Geknokt voor wat we waard zijn, maar a1 redt het niet tegen sterk kcc

Na alle Kerstfeestdagen, Challenge-perikelen, Oud en Nieuw klappers en de traditionele oliebollenwedstrijd tegen GG3 was het dit weekend weer gewoon tijd voor een competitiewedstrijd. Afgelopen donderdag zoals gezegd de oliebollenwedstrijd tegen het Derde. Van onze kant een sterke pot met een scoreverloop waarin wij een groot gedeelte van de wedstrijd aan de goede kant van de balans bleven. Een groot gedeelte van de wedstrijd inderdaad. Maar op het belangrijkste moment van de wedstrijd: het einde, stond GG3 voor. En dus verloren wij de wedstrijd. Tot 16-16 hadden wij steeds een voorsprong in handen maar op die stand nam 3 het...

Laatste kans, kasten moeten leeg….

De kasten MOETEN geleegd worden. Haal voor 21 januari je eigendom op. Kijk op de foto's of er nog iets van je bij ligt.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Voorjaarsvakantie

Hoewel we de kerstvakantie nog maar een week achter ons hebben, is het wedstrijdsecretariaat druk bezig met de voorjaarsvakantie. Op zaterdag 16 februari staan er voor de volgende teams wedstrijden gepland: E7, E6, C4, C3, C1, B2, B1, A2, A1, Groen Geel 2 en Groen Geel 1.

Twee nieuwe munten bij gg... de paarse en de eco groene

Geel is paars en eco groen geworden!Vanaf komende zaterdag 12 januari 2019 zal korfbalvereniging Groen-Geel twee nieuwe consumptiemunten gaan gebruiken.De paarse munt zal in omloop zijn bij feesten en andere bijzondere gelegenheden.De eco groene munt is enkel bestemd voor de bovenbar.In de afgelopen periode is gebleken dat het contant wisselen en betalen van bovenbarconsumpties steeds lastiger wordt. En helaas is er in de bovenbar geen pinmogelijkheid, maar beneden wel.Op deze manier hopen wij het simpeler te maken voor jou en voor Groen-Geel.Vanaf aankomende zaterdag zijn de bovenbarmunten al te verkrijgen.

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag d3 - helios d1 (7 -6)

Door Tom Muller, 10 maanden geleden

Op een redelijk grasveld (je krijgt weer het gevoel van tientallen jaren terug met uitglijden, kleffe bal en moddervingers en -benen) startte de D3 met een echte lente instelling. De opstelling was veranderd met nu een vak met vier meisjes ("girl power") en een met de jongens er in. We kwamen met 0-1 achter, maar Rosa maakte met een doorloopbal aangegeven door Jiske 1-1. Na de vakwisseling maakte Kasper aangegeven door Lucas 2-1 en na 2-2 was het Lucas die met een droog schot vlak voor rust 3-2 scoorde. Opvallend was het voorverdedigen van het "girl power" vak. We kwamen op 3-3 en daarna schoot Rosa van afstand 4-3 in. 4-4 gelijk en nu was het Roxanne die Rosa aangaf 5-4. In de volgende opstelling benutte Sarah een kans bij de paal 6-4 en na 6-5 kwam uit de combinatie Fee naar Lucas de 7-5. Uiteindelijk 7-6.   

Een wedstrijd met een goede inzet en ....gelukkig weinig  foute passes. Aanvallend wordt het beter opgezet en verdedigend wordt er veel druk gegeven. Laten we in beide vakken hier nog verder aan werken. Val duidelijk aan om ook zelf te scoren en als dat niet kan dan help dan een ander uit te spelen. Verdedigend uitverdedigen-druk op de middenlijn-voorverdedigen. We moeten de bal hebben. Deze week alleen donderdag trainen, volgende week gewoon en de 14e weer spelen. Tot dan,

 

Tom