigenwijze. In de jaren tachtig was hij de Master Speaker van Groen Geel, met zijn commentaar maakte Groen Geel furore. Bij een kampioenswedstrijd uit was tot ieders verrassing Jan ook de speaker.

De laatste tijd kwam Jan vooral bij Groen Geel als supporter van Maerle en Dean.

Onze Master Speaker is nu stil. Wij herinneren Jan als een man met een groot hart van zijn club: lief, zorgzaam, eerlijk, muzikaal, doortastend en vooral lekker eigenwijs.

Groen Geel herdenkt Jan Waal in ere.

Wij wensen Wil, Wendy, Lucas Maerle, Dean, Judy, Ronald en verdere familie veel sterkte de komende tijd.

 

Jan is overgebracht naar het afscheidscentrum van Bennis Uitvaart, Dorpstraat 18 te Wormer, waar de familie onder elkaar wil zijn. Er is gelegenheid om afscheid van Jan te nemen en de familie te condoleren op dinsdag 5 september van 19.00 tot 20.30 uur in het kerkgebouw "De Wijngaard" Dorpsstraat 134A te Wormer.

De Crematieplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden.

Geen bloemen

 

Correspondentieadres

De Voorhoede 20

1531 LL Wormer