Ruilbeurs

Eindelijk is het weer zover, het is voorjaar en we kunnen het nieuwe "kunst" gras al ruiken.Dus weer tijd voor de ruilbeurs waarbij iedereen sportkleding en schoeisel kan inleveren en weer nieuwe kan aanschaffen en wel op:

Alle bussen van groen-geel naar papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Alle bussen van Groen-Geel naar Papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Zondag 1 kampioen!

Groen Geel 3 is kampioen is bij 25-11 winst en promoveert naar de Overgangsklasse. Van harte gefeliciteerd!

Wedstrijdverslag c3

Met Dico en Ruben, beiden een halve wedstrijd voor de zieke Kasper, gingen we goed van start. Jiske speelde de doorkomende Angel aan die 1-0 maakte en Kiki benutte een strafworp 2-0. Gebrek aan voldoende voorverdedigen werd 2-1 en van halve afstand scoorde Dico 3-1. Het tempo bleef er in en Jiske met een omdraaibal 4-1. Angel op de aangeefpositie gaf Maaike aan die de doorloopbal maakte 5-1. Daarna leek de fut er een beetje uit. Wijzelf misten twee strafworpen (ze zoeken de ballen nog) en met te veel verdedigende ruimte werd het 5-3.

Zeer geslaagde trainersbijeenkomst 27 feb jongstleden!!

Op 27 februari jongsteden hadden we bij Groen Geel een zeer geslaagde trainersbijeenkomst! 

Terug naar overzicht

Fijne feestdagen

Door Rick de Wit, 3 maanden geleden

Beste leden, Bij deze wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar!

In 2018 hebben wij mogen genieten van vele sportieve prestaties en mooie activiteiten op & buiten ons sportcomplex. Als 95 jarige hebben we niet stil gezeten en dat zal in 2019 niet anders zijn.

Op donderdag 03 januari 2019 willen wij jullie graag uitnodigen voor de Nieuwjaarsproost. Vanaf 20:00 uur is de kantine open om te proosten / toosten op het nieuwe jaar. Deze avond zal tevens de presentatie van het B-veld gehouden worden. In januari'19 starten de werkzaamheden aan het B-veld. Dit betekent dat wij de voorjaarscompetitie kunnen spelen op een nieuwe sportondergrond.

Verder wensen wij de Challenge deelnemers veel succes volgende week, klik hier!

Nogmaals fijne dagen en tot snel op Trickelsoord!

Met de sportieve groet,

Rick de Wit
Namens het bestuur