Baderie/zaankantercup donderdag bij gg

Traditioneel in de voorbereiding doen we mee aan de Baderie/Zaankantercup. Donderdag start het 2e om 19.00 uur tegen Apollo 1 en het 1e speelt om 20.30 uur tegen RODA uit Westzaan. Kom gezellig kijken naar de verrichtingen van de selectie met 8 nieuwe gezichten aan alweer de 12 editie van de trouwe naamgevers Baderie en Nieuwsblad De Zaankanter.

Ruilbeurs

Het nieuwe korfbalseizoen lonkt en de eerste trainingen zijn al gestart, dus het wordt weer tijd voor....de Ruilbeurs.

De voorbereiding is gestart...

Afgelopen dinsdag waren de 1e trainingen weer op ons complex, van de pupillen tot de 1e selectie werd er weer getraind. Donderdag 16 augustus staat de 2e trainingsronde gepland, kom gerust even kijken, de kantine is open.

Van de tap....

Nieuw seizoen, nieuw bier op de speciaal tap.

Start nieuwe seizoen

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. De trainingen starten vanaf maandag  27 augustus weer, tenzij je bericht hebt gehad van je trainer dat jouw ploeg eerder start met trainen. Mocht je dan nog op vakantie zijn: laat het je trainer even weten.

Terug naar overzicht

Groen geel 1 plaatst zich voor de play off

Door Rick de Wit, 7 maanden geleden

Zaterdag avond won ons vlaggenschip keurig met 36-29 van Unitas/Perspectief. Vandaag verloor Wageningen bij AW/DTV met 33-26 en daarmee staat het vast dat Groen Geel 1 de Play Off gaat spelen. Een sportieve prestatie van formaat en een prachtig vooruitzicht voor de selectie en de supporters! 

Voordat we zover zijn hebben we nog wel drie mooie competitie rondes te gaan waar Groen Geel 1 en AW/DTV gaan bepalen wie zich als nummer 1 en 2 plaatsen voor de Play Off. De Play Off (best of three) zal één groot sportief korfbal feest worden, dus zet de volgende datums alvast in je agenda;

 

  • 10/03  Play Off (ronde 1)
  • 17/03  Play Off (ronde 2)
  • 20/03  Play Off (ronde 3)
  • 24/03  Hoofdklasse Finale (tussen winnaars Play Off)

 

De komende tijd zal het helder worden waar en wanneer het vlaggenschip zal aantreden, dus hou de website goed in de gaten!