" />

Toosten op 94 jaar jong

Beste leden, Onze vereniging is officieel opgericht op 23 november 1923, dus wij zijn a.s. donderdag 94 jaar jong.

Documenten jalv maandag 27 november

Beste leden, hierbij willen wij jullie van harte uitnodigen voor de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. De JALV zal op maandag 27 november 2017 plaatsvinden in de kantine. De vergadering zal om 20.00 uur van start gaan.  Klik hieronder voor de vergaderdocumenten voor as maandag: 

Sinterklaas bij groen-geel

A3: veel pieken, weinig dalen

Heeft u al besloten wat u met kerst gaat doen? Voor de mensen die geen kleine kinderen meer hebben altijd een hele uitdaging. Blijft u gezellig thuis? Of gaat u naar verre oorden van de zon genieten? (Als ik de nieuwe versie van Inconvenient Truth mag geloven gaan we naar Zandvoort, met broodjes etc., maar dit terzijde.) Of relaxt naar de woonboulevard met familie? Ook leuk. En dan dat eten. Gaan we aan de turkey? Wordt het steengrillen? Pakken we een 13 sterrenrestaurants in Zwolle? Of gaan we voor de tournedos met appelmoes en kers bij de Van der Valkjes?...

Gevonden voorwerpen tot 20 november

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's van de gevonden voorwerpen van deze week.

Terug naar overzicht

Certificaat halen voor verantwoord alcohol schenken

Door Judith Kapitein, 2 maanden geleden

De Drank- en Horecawet vereist dat er op tijden dat er alcohol wordt geschonken in een sportkantine altijd een barvrijwilliger aanwezig is die een instructie verantwoord alcohol schenken (IVA) heeft gevolgd.

Op dit moment zijn er bij korfbalvereniging Groen-Geel 29 mensen die hun certificaat voor verantwoord alcohol schenken hebben behaald, zie hun certificaten op de website onder Club info > Sportkantine > cursus verantwoord alcohol schenken.
Groen-Geel is blij met haar gecertificeerden, maar wij hopen natuurlijk op meer! Zeker gezien de belangrijkheid van het onderwerp en de daarbij behorende wet.

Zou jij ook, op een eenvoudige en snelle manier, het certificaat willen behalen? Dat kan!

Vanuit huis, met jouw eigen computer/tablet, kan dit certificaat ook van jou worden.
Bij het succesvol afronden van de test kun je direct jouw certificaat uitprinten en het wordt dan ook nog automatisch geplaatst op onze website, hoe chill is dat!

  • Ga naar de website van Groen-Geel
  • Ga naar Club info > Sportkantine > cursus verantwoord alcohol schenken > 'klik hier voor de test'
  • De test neemt ongeveer 30 minuten in beslag
  • De test bestaat uit 20 vragen
  • Haal je het niet in één keer? Gewoon nog een keer proberen (je krijgt dan weer 20 gelijkende vragen)

Heel veel succes en tot Groen-Geel!