Foto's schoolkorfbal groepen 5 en 7

Gisteren was het de beurt aan de groepen 5 en 7 van de basisscholen om mee te doen aan het schoolkorbaltoernooi.

Hervatting in de (kunst)wei: a1 pakt eerste punten

Na een wisselvallig zaalseizoen met een bijna prachtig slot moesten de veldschoenen weer opgezocht worden voor de tweede helft van de veldcompetitie.

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met gevonden voorwerpen van deze week.

Foto's pupillenkamp pré-party

Hoi Pupillen, Wat was het een feest! Klik hier voor de foto's die gemaakt zijn op deze super avond. Wat deden jullie je best in alle spelletjes en wat hebben we heerlijk gedanst. Vergeet je niet in te schrijven, morgen (maandag 15 april) vanaf 20.00 kan dit via de website. Wees er snel bij want VOL = VOL!

Korfbal voor 35+ers!

Speciaal voor deze doelgroep gaan we in onze regio van start met een aangepaste korfbalvorm: KorfbalPlus 35, een 2x4 korfbalvorm!

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag d3 - helios d1 (7 -6)

Door Tom Muller, 21 dagen geleden

Op een redelijk grasveld (je krijgt weer het gevoel van tientallen jaren terug met uitglijden, kleffe bal en moddervingers en -benen) startte de D3 met een echte lente instelling. De opstelling was veranderd met nu een vak met vier meisjes ("girl power") en een met de jongens er in. We kwamen met 0-1 achter, maar Rosa maakte met een doorloopbal aangegeven door Jiske 1-1. Na de vakwisseling maakte Kasper aangegeven door Lucas 2-1 en na 2-2 was het Lucas die met een droog schot vlak voor rust 3-2 scoorde. Opvallend was het voorverdedigen van het "girl power" vak. We kwamen op 3-3 en daarna schoot Rosa van afstand 4-3 in. 4-4 gelijk en nu was het Roxanne die Rosa aangaf 5-4. In de volgende opstelling benutte Sarah een kans bij de paal 6-4 en na 6-5 kwam uit de combinatie Fee naar Lucas de 7-5. Uiteindelijk 7-6.   

Een wedstrijd met een goede inzet en ....gelukkig weinig  foute passes. Aanvallend wordt het beter opgezet en verdedigend wordt er veel druk gegeven. Laten we in beide vakken hier nog verder aan werken. Val duidelijk aan om ook zelf te scoren en als dat niet kan dan help dan een ander uit te spelen. Verdedigend uitverdedigen-druk op de middenlijn-voorverdedigen. We moeten de bal hebben. Deze week alleen donderdag trainen, volgende week gewoon en de 14e weer spelen. Tot dan,

 

Tom