" />

Ruilbeurs

Eindelijk is het weer zover, het is voorjaar en we kunnen het nieuwe "kunst" gras al ruiken.Dus weer tijd voor de ruilbeurs waarbij iedereen sportkleding en schoeisel kan inleveren en weer nieuwe kan aanschaffen en wel op:

Alle bussen van groen-geel naar papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Alle bussen van Groen-Geel naar Papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Zondag 1 kampioen!

Groen Geel 3 is kampioen is bij 25-11 winst en promoveert naar de Overgangsklasse. Van harte gefeliciteerd!

Wedstrijdverslag c3

Met Dico en Ruben, beiden een halve wedstrijd voor de zieke Kasper, gingen we goed van start. Jiske speelde de doorkomende Angel aan die 1-0 maakte en Kiki benutte een strafworp 2-0. Gebrek aan voldoende voorverdedigen werd 2-1 en van halve afstand scoorde Dico 3-1. Het tempo bleef er in en Jiske met een omdraaibal 4-1. Angel op de aangeefpositie gaf Maaike aan die de doorloopbal maakte 5-1. Daarna leek de fut er een beetje uit. Wijzelf misten twee strafworpen (ze zoeken de ballen nog) en met te veel verdedigende ruimte werd het 5-3.

Zeer geslaagde trainersbijeenkomst 27 feb jongstleden!!

Op 27 februari jongsteden hadden we bij Groen Geel een zeer geslaagde trainersbijeenkomst! 

Terug naar overzicht

Het jubileumweekend

Door jubileum commissie, 5 maanden geleden

De voorbereidingen voor het jublieumweekend zijn in volle gang.

Vrijdag 9 november begint het feestweekend met meer dan 125 aanmeldingen voor het bubbelvoetbal, lasergamen en pannenkoeken eten.

Ook met de aanmeldingen voor de High Tea op zondag 11 november loopt het storm. Al 70 groen-gelers hebben zich opgegeven om vanaf 13 uur lekker samen aan tafel te gaan. Tip: lunch niet van te voren, er zal genoeg lekkers te eten zijn.

Dan het feest op zaterdag 10 november. Aangezien wij alleen kaarten p aan de deur verkopen, is het aan te raden om op te tijd te komen. Op zich kunnen er best veel mensen in onze kantine, maar vol=vol. Om 20 uur gaan de deuren open.

Let op; de kaarten kosten 5 euro en kunnen alleen contant afgerekend worden. Om de bardienst niet extra te belasten en om lanxge wachttijden te voorkomen, kun je alleen afrekenen met consumptiemunten. Die zijn aan het begin van de avond aan de bar te verkrijgen (pin mogelijk).