Website 'op vakantie'

De zomervakantie komt eraan. Vanaf 21 juli - 13 augustus gaat de website 'op vakantie'. Wil je nog een bericht plaatsen? Doe dat dan voor die tijd. Rest mij iedereen een heel fijne, zonnige en relaxte vakantie te wensen!

Groen geel bestaat 95 jaar!

Om dit te vieren hebben we naast de gebruikelijke traditionele activiteiten ook wat extra feestjes voor jullie in petto.We trappen het jubileumjaar af tijdens het JUBILEUMWEEKEND op 9, 10 en 11 november.Meer informatie volgt, dus hou de site en facebook in de gaten.

Wij zijn op zoek naar jou

Beste Korfballer, wij zijn op zoek naar jou!!

Senioren selecties en teamindelingen

Hierbij de senioren selecties en teamindelingen voor de eerste veldhelft seizoen 2018-2019. 

Complex gesloten

M.i.v. heden is het complex gesloten. Vanaf maandag 13 augustus ligt de sleutel weer klaar op het vertrouwde sleuteladres.

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag d3 - helios d1 (7 -6)

Door Tom Muller, 4 maanden geleden

Op een redelijk grasveld (je krijgt weer het gevoel van tientallen jaren terug met uitglijden, kleffe bal en moddervingers en -benen) startte de D3 met een echte lente instelling. De opstelling was veranderd met nu een vak met vier meisjes ("girl power") en een met de jongens er in. We kwamen met 0-1 achter, maar Rosa maakte met een doorloopbal aangegeven door Jiske 1-1. Na de vakwisseling maakte Kasper aangegeven door Lucas 2-1 en na 2-2 was het Lucas die met een droog schot vlak voor rust 3-2 scoorde. Opvallend was het voorverdedigen van het "girl power" vak. We kwamen op 3-3 en daarna schoot Rosa van afstand 4-3 in. 4-4 gelijk en nu was het Roxanne die Rosa aangaf 5-4. In de volgende opstelling benutte Sarah een kans bij de paal 6-4 en na 6-5 kwam uit de combinatie Fee naar Lucas de 7-5. Uiteindelijk 7-6.   

Een wedstrijd met een goede inzet en ....gelukkig weinig  foute passes. Aanvallend wordt het beter opgezet en verdedigend wordt er veel druk gegeven. Laten we in beide vakken hier nog verder aan werken. Val duidelijk aan om ook zelf te scoren en als dat niet kan dan help dan een ander uit te spelen. Verdedigend uitverdedigen-druk op de middenlijn-voorverdedigen. We moeten de bal hebben. Deze week alleen donderdag trainen, volgende week gewoon en de 14e weer spelen. Tot dan,

 

Tom