Website 'op vakantie'

De zomervakantie komt eraan. Vanaf 21 juli - 13 augustus gaat de website 'op vakantie'. Wil je nog een bericht plaatsen? Doe dat dan voor die tijd. Rest mij iedereen een heel fijne, zonnige en relaxte vakantie te wensen!

Groen geel bestaat 95 jaar!

Om dit te vieren hebben we naast de gebruikelijke traditionele activiteiten ook wat extra feestjes voor jullie in petto.We trappen het jubileumjaar af tijdens het JUBILEUMWEEKEND op 9, 10 en 11 november.Meer informatie volgt, dus hou de site en facebook in de gaten.

Wij zijn op zoek naar jou

Beste Korfballer, wij zijn op zoek naar jou!!

Senioren selecties en teamindelingen

Hierbij de senioren selecties en teamindelingen voor de eerste veldhelft seizoen 2018-2019. 

Complex gesloten

M.i.v. heden is het complex gesloten. Vanaf maandag 13 augustus ligt de sleutel weer klaar op het vertrouwde sleuteladres.

Terug naar overzicht

Hé, vertrekkend korfbaltalent: wacht nog héél even!

Door Mariëtte Koomen, 38 dagen geleden

Ben jij (of ken jij) iemand die aangegeven heeft om het komend seizoen te stoppen met korfballen? Dan willen we jou graag nog wat vragen!

Waarschijnlijk heb jij al jaren gekorfbald, heb je kennis van het korfbalspel en weet je hoe het werkt in en rond het veld. En nu ga je stoppen met korfbal en heb je misschien je lidmaatschap ook al wel opgezegd omdat je gaat studeren, zwanger bent, op wereldreis gaat, je jezelf te oud vindt of langdurig geblesseerd bent waardoor het deelnemen aan de (volledige) competitie er niet meer voor jou in zit het komende seizoen. Vaak een beslissing met pijn in het hart, want je vond het korfballen altijd zo leuk, je gaat je vrienden missen (en je vrienden jou) en je oude vertrouwde cluppie GroenGeel...

Maar wij vinden het als GroenGeel ook jammer dat je weggaat en zonde om zoveel korfbaltalent zomaar te laten gaan! Wij zijn als vereniging namelijk heel erg op zoek naar mensen met korfbalkennis en -ervaring.

We zijn namelijk hard op zoek naar scheidsrechters! En als ervaren korfballer, kan jij zeker ook een wedstrijd fluiten. Voordeel van een wedstrijd fluiten is: je hoeft het niet het hele seizoen te doen, maar alleen in weekenden en op momenten dat jij beschikbaar bent. Het kost weinig tijd, want het is altijd ‘thuis’ bij GroenGeel, je hoeft als scheidsrechter niet zo hard te rennen en het maakt niet uit of je hoog of laag hebt gespeeld, als je maar kennis van het korfbalspel hebt (we geven je sowieso tips mee). En bovenal: je maakt er een heleboel korfballers blij mee, want: zonder scheidsrechter kan er niet gekorfbald worden!

Dus denk er eens over na of jij, als je gaat studeren, misschien af en toe een weekend thuis bent waarin je een wedstrijdje kan fluiten. Ga je halverwege het seizoen op wereldreis? Mogelijk heb je in die weken ervoor en erna nog een paar weekenden dat je een uurtje kan missen. Of ben je zwanger en wil je je conditie nog een beetje op peil houden totdat je écht niet meer kan...

Kortom: we zijn op zoek naar jou!

Dus bij deze de oproep:  Ga jij stoppen met korfballen? Wij zien graag je korfbaltalent terug op onze GroenGeelvelden! Opgeven kan via scheidsrechter@kvgroen-geel.nl en geef duidelijk je beschikbaarheid aan. (Dit geldt ook voor andere GroenGelers die soms een uurtje over hebben waarin ze willen fluiten!)

Super bedankt namens alle korfballers van GroenGeel!

De scheidsrechterscommissie