" />

Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Fietspuzzeltocht koningsdag

Door Charlotte Looij, 2 maanden geleden

Al 25 aanmeldingen voor de fietstocht!

Yes, het gaat de goede kant op! Maar we zijn er nog niet. Om zo veel mogelijk mensen mee te laten fietsen hebben we wat aanpassingen gedaan.

Je kunt je per equipe opgeven. Per equipe krijg je 1 antwoordvel. Een equipe kan bestaan uit 1 persoon, in duo's en in groepen en kost 5 euro.
De tocht duurt ongeveer 2,5 uur en is voor een ieder toegankelijk.

De bbq na afloop is gezellig maar niet 'verplicht', geef in je mail even aan of je mee wilt doen. De kosten hiervan zijn 8,50 euro. Voor kinderen kan er ook gekozen worden voor patat met een snack 3,50.

Wij hopen op veel deelnemers!

de evenementencommissie