Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Club van 50 – kom er bij!

Door Jaap van't Kaar, 18 dagen geleden

De “Club van 50” bestaat uit mensen met Groen-Geel bloed in de aderen die de vereniging een warm hart toedragen. Zij maken met een beperkte extra financiële bijdrage van € 50,- per jaar de aanschaf van nuttige en noodzakelijke extras voor de vereniging mogelijk.

De afgelopen jaren heeft Carrie zich helemaal ingezet voor de “club van 50” en hier veel en enthousiast werk verricht. In de afgelopen jaren zijn vele bijdragen geleverd die het verenigingsleven net wat leuker maken.
Een greep hieruit:

  • Overkapping
  • Jeugdkampen
  • Wedstrijdballen
  • Mascottepak
  • Picknicktafels
  • Sonossysteem
  • Renovatie kleedkamers
  • Dugouts
  • Spandoeken


In 2019 starten we met het leveren van een bijdrage aan een nieuwe professionele geluidsinstallatie voor de hal.

Ik neem deze activiteit nu over van Carrie en wil haar hierbij namens de vereniging hartelijk bedanken voor het vele en nuttige werk dat zij voor de “Club van 50” heeft gedaan.
Uiteraard kan de “Club van 50” altijd nieuwe leden gebruiken en wie of wat houd je tegen om lid te worden. De bijdrage is € 50,- per jaar.
Je kan je opgeven door middel van een mailtje aan:  aanmelden club van 50

Meld je aan en lever je bijdrage aan “leuke dingen voor de club”.


Namens de “Club van 50”
Jaap van het Kaar