" />

Heel groen geel bakt

Als je dan eindelijk bovenaan de wachtlijst staat (zie Talk of the Town) en vervolgens de eer hebt om toe te treden tot het selecte gezelschap van recreanten bij Groen Geel mag je ook af en toe wedstrijdjes spelen. Dus terwijl heel Nederland in de file stond richting bos en strand voor een frisse neus, kreeg Gitta het ook afgelopen zondag weer voor elkaar. Twee enthousiaste ploegen stonden te trappelen van ongeduld en de goedgevulde tribune wachtte met spanning op wat komen ging.

Foto's team van de week e6 en e7

Zaterdag tijdens de wedstrijd van ons Vlaggenschip tegen Tweemaal Zes waren de E6 en E7 team van de week.

Gevonden voorwerpen t/m 18 februari

Kijk bij 'lees meer' voor de foto met de gevonden voorwerpen van deze week.

Groen geel wint, tweemaal zes degradeert

Zaterdag avond onze laatste competitie wedstrijd thuis in Wormer. Op bezoek kwam TZ die nog een theoretische kans heeft op lijfsbehoud in de hoofdklasse. Deze ploeg zal dus goed gemotiveerd aan de wedstrijd beginnen voor een maximaal resultaat. Daarnaast weten ze dat alles mee zal moeten zitten om dat resultaat te behalen. Groen Geel heeft weinig cadeautjes weggegeven en is niet van plan dat vandaag te doen. Langzamerhand moet de knop worden omgezet richting ons bijgestelde doel. Vandaag wordt dat in gang gezet.

A1 is er bijna, maar nog niet helemaal…

De start was overdonderend! Binnen 10 seconden lag het eerste doelpunt van Groen Geel al in het mandje. De aanval daarna scoorde Jasper al zijn 2e doelpunt. 2-0 binnen een minuut. De 3-0 lag er ook al binnen de eerste minuut in, maar helaas keurde de (prima leidende) scheidsrechter het doelpunt van Scott af omdat er een lichte (want spelhervatting) overtreding op Sascha gemaakt was. Daarna duurde het iets langer, maar de 4-0 stond binnen 4 minuten ook op het scorebord. Scott en Emar tekenden daarvoor.

Terug naar overzicht

Certificaat halen voor verantwoord alcohol schenken

Door Judith Kapitein, 6 maanden geleden

De Drank- en Horecawet vereist dat er op tijden dat er alcohol wordt geschonken in een sportkantine altijd een barvrijwilliger aanwezig is die een instructie verantwoord alcohol schenken (IVA) heeft gevolgd.

Op dit moment zijn er bij korfbalvereniging Groen-Geel 29 mensen die hun certificaat voor verantwoord alcohol schenken hebben behaald, zie hun certificaten op de website onder Club info > Sportkantine > cursus verantwoord alcohol schenken.
Groen-Geel is blij met haar gecertificeerden, maar wij hopen natuurlijk op meer! Zeker gezien de belangrijkheid van het onderwerp en de daarbij behorende wet.

Zou jij ook, op een eenvoudige en snelle manier, het certificaat willen behalen? Dat kan!

Vanuit huis, met jouw eigen computer/tablet, kan dit certificaat ook van jou worden.
Bij het succesvol afronden van de test kun je direct jouw certificaat uitprinten en het wordt dan ook nog automatisch geplaatst op onze website, hoe chill is dat!

  • Ga naar de website van Groen-Geel
  • Ga naar Club info > Sportkantine > cursus verantwoord alcohol schenken > 'klik hier voor de test'
  • De test neemt ongeveer 30 minuten in beslag
  • De test bestaat uit 20 vragen
  • Haal je het niet in één keer? Gewoon nog een keer proberen (je krijgt dan weer 20 gelijkende vragen)

Heel veel succes en tot Groen-Geel!