Geknokt voor wat we waard zijn, maar a1 redt het niet tegen sterk kcc

Na alle Kerstfeestdagen, Challenge-perikelen, Oud en Nieuw klappers en de traditionele oliebollenwedstrijd tegen GG3 was het dit weekend weer gewoon tijd voor een competitiewedstrijd. Afgelopen donderdag zoals gezegd de oliebollenwedstrijd tegen het Derde. Van onze kant een sterke pot met een scoreverloop waarin wij een groot gedeelte van de wedstrijd aan de goede kant van de balans bleven. Een groot gedeelte van de wedstrijd inderdaad. Maar op het belangrijkste moment van de wedstrijd: het einde, stond GG3 voor. En dus verloren wij de wedstrijd. Tot 16-16 hadden wij steeds een voorsprong in handen maar op die stand nam 3 het...

Laatste kans, kasten moeten leeg….

De kasten MOETEN geleegd worden. Haal voor 21 januari je eigendom op. Kijk op de foto's of er nog iets van je bij ligt.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Voorjaarsvakantie

Hoewel we de kerstvakantie nog maar een week achter ons hebben, is het wedstrijdsecretariaat druk bezig met de voorjaarsvakantie. Op zaterdag 16 februari staan er voor de volgende teams wedstrijden gepland: E7, E6, C4, C3, C1, B2, B1, A2, A1, Groen Geel 2 en Groen Geel 1.

Twee nieuwe munten bij gg... de paarse en de eco groene

Geel is paars en eco groen geworden!Vanaf komende zaterdag 12 januari 2019 zal korfbalvereniging Groen-Geel twee nieuwe consumptiemunten gaan gebruiken.De paarse munt zal in omloop zijn bij feesten en andere bijzondere gelegenheden.De eco groene munt is enkel bestemd voor de bovenbar.In de afgelopen periode is gebleken dat het contant wisselen en betalen van bovenbarconsumpties steeds lastiger wordt. En helaas is er in de bovenbar geen pinmogelijkheid, maar beneden wel.Op deze manier hopen wij het simpeler te maken voor jou en voor Groen-Geel.Vanaf aankomende zaterdag zijn de bovenbarmunten al te verkrijgen.

Terug naar overzicht

Entreeprijzen zaalseizoen 2018/2019

Door Het Bestuur, 2 maanden geleden

Voor de zeven thuiswedstrijden van ons vlaggenschip zal er entree geheven worden bij alle toeschouwers, dus ook bij leden. Een toeschouwer heeft de keuze om een los kaartje of een zaal seizoenkaart aan te schaffen.

Losse kaartjes (per thuiswedstrijd):

  • Jeugd <18 jaar : Euro 2,50
  • Volwassenen : Euro 5,00

Zaal seizoenkaart 2018/2019 (geldig voor alle zeven thuiswedstrijden):

  • Jeugd <18 jaar : Euro 7,50
  • Volwassenen : Euro 15,00

De zaal seizoenkaart is persoonsgebonden, dus niet overdraagbaar.
De zaal seizoenkaart is verkrijgbaar in de voorverkoop en bij de kassadienst in thuiswedstrijd 1 en 2.

Let op! Er lopen bijzondere acties voor onze (jeugd-)leden en supporters;

  1. Voor de jeugdleden (<18 jaar) van Groen Geel is dankzij sponsoring een speciale actie georganiseerd. De jeugdleden van Groen Geel krijgen de zaal seizoenkaart gratis en deze zullen zij persoonlijk ontvangen op één van hun trainingen.
  2. Er zijn voorverkoop momenten waarbij de seizoenkaart voor volwassenen tegen een tarief van Euro 10,00 aangeschaft kan worden. Deze voorkoop momenten zijn zaterdag 10 november tijdens de driekamp met Dalto en op donderdag 15 november vanaf 20:00 uur.

Gratis entree (geldig voor alle zeven thuiswedstrijden):

  • Team van de Week (pupillen), inclusief ouders (2x), broertjes en zussen.
  • Sponsoren d.m.v. zaal seizoenkaart 2018/2019

Youri Vestering & Rick de Wit
Namens het Bestuur