Website 'op vakantie'

De zomervakantie komt eraan. Vanaf 21 juli - 13 augustus gaat de website 'op vakantie'. Wil je nog een bericht plaatsen? Doe dat dan voor die tijd. Rest mij iedereen een heel fijne, zonnige en relaxte vakantie te wensen!

Groen geel bestaat 95 jaar!

Om dit te vieren hebben we naast de gebruikelijke traditionele activiteiten ook wat extra feestjes voor jullie in petto.We trappen het jubileumjaar af tijdens het JUBILEUMWEEKEND op 9, 10 en 11 november.Meer informatie volgt, dus hou de site en facebook in de gaten.

Wij zijn op zoek naar jou

Beste Korfballer, wij zijn op zoek naar jou!!

Senioren selecties en teamindelingen

Hierbij de senioren selecties en teamindelingen voor de eerste veldhelft seizoen 2018-2019. 

Complex gesloten

M.i.v. heden is het complex gesloten. Vanaf maandag 13 augustus ligt de sleutel weer klaar op het vertrouwde sleuteladres.

Terug naar overzicht

Groepsdynamiek

Door Ellen Groenveld, 37 dagen geleden

Afgelopen maandag streden drie recreantenteams om de Mosselbokaal. Er werd fanatiek gespeeld, veel gelachen en prima gescoord.

Over de magie van het groen gele shirt schreef ik al eerder: "Team Groen Geel, hoe kan het ook anders, ging er met de hoofdprijs vandoor"(zie Vijftig tinten Groen Geel) en "In het magische GG shirt is iedereen onverslaanbaar..." (zie Heel Groen Geel bakt).

Het zal jullie dus niet verbazen dat óók deze keer Team Groen Geel onder leiding van coach Tom er met de hoofdprijs vandoor ging: de Mosselbokaal uitgereikt door Dick Rombout en gevuld met geweldige zelfgemaakte Groen Geel armbandjes gemaakt door Dennis en zijn Ellis.

Na afloop was er vooral veel gezelligheid, lekkere hapjes en natuurlijk de toespraak van Gitta. Iedere recreant doet het hele jaar zijn of haar best om zoveel mogelijk trainingen aanwezig te zijn. Als beloning is daar, aan het eind van het seizoen, de sticker van Gitta! Het was de avond van Tom want ook deze eerste prijs was voor hem: met maar liefst 32x was hij er alle trainingen bij. Ook Joyce (31x), Ans L. (30x), Phiona (30x) en Ferry (27x) werden beloond met een sticker.

Sandra Dik en Hans Petersen werden gehuldigd vanwege hun respectievelijk 12,5- en 15-jarig jubileum en kregen uit handen van Gitta een sticker uitgereikt. Voor Dennis en Ellis was er een fijne fruitbon als dank voor het verzorgen van fruithapjes en het, al 10 jaar -en nu dus zijn laatste jaar- inzamelen van oud papier. Ellen werd vanwege haar voet verwend met gezellige groen gele kaarsen, Sylvia toegezongen vanwege haar verjaardag en assistent-coach Annelies bedankt voor haar inzet van het afgelopen jaar.

Als dank voor haar enthousiasme en tomeloze inzet kreeg Gitta van de hele groep een fleurige hangplant en een tegoedbon voor een gezellige high tea.

De recreantengroep groeit en bloeit onder Gitta, de wachtlijst is inmiddels opgeheven en er is plek voor nieuwelingen! Vanwege de groepsdynamiek zijn met name jonge mannen van harte welkom, Henk weet er van.