Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Fijne feestdagen

Door Rick de Wit, 6 maanden geleden

Beste leden, Bij deze wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar!

In 2018 hebben wij mogen genieten van vele sportieve prestaties en mooie activiteiten op & buiten ons sportcomplex. Als 95 jarige hebben we niet stil gezeten en dat zal in 2019 niet anders zijn.

Op donderdag 03 januari 2019 willen wij jullie graag uitnodigen voor de Nieuwjaarsproost. Vanaf 20:00 uur is de kantine open om te proosten / toosten op het nieuwe jaar. Deze avond zal tevens de presentatie van het B-veld gehouden worden. In januari'19 starten de werkzaamheden aan het B-veld. Dit betekent dat wij de voorjaarscompetitie kunnen spelen op een nieuwe sportondergrond.

Verder wensen wij de Challenge deelnemers veel succes volgende week, klik hier!

Nogmaals fijne dagen en tot snel op Trickelsoord!

Met de sportieve groet,

Rick de Wit
Namens het bestuur