Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

De bus gaat! steun gg1 tegen top (a) en ga nog mee!

Door Robert Luttik, 14 dagen geleden

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar, geef je nog snel op voor deze unieke wereldreis vol gezelligheid en spanning: a.s. zaterdag speelt het 1e in Arnemuiden tegen TOP. Een belangrijke wedstrijd voor deelname aan de play-off's. De bus vertrekt om 13.30 uur, vanaf 13.00 uur kun je in de kantine je kaartje voor de bus betalen (pinnen graag!). De supportersvereniging heeft de bus voor de HELFT gesponsord, hierdoor kunnen we de ticketprijzen laag houden. Supportersvereniging bedankt!

  • Prijs voor volwassenen: €7,50
  • Jeugd t/m 18 jaar: €5,-
  • Gezin met 3 personen: €15,- (extra gezinsleden €5,-)

De bus zal na de wedstrijd direct vertrekken en rond 21.00 uur weer thuis zijn.

Stuur een mail naar erlinde.kvgroengeel@ziggo.nl met het aantal personen en volledige naam.