" />

Wedstrijdverslag c3

Een terechte nederlaag jammer genoeg. Ruben en Dico speelden mee als goede invallers voor Calista en Maaike. We hadden er in het begin geen grip op. Ondanks aanwijzingen voor en tijdens de wedstrijd wisten we vooral doorloopballen niet te voorkomen. Na een door ons gemiste strafworp kwamen we snel 0-2 achter door... doorloopballen. Aanvallend ging het combineren wel goed, maar er kwam geen schotpoging uit. Er waren ook teveel plaatsfouten. Na een afstandsgoal tegen zorgde Ruben aangegeven door Fee voor 1 - 3. Met alweer twee...doorloopballen tegen werd het rust 1-5. In de tweede helft gingen we wat beter verdedigen.

Foto's team van de week f3 en f4

Zaterdag 1 december waren de F3 en de F4 team van de week. Ze mochten op de foto en oplopen met de spelers van ons vlaggenschip. In de rust van de wedstrijd van ons eerste hebben deze toppers hun korfbalkunsten mogen laten zien aan het grote publiek.

Vers uit de keuken...

Zaterdag zijn er weer lekkere broodjes verkrijgbaar...

Tins nieuwe shirtsponsor c2

TINS BV is het bedrijf van Ruben de Bruin. Met vele jaren ervaring bij installateurs als projectleider en bij inspectiebureaus op het gebied van sprinklerinstallaties begon hij in 2011 TINS BV. TINS is dé specialist in brandpreventie, sprinklerinstallaties en brandveiligheid. Met actuele kennis van de geldende wet- en regelgeving rondom sprinklers en brandveiligheid weten zij precies hoe het geregeld moet worden in elk gebouw en bij elke situatie. TINS BV adviseert, controleert en helpt bij al uw vragen om uw gebouw brandveiliger te maken. TINS sponsort de C2 doormiddel van fraaie shirts en inschietshirts en wenst de C2 veel succes in het nieuwe tenue.

Balsponsor: freek hypotheek zaandam

Zoals u op de foto al kunt zien, ook het korfbalechtpaar Dik heeft door vakkundige begeleiding van HVMS makelaardij en Freek Hypotheek een prachtig nieuw huis verkregen op het oude Groen Geel veld, dus straks lopend naar Groen Geel!

Terug naar overzicht

Culinaire fietstocht

Door Tamarah en Charlotte, 3 maanden geleden

Jullie hebben al eerder op de site kunnen lezen, maar vanaf vandaag starten we de inschrijving!

 

  • Wat?  De Culinaire fietstocht 2018
  • Wanneer? Vrijdag 28 september van 18.00 tot einde
  • Waarom? Het is gewoon onwijs leuk en lekker
  • Waar? GG en omstreken
  • Voor wie? Iedereen ouder dan 18 jaar die van koken, lekker eten, verrassingen en gezelligheid houdt.

Kosten: 10 euro p.p.

 

Tot die tijd blijft er nog genoeg tijd over om kookboeken door te nemen en recepten uit te zoeken. 

Wij zorgen voor het toetje! Mocht je daarbij willen helpen? Laat het ons dan weten!

Heb je zin en tijd om mee te doen? Of wil je meer informatie? Of wil je een toetje maken? Geef je dan snel op via culinairefietstochtgg@gmail.com (ook voor meer informatie).

 

Groeten,

 

De Evenementencommissie

Tamarah en Charlotte