" />

Scheidsrechters opgelet!

Al veel scheidsrechters hebben hun voorkeur aangegeven voor het fluiten van wedstrijden. Tot uiterlijk zaterdag 17 november kunnen de scheidsrechters van ons vaste scheidsrechterskorps, hun voorkeur aangeven via scheidsrechter@kvgroen-geel.nl . Degene die niet gereageerd hebben en/of eerder hebben aangegeven door de scheidsrechterscommissie te willen worden ingedeeld, worden na deze datum op een wedstrijd ingedeeld. Komende week ontvangen alle scheidsrechters een mail met de definitieve indeling. Daarna wordt de indeling in sportlink en op de website geplaatst. Houd je mailbox dus in de gaten!Voor de leden van de teams die fluiten, is per mail een schema met datums naar de contactpersonen...

Balsponsor gg - dsc: bruna velserbroek

Zaterdag 17 novemeber start het zaalseizoen voor de selectie en staat er gelijk een sterke tegenstander op het programma: DSC uit Eindhoven. Voor deze wedstrijd sponsort Bruna Velserbroek de wedstrijdbal, aanvang 19.00 uur. Zij wensen iedereen veel succes komend zaalseizoen. Mocht u nog een boek of cadeau willen bestellen voor de feestdagen, via www.bruna.nl bezorgen zij bij u thuis.

Sinterklaas

Hallo pupillen, Woensdag 21 november is er voor alle F-jes en kangoeroes van 17:00 uur tot 19:00 uur een Sinterklaasfeest!

Theepotten en ander servies

Iedereen die aan onze oproep gehoor heeft geven en ons zijn of haar theepot heeft uitgeleend, kan deze weer bij Groen-Geel ophalen.

Het bruist bij groen-geel #95jaarjong

Traditiegetrouw eindigen we onze cabaretten bij Groen-Geel met het liedje; 'Er is leven bij Groen-Geel'.

Terug naar overzicht

Het jubileumweekend

Door jubileum commissie, 14 dagen geleden

De voorbereidingen voor het jublieumweekend zijn in volle gang.

Vrijdag 9 november begint het feestweekend met meer dan 125 aanmeldingen voor het bubbelvoetbal, lasergamen en pannenkoeken eten.

Ook met de aanmeldingen voor de High Tea op zondag 11 november loopt het storm. Al 70 groen-gelers hebben zich opgegeven om vanaf 13 uur lekker samen aan tafel te gaan. Tip: lunch niet van te voren, er zal genoeg lekkers te eten zijn.

Dan het feest op zaterdag 10 november. Aangezien wij alleen kaarten p aan de deur verkopen, is het aan te raden om op te tijd te komen. Op zich kunnen er best veel mensen in onze kantine, maar vol=vol. Om 20 uur gaan de deuren open.

Let op; de kaarten kosten 5 euro en kunnen alleen contant afgerekend worden. Om de bardienst niet extra te belasten en om lanxge wachttijden te voorkomen, kun je alleen afrekenen met consumptiemunten. Die zijn aan het begin van de avond aan de bar te verkrijgen (pin mogelijk).