Scheidsrechters opgelet!

Al veel scheidsrechters hebben hun voorkeur aangegeven voor het fluiten van wedstrijden. Tot uiterlijk zaterdag 17 november kunnen de scheidsrechters van ons vaste scheidsrechterskorps, hun voorkeur aangeven via scheidsrechter@kvgroen-geel.nl . Degene die niet gereageerd hebben en/of eerder hebben aangegeven door de scheidsrechterscommissie te willen worden ingedeeld, worden na deze datum op een wedstrijd ingedeeld. Komende week ontvangen alle scheidsrechters een mail met de definitieve indeling. Daarna wordt de indeling in sportlink en op de website geplaatst. Houd je mailbox dus in de gaten!Voor de leden van de teams die fluiten, is per mail een schema met datums naar de contactpersonen...

Balsponsor gg - dsc: bruna velserbroek

Zaterdag 17 novemeber start het zaalseizoen voor de selectie en staat er gelijk een sterke tegenstander op het programma: DSC uit Eindhoven. Voor deze wedstrijd sponsort Bruna Velserbroek de wedstrijdbal, aanvang 19.00 uur. Zij wensen iedereen veel succes komend zaalseizoen. Mocht u nog een boek of cadeau willen bestellen voor de feestdagen, via www.bruna.nl bezorgen zij bij u thuis.

Sinterklaas

Hallo pupillen, Woensdag 21 november is er voor alle F-jes en kangoeroes van 17:00 uur tot 19:00 uur een Sinterklaasfeest!

Theepotten en ander servies

Iedereen die aan onze oproep gehoor heeft geven en ons zijn of haar theepot heeft uitgeleend, kan deze weer bij Groen-Geel ophalen.

Het bruist bij groen-geel #95jaarjong

Traditiegetrouw eindigen we onze cabaretten bij Groen-Geel met het liedje; 'Er is leven bij Groen-Geel'.

Terug naar overzicht

Groepsdynamiek

Door Ellen Groenveld, 5 maanden geleden

Afgelopen maandag streden drie recreantenteams om de Mosselbokaal. Er werd fanatiek gespeeld, veel gelachen en prima gescoord.

Over de magie van het groen gele shirt schreef ik al eerder: "Team Groen Geel, hoe kan het ook anders, ging er met de hoofdprijs vandoor"(zie Vijftig tinten Groen Geel) en "In het magische GG shirt is iedereen onverslaanbaar..." (zie Heel Groen Geel bakt).

Het zal jullie dus niet verbazen dat óók deze keer Team Groen Geel onder leiding van coach Tom er met de hoofdprijs vandoor ging: de Mosselbokaal uitgereikt door Dick Rombout en gevuld met geweldige zelfgemaakte Groen Geel armbandjes gemaakt door Dennis en zijn Ellis.

Na afloop was er vooral veel gezelligheid, lekkere hapjes en natuurlijk de toespraak van Gitta. Iedere recreant doet het hele jaar zijn of haar best om zoveel mogelijk trainingen aanwezig te zijn. Als beloning is daar, aan het eind van het seizoen, de sticker van Gitta! Het was de avond van Tom want ook deze eerste prijs was voor hem: met maar liefst 32x was hij er alle trainingen bij. Ook Joyce (31x), Ans L. (30x), Phiona (30x) en Ferry (27x) werden beloond met een sticker.

Sandra Dik en Hans Petersen werden gehuldigd vanwege hun respectievelijk 12,5- en 15-jarig jubileum en kregen uit handen van Gitta een sticker uitgereikt. Voor Dennis en Ellis was er een fijne fruitbon als dank voor het verzorgen van fruithapjes en het, al 10 jaar -en nu dus zijn laatste jaar- inzamelen van oud papier. Ellen werd vanwege haar voet verwend met gezellige groen gele kaarsen, Sylvia toegezongen vanwege haar verjaardag en assistent-coach Annelies bedankt voor haar inzet van het afgelopen jaar.

Als dank voor haar enthousiasme en tomeloze inzet kreeg Gitta van de hele groep een fleurige hangplant en een tegoedbon voor een gezellige high tea.

De recreantengroep groeit en bloeit onder Gitta, de wachtlijst is inmiddels opgeheven en er is plek voor nieuwelingen! Vanwege de groepsdynamiek zijn met name jonge mannen van harte welkom, Henk weet er van.