Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Dringende oproep: scheidsrechters schoolkorfbal vrijdag 12 april

Door Mariëtte Koomen, 2 maanden geleden

Voor het schoolkorfbaltoernooi  van de groepen 4, op vrijdag 12 april, zoeken we nog minstens 5 scheidsrechters!

Het toernooi is van 15.00-18.30 uur. Ben je binnen deze tijd beschikbaar? Meld je hier aan!

 

Fluiten op het schoolkorfbaltoernooi is niet moeilijk, er zijn scheidsrechtersfluiten aanwezig en je krijgt van ons een handleiding met spelregels en tips over het leiden van een wedstrijd. En last but not least: je maakt er heel veel kinderen blij mee!

 

Op woensdag 10 april zijn alle wedstrijden wel al voorzien van een scheidsrechter. Iedereen bedankt die zich hiervoor heeft aangemeld!

 

De scheidsrechterscommissie