Kangoeroe trainer gezocht!

Ja je leest het goed... Voor de kangoeroes zijn we voor komend zaalseizoen op zoek naar een opvolger voor Joeri Kok. De kangoeroes zijn onze jongste korfballers. Zij zijn tussen de 5 en 6 jaar oud en trainen op woensdagmiddag van 16.00-16.45.Ze spelen nog geen wedstrijden.Lijkt het jou leuk om met deze enthousiaste groep aan de slag te gaan?Neem dan contact op met Charlotte LooijCharlotterienstra@gmail.com

Je kunt je weer zelf inroosteren voor een kantinedienst!

De eerste diensten, die te maken hebben met verschillende activiteiten en oefenwedstrijden, staan weer in de Sportlink-app.Verder wachten velen met spanning op het nieuwe wedstrijdenoverzicht. Zodra het definitieve KNKV-overzicht bekend is, zullen alle bijbehorende diensten in de app geplaatst worden.Houd dus de website en de app in de gaten! Wat als het je niet lukt om zelf in te roosteren? Dan kan het volgende aan de hand zijn:

Foto's kampioenschap d2

Bekijk hier de foto's van de kampioenswedstrijd en de huldiging van de D2.

Druk bezochte scholing voor e en f-trainers

Het veldseizoen zit er voor de meeste jeugdploegen wel op, de hoogste tijd dus om met onze jeugdtrainers te evalueren en plannen te maken voor het zaalseizoen. Onder leiding van Desiree Huisman werden de punten besproken die al goed gaan, maar ook werd er over de zogenaamde verbeterpunten gesproken. Zowel op tactisch- als op technisch gebied werden voor de lange termijn doelen opgesteld om met de kinderen aan te gaan werken. Tijdens de bijeenkomst werd oefenstof doorgenomen, werden er trainingen gemaakt, werd er besproken hoe om te gaan met eventuele weerstand bij kinderen en werden er tips en tops uitgewisseld.

Gevonden voorwerpen tot 15 oktober 2018

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag d3 - helios d1 (7 -6)

Door Tom Muller, 7 maanden geleden

Op een redelijk grasveld (je krijgt weer het gevoel van tientallen jaren terug met uitglijden, kleffe bal en moddervingers en -benen) startte de D3 met een echte lente instelling. De opstelling was veranderd met nu een vak met vier meisjes ("girl power") en een met de jongens er in. We kwamen met 0-1 achter, maar Rosa maakte met een doorloopbal aangegeven door Jiske 1-1. Na de vakwisseling maakte Kasper aangegeven door Lucas 2-1 en na 2-2 was het Lucas die met een droog schot vlak voor rust 3-2 scoorde. Opvallend was het voorverdedigen van het "girl power" vak. We kwamen op 3-3 en daarna schoot Rosa van afstand 4-3 in. 4-4 gelijk en nu was het Roxanne die Rosa aangaf 5-4. In de volgende opstelling benutte Sarah een kans bij de paal 6-4 en na 6-5 kwam uit de combinatie Fee naar Lucas de 7-5. Uiteindelijk 7-6.   

Een wedstrijd met een goede inzet en ....gelukkig weinig  foute passes. Aanvallend wordt het beter opgezet en verdedigend wordt er veel druk gegeven. Laten we in beide vakken hier nog verder aan werken. Val duidelijk aan om ook zelf te scoren en als dat niet kan dan help dan een ander uit te spelen. Verdedigend uitverdedigen-druk op de middenlijn-voorverdedigen. We moeten de bal hebben. Deze week alleen donderdag trainen, volgende week gewoon en de 14e weer spelen. Tot dan,

 

Tom