Heel groen geel bakt

Als je dan eindelijk bovenaan de wachtlijst staat (zie Talk of the Town) en vervolgens de eer hebt om toe te treden tot het selecte gezelschap van recreanten bij Groen Geel mag je ook af en toe wedstrijdjes spelen. Dus terwijl heel Nederland in de file stond richting bos en strand voor een frisse neus, kreeg Gitta het ook afgelopen zondag weer voor elkaar. Twee enthousiaste ploegen stonden te trappelen van ongeduld en de goedgevulde tribune wachtte met spanning op wat komen ging.

Foto's team van de week e6 en e7

Zaterdag tijdens de wedstrijd van ons Vlaggenschip tegen Tweemaal Zes waren de E6 en E7 team van de week.

Gevonden voorwerpen t/m 18 februari

Kijk bij 'lees meer' voor de foto met de gevonden voorwerpen van deze week.

Groen geel wint, tweemaal zes degradeert

Zaterdag avond onze laatste competitie wedstrijd thuis in Wormer. Op bezoek kwam TZ die nog een theoretische kans heeft op lijfsbehoud in de hoofdklasse. Deze ploeg zal dus goed gemotiveerd aan de wedstrijd beginnen voor een maximaal resultaat. Daarnaast weten ze dat alles mee zal moeten zitten om dat resultaat te behalen. Groen Geel heeft weinig cadeautjes weggegeven en is niet van plan dat vandaag te doen. Langzamerhand moet de knop worden omgezet richting ons bijgestelde doel. Vandaag wordt dat in gang gezet.

A1 is er bijna, maar nog niet helemaal…

De start was overdonderend! Binnen 10 seconden lag het eerste doelpunt van Groen Geel al in het mandje. De aanval daarna scoorde Jasper al zijn 2e doelpunt. 2-0 binnen een minuut. De 3-0 lag er ook al binnen de eerste minuut in, maar helaas keurde de (prima leidende) scheidsrechter het doelpunt van Scott af omdat er een lichte (want spelhervatting) overtreding op Sascha gemaakt was. Daarna duurde het iets langer, maar de 4-0 stond binnen 4 minuten ook op het scorebord. Scott en Emar tekenden daarvoor.

Terug naar overzicht

Groen geel 1 plaatst zich voor de play off

Door Rick de Wit, 17 dagen geleden

Zaterdag avond won ons vlaggenschip keurig met 36-29 van Unitas/Perspectief. Vandaag verloor Wageningen bij AW/DTV met 33-26 en daarmee staat het vast dat Groen Geel 1 de Play Off gaat spelen. Een sportieve prestatie van formaat en een prachtig vooruitzicht voor de selectie en de supporters! 

Voordat we zover zijn hebben we nog wel drie mooie competitie rondes te gaan waar Groen Geel 1 en AW/DTV gaan bepalen wie zich als nummer 1 en 2 plaatsen voor de Play Off. De Play Off (best of three) zal één groot sportief korfbal feest worden, dus zet de volgende datums alvast in je agenda;

 

  • 10/03  Play Off (ronde 1)
  • 17/03  Play Off (ronde 2)
  • 20/03  Play Off (ronde 3)
  • 24/03  Hoofdklasse Finale (tussen winnaars Play Off)

 

De komende tijd zal het helder worden waar en wanneer het vlaggenschip zal aantreden, dus hou de website goed in de gaten!