Geknokt voor wat we waard zijn, maar a1 redt het niet tegen sterk kcc

Na alle Kerstfeestdagen, Challenge-perikelen, Oud en Nieuw klappers en de traditionele oliebollenwedstrijd tegen GG3 was het dit weekend weer gewoon tijd voor een competitiewedstrijd. Afgelopen donderdag zoals gezegd de oliebollenwedstrijd tegen het Derde. Van onze kant een sterke pot met een scoreverloop waarin wij een groot gedeelte van de wedstrijd aan de goede kant van de balans bleven. Een groot gedeelte van de wedstrijd inderdaad. Maar op het belangrijkste moment van de wedstrijd: het einde, stond GG3 voor. En dus verloren wij de wedstrijd. Tot 16-16 hadden wij steeds een voorsprong in handen maar op die stand nam 3 het...

Laatste kans, kasten moeten leeg….

De kasten MOETEN geleegd worden. Haal voor 21 januari je eigendom op. Kijk op de foto's of er nog iets van je bij ligt.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Voorjaarsvakantie

Hoewel we de kerstvakantie nog maar een week achter ons hebben, is het wedstrijdsecretariaat druk bezig met de voorjaarsvakantie. Op zaterdag 16 februari staan er voor de volgende teams wedstrijden gepland: E7, E6, C4, C3, C1, B2, B1, A2, A1, Groen Geel 2 en Groen Geel 1.

Twee nieuwe munten bij gg... de paarse en de eco groene

Geel is paars en eco groen geworden!Vanaf komende zaterdag 12 januari 2019 zal korfbalvereniging Groen-Geel twee nieuwe consumptiemunten gaan gebruiken.De paarse munt zal in omloop zijn bij feesten en andere bijzondere gelegenheden.De eco groene munt is enkel bestemd voor de bovenbar.In de afgelopen periode is gebleken dat het contant wisselen en betalen van bovenbarconsumpties steeds lastiger wordt. En helaas is er in de bovenbar geen pinmogelijkheid, maar beneden wel.Op deze manier hopen wij het simpeler te maken voor jou en voor Groen-Geel.Vanaf aankomende zaterdag zijn de bovenbarmunten al te verkrijgen.

Terug naar overzicht

Dico, thijs en robert gaan volle kracht door…..

Door Bestuur KV Groen-Geel, 9 maanden geleden

Zaterdagmiddag is aan de selectie kenbaar gemaakt dat de trainer/coach posities voor de selectie voor komend seizoen ongewijzigd blijven. Dico Dik (1e), Robert Luttik (2e) en Thijs Muller (Performance) zullen verder gaan met de ontwikkeling van de spelersgroep.


Voorzitter Rick de Wit maakte dit kenbaar op weg in de bus naar Ziggo Dome, waar het 1e, 2e en de A1 de finales op uitnodiging van het bestuur mochten bijwonen. Dit als cadeau van de club en supportersvereniging vanwege de goede prestaties in het seizoen en door het bereiken van de play off's. "Groen-Geel is dit seizoen duidelijk op de kaart gezet en kan verder" aldus Rick de Wit.

Dico Dik: "Afgelopen seizoen hebben wij de doelstelling overtroffen en de prestaties smaken naar meer. Daarom zullen we ook weer meer moeten doen. Het plan en programma zijn duidelijk en worden uitgebreid. De performance en team trainingen werpen zijn vruchten af en passen perfect bij deze selectie. Er is nog veel individuele progressie te behalen, wij zijn zeer content met de belangrijke inbreng en ervaring van Thijs Muller. Belangrijk is ook dat het 2e promoveerde en nu ook hoofdklasse speelt. Komend zaalseizoen is stap 1 om de play off's te bereiken. Voor nu eerst punten gaan pakken op het veld, daar moet gas op gegeven worden".

Bestuur KV Groen-Geel