" />

Geknokt voor wat we waard zijn, maar a1 redt het niet tegen sterk kcc

Na alle Kerstfeestdagen, Challenge-perikelen, Oud en Nieuw klappers en de traditionele oliebollenwedstrijd tegen GG3 was het dit weekend weer gewoon tijd voor een competitiewedstrijd. Afgelopen donderdag zoals gezegd de oliebollenwedstrijd tegen het Derde. Van onze kant een sterke pot met een scoreverloop waarin wij een groot gedeelte van de wedstrijd aan de goede kant van de balans bleven. Een groot gedeelte van de wedstrijd inderdaad. Maar op het belangrijkste moment van de wedstrijd: het einde, stond GG3 voor. En dus verloren wij de wedstrijd. Tot 16-16 hadden wij steeds een voorsprong in handen maar op die stand nam 3 het...

Laatste kans, kasten moeten leeg….

De kasten MOETEN geleegd worden. Haal voor 21 januari je eigendom op. Kijk op de foto's of er nog iets van je bij ligt.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Voorjaarsvakantie

Hoewel we de kerstvakantie nog maar een week achter ons hebben, is het wedstrijdsecretariaat druk bezig met de voorjaarsvakantie. Op zaterdag 16 februari staan er voor de volgende teams wedstrijden gepland: E7, E6, C4, C3, C1, B2, B1, A2, A1, Groen Geel 2 en Groen Geel 1.

Twee nieuwe munten bij gg... de paarse en de eco groene

Geel is paars en eco groen geworden!Vanaf komende zaterdag 12 januari 2019 zal korfbalvereniging Groen-Geel twee nieuwe consumptiemunten gaan gebruiken.De paarse munt zal in omloop zijn bij feesten en andere bijzondere gelegenheden.De eco groene munt is enkel bestemd voor de bovenbar.In de afgelopen periode is gebleken dat het contant wisselen en betalen van bovenbarconsumpties steeds lastiger wordt. En helaas is er in de bovenbar geen pinmogelijkheid, maar beneden wel.Op deze manier hopen wij het simpeler te maken voor jou en voor Groen-Geel.Vanaf aankomende zaterdag zijn de bovenbarmunten al te verkrijgen.

Terug naar overzicht

Het jubileumweekend

Door jubileum commissie, 3 maanden geleden

De voorbereidingen voor het jublieumweekend zijn in volle gang.

Vrijdag 9 november begint het feestweekend met meer dan 125 aanmeldingen voor het bubbelvoetbal, lasergamen en pannenkoeken eten.

Ook met de aanmeldingen voor de High Tea op zondag 11 november loopt het storm. Al 70 groen-gelers hebben zich opgegeven om vanaf 13 uur lekker samen aan tafel te gaan. Tip: lunch niet van te voren, er zal genoeg lekkers te eten zijn.

Dan het feest op zaterdag 10 november. Aangezien wij alleen kaarten p aan de deur verkopen, is het aan te raden om op te tijd te komen. Op zich kunnen er best veel mensen in onze kantine, maar vol=vol. Om 20 uur gaan de deuren open.

Let op; de kaarten kosten 5 euro en kunnen alleen contant afgerekend worden. Om de bardienst niet extra te belasten en om lanxge wachttijden te voorkomen, kun je alleen afrekenen met consumptiemunten. Die zijn aan het begin van de avond aan de bar te verkrijgen (pin mogelijk).