" />

Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Feest

Door Charlotte Looij, 8 maanden geleden

Groen Geel bestaat 95 jaar!
Om dit jubileumjaar knallend in te luiden is er zaterdagavond 10 november van 20.00 uur tot 0.00 een feest in de kantine.
Alle Groen-Gelers vanaf de A junioren zijn hiervoor uitgenodigd.
Aan de deur kun je voor 5 euro een kaart kopen. Daar krijg je een welkomstdrankje, hapjes en live muziek voor. Kom op tijd, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Tijdens deze feestavond kun je betalen met muntjes, die bij de bar te koop zijn.