Foto's schoolkorfbal groepen 5 en 7

Gisteren was het de beurt aan de groepen 5 en 7 van de basisscholen om mee te doen aan het schoolkorbaltoernooi.

Hervatting in de (kunst)wei: a1 pakt eerste punten

Na een wisselvallig zaalseizoen met een bijna prachtig slot moesten de veldschoenen weer opgezocht worden voor de tweede helft van de veldcompetitie.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met gevonden voorwerpen van deze week.

Foto's pupillenkamp pré-party

Hoi Pupillen, Wat was het een feest! Klik hier voor de foto's die gemaakt zijn op deze super avond. Wat deden jullie je best in alle spelletjes en wat hebben we heerlijk gedanst. Vergeet je niet in te schrijven, morgen (maandag 15 april) vanaf 20.00 kan dit via de website. Wees er snel bij want VOL = VOL!

Korfbal voor 35+ers!

Speciaal voor deze doelgroep gaan we in onze regio van start met een aangepaste korfbalvorm: KorfbalPlus 35, een 2x4 korfbalvorm!

Terug naar overzicht

Dico, thijs en robert gaan volle kracht door…..

Door Bestuur KV Groen-Geel, 14 dagen geleden

Zaterdagmiddag is aan de selectie kenbaar gemaakt dat de trainer/coach posities voor de selectie voor komend seizoen ongewijzigd blijven. Dico Dik (1e), Robert Luttik (2e) en Thijs Muller (Performance) zullen verder gaan met de ontwikkeling van de spelersgroep.


Voorzitter Rick de Wit maakte dit kenbaar op weg in de bus naar Ziggo Dome, waar het 1e, 2e en de A1 de finales op uitnodiging van het bestuur mochten bijwonen. Dit als cadeau van de club en supportersvereniging vanwege de goede prestaties in het seizoen en door het bereiken van de play off's. "Groen-Geel is dit seizoen duidelijk op de kaart gezet en kan verder" aldus Rick de Wit.

Dico Dik: "Afgelopen seizoen hebben wij de doelstelling overtroffen en de prestaties smaken naar meer. Daarom zullen we ook weer meer moeten doen. Het plan en programma zijn duidelijk en worden uitgebreid. De performance en team trainingen werpen zijn vruchten af en passen perfect bij deze selectie. Er is nog veel individuele progressie te behalen, wij zijn zeer content met de belangrijke inbreng en ervaring van Thijs Muller. Belangrijk is ook dat het 2e promoveerde en nu ook hoofdklasse speelt. Komend zaalseizoen is stap 1 om de play off's te bereiken. Voor nu eerst punten gaan pakken op het veld, daar moet gas op gegeven worden".

Bestuur KV Groen-Geel