" />

Wedstrijdverslag d3 - bep d2 (8-6)

Met veel ouders aan de kant hebben we een lekkere wedstrijd gespeeld. Het begin was voor ons. Rosa gebruikte haar snelheid en ging meteen vanaf de middenlijn door en Lucas plaatste van afstand de bal mee en 1-0. We bleven actief aanvallen en veel schieten, maar verder dan een gemiste strafworp kwamen we niet. De tweede aanval was meteen op stoom en vooral Kasper die op korte afstand ons op 2-0 en 3-0 bracht. Verdedigend lieten we wat steekjes vallen 3-2, maar Ruben en Sarah schoten ons naar de ruststand van 5-2. Twee meisjes conform schema gewisseld.

Nieuw: handboek voor kantinediensten groen-geel

Het Handboek voor kantinediensten Groen-Geel is klaar! Voor, tijdens en na jouw dienst kun je nu van alles opzoeken over de kantine.

Boek de herfstvakantie via sponsorkliks

Over een kleine maand staat de herfstvakantie weer voor de deur. Tijd om lekker te ontspannen met de kids.Ga je lekker een weekje op vakantie? Dit kan je ook online boeken via diverse webwinkels.

Nieuwe gecertificeerden, klasse!

Groen-Geel heeft er weer twee nieuwe gecertificeerden bij! Zij behaalden hun certificaat voor Verantwoord Alcohol Schenken via de IVA online.

Vers uit de keuken.

Aanstaande zaterdag spelen het eerste en het tweede team van Groen-Geel weer een thuiswedstrijd.Vers uit de keuken zijn dan de volgende broodjes verkrijgbaar:

Terug naar overzicht

Certificaat halen voor verantwoord alcohol schenken

Door Judith Kapitein, 16 dagen geleden

De Drank- en Horecawet vereist dat er op tijden dat er alcohol wordt geschonken in een sportkantine altijd een barvrijwilliger aanwezig is die een instructie verantwoord alcohol schenken (IVA) heeft gevolgd.

Op dit moment zijn er bij korfbalvereniging Groen-Geel 29 mensen die hun certificaat voor verantwoord alcohol schenken hebben behaald, zie hun certificaten op de website onder Club info > Sportkantine > cursus verantwoord alcohol schenken.
Groen-Geel is blij met haar gecertificeerden, maar wij hopen natuurlijk op meer! Zeker gezien de belangrijkheid van het onderwerp en de daarbij behorende wet.

Zou jij ook, op een eenvoudige en snelle manier, het certificaat willen behalen? Dat kan!

Vanuit huis, met jouw eigen computer/tablet, kan dit certificaat ook van jou worden.
Bij het succesvol afronden van de test kun je direct jouw certificaat uitprinten en het wordt dan ook nog automatisch geplaatst op onze website, hoe chill is dat!

  • Ga naar de website van Groen-Geel
  • Ga naar Club info > Sportkantine > cursus verantwoord alcohol schenken > 'klik hier voor de test'
  • De test neemt ongeveer 30 minuten in beslag
  • De test bestaat uit 20 vragen
  • Haal je het niet in één keer? Gewoon nog een keer proberen (je krijgt dan weer 20 gelijkende vragen)

Heel veel succes en tot Groen-Geel!