Scheidsrechters opgelet!

Al veel scheidsrechters hebben hun voorkeur aangegeven voor het fluiten van wedstrijden. Tot uiterlijk zaterdag 17 november kunnen de scheidsrechters van ons vaste scheidsrechterskorps, hun voorkeur aangeven via scheidsrechter@kvgroen-geel.nl . Degene die niet gereageerd hebben en/of eerder hebben aangegeven door de scheidsrechterscommissie te willen worden ingedeeld, worden na deze datum op een wedstrijd ingedeeld. Komende week ontvangen alle scheidsrechters een mail met de definitieve indeling. Daarna wordt de indeling in sportlink en op de website geplaatst. Houd je mailbox dus in de gaten!Voor de leden van de teams die fluiten, is per mail een schema met datums naar de contactpersonen...

Balsponsor gg - dsc: bruna velserbroek

Zaterdag 17 novemeber start het zaalseizoen voor de selectie en staat er gelijk een sterke tegenstander op het programma: DSC uit Eindhoven. Voor deze wedstrijd sponsort Bruna Velserbroek de wedstrijdbal, aanvang 19.00 uur. Zij wensen iedereen veel succes komend zaalseizoen. Mocht u nog een boek of cadeau willen bestellen voor de feestdagen, via www.bruna.nl bezorgen zij bij u thuis.

Sinterklaas

Hallo pupillen, Woensdag 21 november is er voor alle F-jes en kangoeroes van 17:00 uur tot 19:00 uur een Sinterklaasfeest!

Theepotten en ander servies

Iedereen die aan onze oproep gehoor heeft geven en ons zijn of haar theepot heeft uitgeleend, kan deze weer bij Groen-Geel ophalen.

Het bruist bij groen-geel #95jaarjong

Traditiegetrouw eindigen we onze cabaretten bij Groen-Geel met het liedje; 'Er is leven bij Groen-Geel'.

Terug naar overzicht

Groen geel 1 plaatst zich voor de play off

Door Rick de Wit, 10 maanden geleden

Zaterdag avond won ons vlaggenschip keurig met 36-29 van Unitas/Perspectief. Vandaag verloor Wageningen bij AW/DTV met 33-26 en daarmee staat het vast dat Groen Geel 1 de Play Off gaat spelen. Een sportieve prestatie van formaat en een prachtig vooruitzicht voor de selectie en de supporters! 

Voordat we zover zijn hebben we nog wel drie mooie competitie rondes te gaan waar Groen Geel 1 en AW/DTV gaan bepalen wie zich als nummer 1 en 2 plaatsen voor de Play Off. De Play Off (best of three) zal één groot sportief korfbal feest worden, dus zet de volgende datums alvast in je agenda;

 

  • 10/03  Play Off (ronde 1)
  • 17/03  Play Off (ronde 2)
  • 20/03  Play Off (ronde 3)
  • 24/03  Hoofdklasse Finale (tussen winnaars Play Off)

 

De komende tijd zal het helder worden waar en wanneer het vlaggenschip zal aantreden, dus hou de website goed in de gaten!