Geknokt voor wat we waard zijn, maar a1 redt het niet tegen sterk kcc

Na alle Kerstfeestdagen, Challenge-perikelen, Oud en Nieuw klappers en de traditionele oliebollenwedstrijd tegen GG3 was het dit weekend weer gewoon tijd voor een competitiewedstrijd. Afgelopen donderdag zoals gezegd de oliebollenwedstrijd tegen het Derde. Van onze kant een sterke pot met een scoreverloop waarin wij een groot gedeelte van de wedstrijd aan de goede kant van de balans bleven. Een groot gedeelte van de wedstrijd inderdaad. Maar op het belangrijkste moment van de wedstrijd: het einde, stond GG3 voor. En dus verloren wij de wedstrijd. Tot 16-16 hadden wij steeds een voorsprong in handen maar op die stand nam 3 het...

Laatste kans, kasten moeten leeg….

De kasten MOETEN geleegd worden. Haal voor 21 januari je eigendom op. Kijk op de foto's of er nog iets van je bij ligt.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Voorjaarsvakantie

Hoewel we de kerstvakantie nog maar een week achter ons hebben, is het wedstrijdsecretariaat druk bezig met de voorjaarsvakantie. Op zaterdag 16 februari staan er voor de volgende teams wedstrijden gepland: E7, E6, C4, C3, C1, B2, B1, A2, A1, Groen Geel 2 en Groen Geel 1.

Twee nieuwe munten bij gg... de paarse en de eco groene

Geel is paars en eco groen geworden!Vanaf komende zaterdag 12 januari 2019 zal korfbalvereniging Groen-Geel twee nieuwe consumptiemunten gaan gebruiken.De paarse munt zal in omloop zijn bij feesten en andere bijzondere gelegenheden.De eco groene munt is enkel bestemd voor de bovenbar.In de afgelopen periode is gebleken dat het contant wisselen en betalen van bovenbarconsumpties steeds lastiger wordt. En helaas is er in de bovenbar geen pinmogelijkheid, maar beneden wel.Op deze manier hopen wij het simpeler te maken voor jou en voor Groen-Geel.Vanaf aankomende zaterdag zijn de bovenbarmunten al te verkrijgen.

Terug naar overzicht

Fijne feestdagen

Door Rick de Wit, 25 dagen geleden

Beste leden, Bij deze wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar!

In 2018 hebben wij mogen genieten van vele sportieve prestaties en mooie activiteiten op & buiten ons sportcomplex. Als 95 jarige hebben we niet stil gezeten en dat zal in 2019 niet anders zijn.

Op donderdag 03 januari 2019 willen wij jullie graag uitnodigen voor de Nieuwjaarsproost. Vanaf 20:00 uur is de kantine open om te proosten / toosten op het nieuwe jaar. Deze avond zal tevens de presentatie van het B-veld gehouden worden. In januari'19 starten de werkzaamheden aan het B-veld. Dit betekent dat wij de voorjaarscompetitie kunnen spelen op een nieuwe sportondergrond.

Verder wensen wij de Challenge deelnemers veel succes volgende week, klik hier!

Nogmaals fijne dagen en tot snel op Trickelsoord!

Met de sportieve groet,

Rick de Wit
Namens het bestuur