Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Groepsdynamiek

Door Ellen Groenveld, 8 maanden geleden

Afgelopen maandag streden drie recreantenteams om de Mosselbokaal. Er werd fanatiek gespeeld, veel gelachen en prima gescoord.

Over de magie van het groen gele shirt schreef ik al eerder: "Team Groen Geel, hoe kan het ook anders, ging er met de hoofdprijs vandoor"(zie Vijftig tinten Groen Geel) en "In het magische GG shirt is iedereen onverslaanbaar..." (zie Heel Groen Geel bakt).

Het zal jullie dus niet verbazen dat óók deze keer Team Groen Geel onder leiding van coach Tom er met de hoofdprijs vandoor ging: de Mosselbokaal uitgereikt door Dick Rombout en gevuld met geweldige zelfgemaakte Groen Geel armbandjes gemaakt door Dennis en zijn Ellis.

Na afloop was er vooral veel gezelligheid, lekkere hapjes en natuurlijk de toespraak van Gitta. Iedere recreant doet het hele jaar zijn of haar best om zoveel mogelijk trainingen aanwezig te zijn. Als beloning is daar, aan het eind van het seizoen, de sticker van Gitta! Het was de avond van Tom want ook deze eerste prijs was voor hem: met maar liefst 32x was hij er alle trainingen bij. Ook Joyce (31x), Ans L. (30x), Phiona (30x) en Ferry (27x) werden beloond met een sticker.

Sandra Dik en Hans Petersen werden gehuldigd vanwege hun respectievelijk 12,5- en 15-jarig jubileum en kregen uit handen van Gitta een sticker uitgereikt. Voor Dennis en Ellis was er een fijne fruitbon als dank voor het verzorgen van fruithapjes en het, al 10 jaar -en nu dus zijn laatste jaar- inzamelen van oud papier. Ellen werd vanwege haar voet verwend met gezellige groen gele kaarsen, Sylvia toegezongen vanwege haar verjaardag en assistent-coach Annelies bedankt voor haar inzet van het afgelopen jaar.

Als dank voor haar enthousiasme en tomeloze inzet kreeg Gitta van de hele groep een fleurige hangplant en een tegoedbon voor een gezellige high tea.

De recreantengroep groeit en bloeit onder Gitta, de wachtlijst is inmiddels opgeheven en er is plek voor nieuwelingen! Vanwege de groepsdynamiek zijn met name jonge mannen van harte welkom, Henk weet er van.