" />

Geknokt voor wat we waard zijn, maar a1 redt het niet tegen sterk kcc

Na alle Kerstfeestdagen, Challenge-perikelen, Oud en Nieuw klappers en de traditionele oliebollenwedstrijd tegen GG3 was het dit weekend weer gewoon tijd voor een competitiewedstrijd. Afgelopen donderdag zoals gezegd de oliebollenwedstrijd tegen het Derde. Van onze kant een sterke pot met een scoreverloop waarin wij een groot gedeelte van de wedstrijd aan de goede kant van de balans bleven. Een groot gedeelte van de wedstrijd inderdaad. Maar op het belangrijkste moment van de wedstrijd: het einde, stond GG3 voor. En dus verloren wij de wedstrijd. Tot 16-16 hadden wij steeds een voorsprong in handen maar op die stand nam 3 het...

Laatste kans, kasten moeten leeg….

De kasten MOETEN geleegd worden. Haal voor 21 januari je eigendom op. Kijk op de foto's of er nog iets van je bij ligt.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Voorjaarsvakantie

Hoewel we de kerstvakantie nog maar een week achter ons hebben, is het wedstrijdsecretariaat druk bezig met de voorjaarsvakantie. Op zaterdag 16 februari staan er voor de volgende teams wedstrijden gepland: E7, E6, C4, C3, C1, B2, B1, A2, A1, Groen Geel 2 en Groen Geel 1.

Twee nieuwe munten bij gg... de paarse en de eco groene

Geel is paars en eco groen geworden!Vanaf komende zaterdag 12 januari 2019 zal korfbalvereniging Groen-Geel twee nieuwe consumptiemunten gaan gebruiken.De paarse munt zal in omloop zijn bij feesten en andere bijzondere gelegenheden.De eco groene munt is enkel bestemd voor de bovenbar.In de afgelopen periode is gebleken dat het contant wisselen en betalen van bovenbarconsumpties steeds lastiger wordt. En helaas is er in de bovenbar geen pinmogelijkheid, maar beneden wel.Op deze manier hopen wij het simpeler te maken voor jou en voor Groen-Geel.Vanaf aankomende zaterdag zijn de bovenbarmunten al te verkrijgen.

Terug naar overzicht

Het koppelen van nieuwe koppels!

Door Judith Kapitein, 10 maanden geleden

Het is lente, de mooiste tijd om te gaan koppelen...

Voor het nieuwe seizoen 2018-2019 zijn wij op zoek naar nieuwe koppels voor de donderdagavonddiensten.

  • Lijkt het jou (18+) leuk om samen met een vaste, door jou gekozen, partner (18+) ons koppelteam te versterken? Dat zou super zijn!
  • Een vast koppel draait één keer in de vijf weken een bardienst op donderdagavond van 20.00 tot 00.00 uur.
  • Jullie staan dan ongeveer zes keer in het seizoen samen achter de bar (gelijk jullie vier ´verplichte´ diensten ingevuld).
  • Er wordt een rooster gemaakt voor deze koppeldiensten, jullie krijgen altijd tijdig te horen wanneer jullie dienst zal zijn. 

Nieuwe en lentefrisse koppels kunnen zich melden bij kantinedienst@kvgroen-geel.nl of bij Judith Kapitein.

Groet en tot Groen Geel!