Ruilbeurs

Eindelijk is het weer zover, het is voorjaar en we kunnen het nieuwe "kunst" gras al ruiken.Dus weer tijd voor de ruilbeurs waarbij iedereen sportkleding en schoeisel kan inleveren en weer nieuwe kan aanschaffen en wel op:

Alle bussen van groen-geel naar papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Alle bussen van Groen-Geel naar Papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Zondag 1 kampioen!

Groen Geel 3 is kampioen is bij 25-11 winst en promoveert naar de Overgangsklasse. Van harte gefeliciteerd!

Wedstrijdverslag c3

Met Dico en Ruben, beiden een halve wedstrijd voor de zieke Kasper, gingen we goed van start. Jiske speelde de doorkomende Angel aan die 1-0 maakte en Kiki benutte een strafworp 2-0. Gebrek aan voldoende voorverdedigen werd 2-1 en van halve afstand scoorde Dico 3-1. Het tempo bleef er in en Jiske met een omdraaibal 4-1. Angel op de aangeefpositie gaf Maaike aan die de doorloopbal maakte 5-1. Daarna leek de fut er een beetje uit. Wijzelf misten twee strafworpen (ze zoeken de ballen nog) en met te veel verdedigende ruimte werd het 5-3.

Zeer geslaagde trainersbijeenkomst 27 feb jongstleden!!

Op 27 februari jongsteden hadden we bij Groen Geel een zeer geslaagde trainersbijeenkomst! 

Terug naar overzicht

Freek hyptheek play-off kaarten donderdag afhalen vanaf 20.00 uur

Door Standaard Beheerder, 5 dagen geleden

Donderdag wordt het weer druk bij Groen-Geel, de kaarten voor de Freek Hypotheek Play-off mogen worden afgehaald. Kom niet allemaal tegelijk, je kunt rustig voetbal kijken naar het Nederlands elftal, heb i.i.g. even geduld als er een wachtrij is. Alle reserveringen staan in de lijst. Aanmelden voor een wachtlijst kan niet meer, alle 450 kaarten zijn verkocht. We starten om 20.00 uur. Graag met PIN betalen.

Tarief:

t/m 18 jaar €5,-

vanaf 19 jaar €7,50

Bekijk hier de definitieve lijst! 

Namens het bestuur,
Rick de Wit