Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Gevolgen verandering emailadres

Door Kim MIn, 2 maanden geleden

In verband met de nieuwe privacywet hebben we jullie gevraagd om het toestemmingsformulier in te vullen. Gelukkig hebben de meeste leden hier al gehoor aan gegeven.  

Wat opviel is dat heel veel adressen, telefoonnummers en email adressen niet meer up-to-date bleken te zijn, dat is bij deze allemaal aangepast, 2 vliegen in 1 klap dus.

Hier zijn we natuurlijk heel blij mee, maar dit heeft wel de nodige gevolgen. Zo hebben een aantal leden al gemeld dat ze niet meer in de KNKV-app kunnen. Hou er rekening mee dat deze app gelinkt is aan het email adres wat bij de ledenadministratie bekend is. Heb je dit onlangs (via het toestemmingsformulier) aangepast, dan zou je ook met dit “nieuwe” email adres in de app moeten inloggen. Ook de nieuwsbrief gaat verstuurd worden naar de “nieuwe” email adressen en kan dus op een ander adres binnen komen dan je gewend was. Weet je niet meer welk email adres je hebt opgegeven, of wil je het (terug)laten aanpassen, stuur dan een mail naar ledenadministratie@kvgroen-geel.nl. Naar dit email adres mag natuurlijk ook altijd gemaild worden voor eventuele andere aanpassingen in de gegevens, denk aan verhuizing of verandering van telefoonnummer oid. 

Tot slot een oproepje aan alle leden die het toestemmingsformulier nog niet hebben ingeleverd: doe dit svp zo snel mogelijk. Mocht je geen formulier (meer) hebben, ze liggen in de gang, naast de uit-kleedkamers, op de brievenbus. Alvast bedankt!