Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Freek hyptheek play-off kaarten donderdag afhalen vanaf 20.00 uur

Door Standaard Beheerder, 3 maanden geleden

Donderdag wordt het weer druk bij Groen-Geel, de kaarten voor de Freek Hypotheek Play-off mogen worden afgehaald. Kom niet allemaal tegelijk, je kunt rustig voetbal kijken naar het Nederlands elftal, heb i.i.g. even geduld als er een wachtrij is. Alle reserveringen staan in de lijst. Aanmelden voor een wachtlijst kan niet meer, alle 450 kaarten zijn verkocht. We starten om 20.00 uur. Graag met PIN betalen.

Tarief:

t/m 18 jaar €5,-

vanaf 19 jaar €7,50

Bekijk hier de definitieve lijst! 

Namens het bestuur,
Rick de Wit