Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Groen geel 1 plaatst zich voor de play off

Door Rick de Wit, 13 maanden geleden

Zaterdag avond won ons vlaggenschip keurig met 36-29 van Unitas/Perspectief. Vandaag verloor Wageningen bij AW/DTV met 33-26 en daarmee staat het vast dat Groen Geel 1 de Play Off gaat spelen. Een sportieve prestatie van formaat en een prachtig vooruitzicht voor de selectie en de supporters! 

Voordat we zover zijn hebben we nog wel drie mooie competitie rondes te gaan waar Groen Geel 1 en AW/DTV gaan bepalen wie zich als nummer 1 en 2 plaatsen voor de Play Off. De Play Off (best of three) zal één groot sportief korfbal feest worden, dus zet de volgende datums alvast in je agenda;

 

  • 10/03  Play Off (ronde 1)
  • 17/03  Play Off (ronde 2)
  • 20/03  Play Off (ronde 3)
  • 24/03  Hoofdklasse Finale (tussen winnaars Play Off)

 

De komende tijd zal het helder worden waar en wanneer het vlaggenschip zal aantreden, dus hou de website goed in de gaten!