" />

Wedstrijdverslag d3 - bep d2 (8-6)

Met veel ouders aan de kant hebben we een lekkere wedstrijd gespeeld. Het begin was voor ons. Rosa gebruikte haar snelheid en ging meteen vanaf de middenlijn door en Lucas plaatste van afstand de bal mee en 1-0. We bleven actief aanvallen en veel schieten, maar verder dan een gemiste strafworp kwamen we niet. De tweede aanval was meteen op stoom en vooral Kasper die op korte afstand ons op 2-0 en 3-0 bracht. Verdedigend lieten we wat steekjes vallen 3-2, maar Ruben en Sarah schoten ons naar de ruststand van 5-2. Twee meisjes conform schema gewisseld.

Nieuw: handboek voor kantinediensten groen-geel

Het Handboek voor kantinediensten Groen-Geel is klaar! Voor, tijdens en na jouw dienst kun je nu van alles opzoeken over de kantine.

Boek de herfstvakantie via sponsorkliks

Over een kleine maand staat de herfstvakantie weer voor de deur. Tijd om lekker te ontspannen met de kids.Ga je lekker een weekje op vakantie? Dit kan je ook online boeken via diverse webwinkels.

Nieuwe gecertificeerden, klasse!

Groen-Geel heeft er weer twee nieuwe gecertificeerden bij! Zij behaalden hun certificaat voor Verantwoord Alcohol Schenken via de IVA online.

Vers uit de keuken.

Aanstaande zaterdag spelen het eerste en het tweede team van Groen-Geel weer een thuiswedstrijd.Vers uit de keuken zijn dan de volgende broodjes verkrijgbaar:

Terug naar overzicht

In memoriam jan waal

Door Het Bestuur, 22 dagen geleden

In Memoriam

 

"Lief, zorgzaam, eerlijk , muzikaal, doortastend en vooral lekker eigenwijs."

Bedroefd hebben we kennis genomen dat op 74 jarige leeftijd is overleden:

 

Jan Waal

 

Jan was lid van verdienste van Groen Geel en heeft heel veel voor de vereniging betekend.

Hij was jarenlang op vele fronten actief bij Groen Geel en deed dat op zijn geheel eigen wijze. Jan was als speler niet ambitieus maar was wel de topspeler van Groen Geel 12 op het veld met drie vakken.

Jan was als jeugdvoorzitter erg betrokken en zorgde voor de sociale samenhang. Onder zijn leiding waren de vergaderingen een feestje.

In de Zaanstreek en omstreken was Jan bekend als de scheidrechter op de fiets, Jan was talentvol maar wilde alleen op de fiets naar de wedstrijden. Jan leidde zijn wedstrijden eerlijk en met zeer veel humor.

Samen met Wil was hij de eerste kantinebaas op Trickelsoord. Veel Groen Gelers hebben gezien dat Jan veel talent had voor het toneel, vele toneelstukken, revues en cabarets gaf hij kleur en cachet met zijn prachtige stem en teksten.

Vele jaren gaf Jan inhoud en vorm aan ons clubblad De Band en dit ook op geheel eigenwijze. In de jaren tachtig was hij de Master Speaker van Groen Geel, met zijn commentaar maakte Groen Geel furore. Bij een kampioenswedstrijd uit was tot ieders verrassing Jan ook de speaker.

De laatste tijd kwam Jan vooral bij Groen Geel als supporter van Maerle en Dean.

Onze Master Speaker is nu stil. Wij herinneren Jan als een man met een groot hart van zijn club: lief, zorgzaam, eerlijk, muzikaal, doortastend en vooral lekker eigenwijs.

Groen Geel herdenkt Jan Waal in ere.

Wij wensen Wil, Wendy, Lucas Maerle, Dean, Judy, Ronald en verdere familie veel sterkte de komende tijd.

 

Jan is overgebracht naar het afscheidscentrum van Bennis Uitvaart, Dorpstraat 18 te Wormer, waar de familie onder elkaar wil zijn. Er is gelegenheid om afscheid van Jan te nemen en de familie te condoleren op dinsdag 5 september van 19.00 tot 20.30 uur in het kerkgebouw "De Wijngaard" Dorpsstraat 134A te Wormer.

De Crematieplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden.

Geen bloemen

 

Correspondentieadres

De Voorhoede 20

1531 LL Wormer