Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

F2 kampioen?

Door Claudia van Haeften, 8 maanden geleden

De F2 kan zaterdag kampioen worden als zij de wedstrijd winnen tegen de koploper Stormvogels uit Uitgeest. Zij spelen net als de E1 om 10 uur thuis. Bij winst komen zij gelijk in punten met Stormvogels en zijn zij beiden kampioen. Joeri Kok is de coach van de E2 en zal Kian, Tijn, Pelle, Mara en Yara zaterdag weer coachen. Mocht het team kampioen worden, dan zullen ook zij na de wedstrijd gehuldigd worden. Het wordt spannend zaterdag! Het zou leuk zijn als het team veel supporters langs de lijn heeft. Tot dan!