Vers uit de keuken...

We hebben zaterdag lekkere verse hamburgers van de grill.

Info paaseierentocht

Morgen gaan we op paaseierentocht!

Gevonden op het veld

Nog een paar plekjes voor pupillenkamp 2019. ook voor alle pupillen die 6 jaar zijn en dit jaar 7 worden!

Hallo Pupillen! 

Ijs

Heerlijk dat warme voorjaarszonnetje. ‘Tijd voor een ijsje met dit weer!’ denk ik. Onzin dat ik dat nu denk, want bij ons in het gezin hebben we als motto: ‘Het is altijd weer voor een ijsje!’ 

Terug naar overzicht

Gevolgen verandering emailadres

Door Kim MIn, 14 dagen geleden

In verband met de nieuwe privacywet hebben we jullie gevraagd om het toestemmingsformulier in te vullen. Gelukkig hebben de meeste leden hier al gehoor aan gegeven.  

Wat opviel is dat heel veel adressen, telefoonnummers en email adressen niet meer up-to-date bleken te zijn, dat is bij deze allemaal aangepast, 2 vliegen in 1 klap dus.

Hier zijn we natuurlijk heel blij mee, maar dit heeft wel de nodige gevolgen. Zo hebben een aantal leden al gemeld dat ze niet meer in de KNKV-app kunnen. Hou er rekening mee dat deze app gelinkt is aan het email adres wat bij de ledenadministratie bekend is. Heb je dit onlangs (via het toestemmingsformulier) aangepast, dan zou je ook met dit “nieuwe” email adres in de app moeten inloggen. Ook de nieuwsbrief gaat verstuurd worden naar de “nieuwe” email adressen en kan dus op een ander adres binnen komen dan je gewend was. Weet je niet meer welk email adres je hebt opgegeven, of wil je het (terug)laten aanpassen, stuur dan een mail naar ledenadministratie@kvgroen-geel.nl. Naar dit email adres mag natuurlijk ook altijd gemaild worden voor eventuele andere aanpassingen in de gegevens, denk aan verhuizing of verandering van telefoonnummer oid. 

Tot slot een oproepje aan alle leden die het toestemmingsformulier nog niet hebben ingeleverd: doe dit svp zo snel mogelijk. Mocht je geen formulier (meer) hebben, ze liggen in de gang, naast de uit-kleedkamers, op de brievenbus. Alvast bedankt!