Kangoeroe trainer gezocht!

Ja je leest het goed... Voor de kangoeroes zijn we voor komend zaalseizoen op zoek naar een opvolger voor Joeri Kok. De kangoeroes zijn onze jongste korfballers. Zij zijn tussen de 5 en 6 jaar oud en trainen op woensdagmiddag van 16.00-16.45.Ze spelen nog geen wedstrijden.Lijkt het jou leuk om met deze enthousiaste groep aan de slag te gaan?Neem dan contact op met Charlotte LooijCharlotterienstra@gmail.com

Je kunt je weer zelf inroosteren voor een kantinedienst!

De eerste diensten, die te maken hebben met verschillende activiteiten en oefenwedstrijden, staan weer in de Sportlink-app.Verder wachten velen met spanning op het nieuwe wedstrijdenoverzicht. Zodra het definitieve KNKV-overzicht bekend is, zullen alle bijbehorende diensten in de app geplaatst worden.Houd dus de website en de app in de gaten! Wat als het je niet lukt om zelf in te roosteren? Dan kan het volgende aan de hand zijn:

Foto's kampioenschap d2

Bekijk hier de foto's van de kampioenswedstrijd en de huldiging van de D2.

Druk bezochte scholing voor e en f-trainers

Het veldseizoen zit er voor de meeste jeugdploegen wel op, de hoogste tijd dus om met onze jeugdtrainers te evalueren en plannen te maken voor het zaalseizoen. Onder leiding van Desiree Huisman werden de punten besproken die al goed gaan, maar ook werd er over de zogenaamde verbeterpunten gesproken. Zowel op tactisch- als op technisch gebied werden voor de lange termijn doelen opgesteld om met de kinderen aan te gaan werken. Tijdens de bijeenkomst werd oefenstof doorgenomen, werden er trainingen gemaakt, werd er besproken hoe om te gaan met eventuele weerstand bij kinderen en werden er tips en tops uitgewisseld.

Gevonden voorwerpen tot 15 oktober 2018

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

Dico, thijs en robert gaan volle kracht door…..

Door Bestuur KV Groen-Geel, 6 maanden geleden

Zaterdagmiddag is aan de selectie kenbaar gemaakt dat de trainer/coach posities voor de selectie voor komend seizoen ongewijzigd blijven. Dico Dik (1e), Robert Luttik (2e) en Thijs Muller (Performance) zullen verder gaan met de ontwikkeling van de spelersgroep.


Voorzitter Rick de Wit maakte dit kenbaar op weg in de bus naar Ziggo Dome, waar het 1e, 2e en de A1 de finales op uitnodiging van het bestuur mochten bijwonen. Dit als cadeau van de club en supportersvereniging vanwege de goede prestaties in het seizoen en door het bereiken van de play off's. "Groen-Geel is dit seizoen duidelijk op de kaart gezet en kan verder" aldus Rick de Wit.

Dico Dik: "Afgelopen seizoen hebben wij de doelstelling overtroffen en de prestaties smaken naar meer. Daarom zullen we ook weer meer moeten doen. Het plan en programma zijn duidelijk en worden uitgebreid. De performance en team trainingen werpen zijn vruchten af en passen perfect bij deze selectie. Er is nog veel individuele progressie te behalen, wij zijn zeer content met de belangrijke inbreng en ervaring van Thijs Muller. Belangrijk is ook dat het 2e promoveerde en nu ook hoofdklasse speelt. Komend zaalseizoen is stap 1 om de play off's te bereiken. Voor nu eerst punten gaan pakken op het veld, daar moet gas op gegeven worden".

Bestuur KV Groen-Geel