Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

De laatste bekendmakingen bij de trainers

Door Robert Luttik, 8 maanden geleden

Afgelopen week zijn de laatste gesprekken op trainersvlak gevoerd. De laatste updates vertellen wij met veel plezier; Jairus gaat samen Kevin en Carlo de B1 trainen en coachen, voor het 3e gaan Rob en Jeroen (back-up) aan de slag. Wij kunnen dus tevreden zijn dat alle teams weer ruim voorzien zijn, met veel ambitie kijken we weer uit naar volgend seizoen.

D1: Merle en Elise

C1: Jasper. Terrenc en Marcel

B1: Jairus, Carlo en Kevin

A1: Tim en Frank

3e: Rob

2e: Robert

1e: Dico

Performance: Thijs

Iedereen een prettige vakantie gewenst en succes in de voorbereiding.

Commissie Topsport

Robert