" />

Toosten op 94 jaar jong

Beste leden, Onze vereniging is officieel opgericht op 23 november 1923, dus wij zijn a.s. donderdag 94 jaar jong.

Documenten jalv maandag 27 november

Beste leden, hierbij willen wij jullie van harte uitnodigen voor de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. De JALV zal op maandag 27 november 2017 plaatsvinden in de kantine. De vergadering zal om 20.00 uur van start gaan.  Klik hieronder voor de vergaderdocumenten voor as maandag: 

Sinterklaas bij groen-geel

A3: veel pieken, weinig dalen

Heeft u al besloten wat u met kerst gaat doen? Voor de mensen die geen kleine kinderen meer hebben altijd een hele uitdaging. Blijft u gezellig thuis? Of gaat u naar verre oorden van de zon genieten? (Als ik de nieuwe versie van Inconvenient Truth mag geloven gaan we naar Zandvoort, met broodjes etc., maar dit terzijde.) Of relaxt naar de woonboulevard met familie? Ook leuk. En dan dat eten. Gaan we aan de turkey? Wordt het steengrillen? Pakken we een 13 sterrenrestaurants in Zwolle? Of gaan we voor de tournedos met appelmoes en kers bij de Van der Valkjes?...

Gevonden voorwerpen tot 20 november

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's van de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

In memoriam jan waal

Door Het Bestuur, 3 maanden geleden

In Memoriam

 

"Lief, zorgzaam, eerlijk , muzikaal, doortastend en vooral lekker eigenwijs."

Bedroefd hebben we kennis genomen dat op 74 jarige leeftijd is overleden:

 

Jan Waal

 

Jan was lid van verdienste van Groen Geel en heeft heel veel voor de vereniging betekend.

Hij was jarenlang op vele fronten actief bij Groen Geel en deed dat op zijn geheel eigen wijze. Jan was als speler niet ambitieus maar was wel de topspeler van Groen Geel 12 op het veld met drie vakken.

Jan was als jeugdvoorzitter erg betrokken en zorgde voor de sociale samenhang. Onder zijn leiding waren de vergaderingen een feestje.

In de Zaanstreek en omstreken was Jan bekend als de scheidrechter op de fiets, Jan was talentvol maar wilde alleen op de fiets naar de wedstrijden. Jan leidde zijn wedstrijden eerlijk en met zeer veel humor.

Samen met Wil was hij de eerste kantinebaas op Trickelsoord. Veel Groen Gelers hebben gezien dat Jan veel talent had voor het toneel, vele toneelstukken, revues en cabarets gaf hij kleur en cachet met zijn prachtige stem en teksten.

Vele jaren gaf Jan inhoud en vorm aan ons clubblad De Band en dit ook op geheel eigenwijze. In de jaren tachtig was hij de Master Speaker van Groen Geel, met zijn commentaar maakte Groen Geel furore. Bij een kampioenswedstrijd uit was tot ieders verrassing Jan ook de speaker.

De laatste tijd kwam Jan vooral bij Groen Geel als supporter van Maerle en Dean.

Onze Master Speaker is nu stil. Wij herinneren Jan als een man met een groot hart van zijn club: lief, zorgzaam, eerlijk, muzikaal, doortastend en vooral lekker eigenwijs.

Groen Geel herdenkt Jan Waal in ere.

Wij wensen Wil, Wendy, Lucas Maerle, Dean, Judy, Ronald en verdere familie veel sterkte de komende tijd.

 

Jan is overgebracht naar het afscheidscentrum van Bennis Uitvaart, Dorpstraat 18 te Wormer, waar de familie onder elkaar wil zijn. Er is gelegenheid om afscheid van Jan te nemen en de familie te condoleren op dinsdag 5 september van 19.00 tot 20.30 uur in het kerkgebouw "De Wijngaard" Dorpsstraat 134A te Wormer.

De Crematieplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden.

Geen bloemen

 

Correspondentieadres

De Voorhoede 20

1531 LL Wormer