Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Hé, vertrekkend korfbaltalent: wacht nog héél even!

Door Mariëtte Koomen, 8 maanden geleden

Ben jij (of ken jij) iemand die aangegeven heeft om het komend seizoen te stoppen met korfballen? Dan willen we jou graag nog wat vragen!

Waarschijnlijk heb jij al jaren gekorfbald, heb je kennis van het korfbalspel en weet je hoe het werkt in en rond het veld. En nu ga je stoppen met korfbal en heb je misschien je lidmaatschap ook al wel opgezegd omdat je gaat studeren, zwanger bent, op wereldreis gaat, je jezelf te oud vindt of langdurig geblesseerd bent waardoor het deelnemen aan de (volledige) competitie er niet meer voor jou in zit het komende seizoen. Vaak een beslissing met pijn in het hart, want je vond het korfballen altijd zo leuk, je gaat je vrienden missen (en je vrienden jou) en je oude vertrouwde cluppie GroenGeel...

Maar wij vinden het als GroenGeel ook jammer dat je weggaat en zonde om zoveel korfbaltalent zomaar te laten gaan! Wij zijn als vereniging namelijk heel erg op zoek naar mensen met korfbalkennis en -ervaring.

We zijn namelijk hard op zoek naar scheidsrechters! En als ervaren korfballer, kan jij zeker ook een wedstrijd fluiten. Voordeel van een wedstrijd fluiten is: je hoeft het niet het hele seizoen te doen, maar alleen in weekenden en op momenten dat jij beschikbaar bent. Het kost weinig tijd, want het is altijd ‘thuis’ bij GroenGeel, je hoeft als scheidsrechter niet zo hard te rennen en het maakt niet uit of je hoog of laag hebt gespeeld, als je maar kennis van het korfbalspel hebt (we geven je sowieso tips mee). En bovenal: je maakt er een heleboel korfballers blij mee, want: zonder scheidsrechter kan er niet gekorfbald worden!

Dus denk er eens over na of jij, als je gaat studeren, misschien af en toe een weekend thuis bent waarin je een wedstrijdje kan fluiten. Ga je halverwege het seizoen op wereldreis? Mogelijk heb je in die weken ervoor en erna nog een paar weekenden dat je een uurtje kan missen. Of ben je zwanger en wil je je conditie nog een beetje op peil houden totdat je écht niet meer kan...

Kortom: we zijn op zoek naar jou!

Dus bij deze de oproep:  Ga jij stoppen met korfballen? Wij zien graag je korfbaltalent terug op onze GroenGeelvelden! Opgeven kan via scheidsrechter@kvgroen-geel.nl en geef duidelijk je beschikbaarheid aan. (Dit geldt ook voor andere GroenGelers die soms een uurtje over hebben waarin ze willen fluiten!)

Super bedankt namens alle korfballers van GroenGeel!

De scheidsrechterscommissie