Scheidsrechters opgelet!

Al veel scheidsrechters hebben hun voorkeur aangegeven voor het fluiten van wedstrijden. Tot uiterlijk zaterdag 17 november kunnen de scheidsrechters van ons vaste scheidsrechterskorps, hun voorkeur aangeven via scheidsrechter@kvgroen-geel.nl . Degene die niet gereageerd hebben en/of eerder hebben aangegeven door de scheidsrechterscommissie te willen worden ingedeeld, worden na deze datum op een wedstrijd ingedeeld. Komende week ontvangen alle scheidsrechters een mail met de definitieve indeling. Daarna wordt de indeling in sportlink en op de website geplaatst. Houd je mailbox dus in de gaten!Voor de leden van de teams die fluiten, is per mail een schema met datums naar de contactpersonen...

Balsponsor gg - dsc: bruna velserbroek

Zaterdag 17 novemeber start het zaalseizoen voor de selectie en staat er gelijk een sterke tegenstander op het programma: DSC uit Eindhoven. Voor deze wedstrijd sponsort Bruna Velserbroek de wedstrijdbal, aanvang 19.00 uur. Zij wensen iedereen veel succes komend zaalseizoen. Mocht u nog een boek of cadeau willen bestellen voor de feestdagen, via www.bruna.nl bezorgen zij bij u thuis.

Sinterklaas

Hallo pupillen, Woensdag 21 november is er voor alle F-jes en kangoeroes van 17:00 uur tot 19:00 uur een Sinterklaasfeest!

Theepotten en ander servies

Iedereen die aan onze oproep gehoor heeft geven en ons zijn of haar theepot heeft uitgeleend, kan deze weer bij Groen-Geel ophalen.

Het bruist bij groen-geel #95jaarjong

Traditiegetrouw eindigen we onze cabaretten bij Groen-Geel met het liedje; 'Er is leven bij Groen-Geel'.

Terug naar overzicht

Entreeprijzen zaalseizoen 2018/2019

Door Het Bestuur, 12 dagen geleden

Voor de zeven thuiswedstrijden van ons vlaggenschip zal er entree geheven worden bij alle toeschouwers, dus ook bij leden. Een toeschouwer heeft de keuze om een los kaartje of een zaal seizoenkaart aan te schaffen.

Losse kaartjes (per thuiswedstrijd):

  • Jeugd <18 jaar : Euro 2,50
  • Volwassenen : Euro 5,00

Zaal seizoenkaart 2018/2019 (geldig voor alle zeven thuiswedstrijden):

  • Jeugd <18 jaar : Euro 7,50
  • Volwassenen : Euro 15,00

De zaal seizoenkaart is persoonsgebonden, dus niet overdraagbaar.
De zaal seizoenkaart is verkrijgbaar in de voorverkoop en bij de kassadienst in thuiswedstrijd 1 en 2.

Let op! Er lopen bijzondere acties voor onze (jeugd-)leden en supporters;

  1. Voor de jeugdleden (<18 jaar) van Groen Geel is dankzij sponsoring een speciale actie georganiseerd. De jeugdleden van Groen Geel krijgen de zaal seizoenkaart gratis en deze zullen zij persoonlijk ontvangen op één van hun trainingen.
  2. Er zijn voorverkoop momenten waarbij de seizoenkaart voor volwassenen tegen een tarief van Euro 10,00 aangeschaft kan worden. Deze voorkoop momenten zijn zaterdag 10 november tijdens de driekamp met Dalto en op donderdag 15 november vanaf 20:00 uur.

Gratis entree (geldig voor alle zeven thuiswedstrijden):

  • Team van de Week (pupillen), inclusief ouders (2x), broertjes en zussen.
  • Sponsoren d.m.v. zaal seizoenkaart 2018/2019

Youri Vestering & Rick de Wit
Namens het Bestuur