Scheidsrechters opgelet!

Al veel scheidsrechters hebben hun voorkeur aangegeven voor het fluiten van wedstrijden. Tot uiterlijk zaterdag 17 november kunnen de scheidsrechters van ons vaste scheidsrechterskorps, hun voorkeur aangeven via scheidsrechter@kvgroen-geel.nl . Degene die niet gereageerd hebben en/of eerder hebben aangegeven door de scheidsrechterscommissie te willen worden ingedeeld, worden na deze datum op een wedstrijd ingedeeld. Komende week ontvangen alle scheidsrechters een mail met de definitieve indeling. Daarna wordt de indeling in sportlink en op de website geplaatst. Houd je mailbox dus in de gaten!Voor de leden van de teams die fluiten, is per mail een schema met datums naar de contactpersonen...

Balsponsor gg - dsc: bruna velserbroek

Zaterdag 17 novemeber start het zaalseizoen voor de selectie en staat er gelijk een sterke tegenstander op het programma: DSC uit Eindhoven. Voor deze wedstrijd sponsort Bruna Velserbroek de wedstrijdbal, aanvang 19.00 uur. Zij wensen iedereen veel succes komend zaalseizoen. Mocht u nog een boek of cadeau willen bestellen voor de feestdagen, via www.bruna.nl bezorgen zij bij u thuis.

Sinterklaas

Hallo pupillen, Woensdag 21 november is er voor alle F-jes en kangoeroes van 17:00 uur tot 19:00 uur een Sinterklaasfeest!

Theepotten en ander servies

Iedereen die aan onze oproep gehoor heeft geven en ons zijn of haar theepot heeft uitgeleend, kan deze weer bij Groen-Geel ophalen.

Het bruist bij groen-geel #95jaarjong

Traditiegetrouw eindigen we onze cabaretten bij Groen-Geel met het liedje; 'Er is leven bij Groen-Geel'.

Terug naar overzicht

Hé, vertrekkend korfbaltalent: wacht nog héél even!

Door Mariëtte Koomen, 5 maanden geleden

Ben jij (of ken jij) iemand die aangegeven heeft om het komend seizoen te stoppen met korfballen? Dan willen we jou graag nog wat vragen!

Waarschijnlijk heb jij al jaren gekorfbald, heb je kennis van het korfbalspel en weet je hoe het werkt in en rond het veld. En nu ga je stoppen met korfbal en heb je misschien je lidmaatschap ook al wel opgezegd omdat je gaat studeren, zwanger bent, op wereldreis gaat, je jezelf te oud vindt of langdurig geblesseerd bent waardoor het deelnemen aan de (volledige) competitie er niet meer voor jou in zit het komende seizoen. Vaak een beslissing met pijn in het hart, want je vond het korfballen altijd zo leuk, je gaat je vrienden missen (en je vrienden jou) en je oude vertrouwde cluppie GroenGeel...

Maar wij vinden het als GroenGeel ook jammer dat je weggaat en zonde om zoveel korfbaltalent zomaar te laten gaan! Wij zijn als vereniging namelijk heel erg op zoek naar mensen met korfbalkennis en -ervaring.

We zijn namelijk hard op zoek naar scheidsrechters! En als ervaren korfballer, kan jij zeker ook een wedstrijd fluiten. Voordeel van een wedstrijd fluiten is: je hoeft het niet het hele seizoen te doen, maar alleen in weekenden en op momenten dat jij beschikbaar bent. Het kost weinig tijd, want het is altijd ‘thuis’ bij GroenGeel, je hoeft als scheidsrechter niet zo hard te rennen en het maakt niet uit of je hoog of laag hebt gespeeld, als je maar kennis van het korfbalspel hebt (we geven je sowieso tips mee). En bovenal: je maakt er een heleboel korfballers blij mee, want: zonder scheidsrechter kan er niet gekorfbald worden!

Dus denk er eens over na of jij, als je gaat studeren, misschien af en toe een weekend thuis bent waarin je een wedstrijdje kan fluiten. Ga je halverwege het seizoen op wereldreis? Mogelijk heb je in die weken ervoor en erna nog een paar weekenden dat je een uurtje kan missen. Of ben je zwanger en wil je je conditie nog een beetje op peil houden totdat je écht niet meer kan...

Kortom: we zijn op zoek naar jou!

Dus bij deze de oproep:  Ga jij stoppen met korfballen? Wij zien graag je korfbaltalent terug op onze GroenGeelvelden! Opgeven kan via scheidsrechter@kvgroen-geel.nl en geef duidelijk je beschikbaarheid aan. (Dit geldt ook voor andere GroenGelers die soms een uurtje over hebben waarin ze willen fluiten!)

Super bedankt namens alle korfballers van GroenGeel!

De scheidsrechterscommissie