Gewijzigde voorlopige teamindeling abc

Beste spelers, hierbij vinden jullie de gewijzigde voorlopige team indelingen. 

Toernooien a, b, c, d, e en f teams op zaterdag 31 augustus

Om alvast in de agenda te zetten:

Website 'op vakantie'

De zomervakantie komt eraan. Van 14 juli - 11 augustus gaat de website 'op vakantie'. Wil je nog een bericht plaatsen? Doe dat dan voor die tijd. Rest mij iedereen een heel fijne, zonnige en relaxte vakantie te wensen!

Verrassing voor ivan

Vrijdag 28 juni speelde het Surinaamse team tegen Saen United. In de laatste minuut van de wedstrijd werd de wedstrijd even stil gelegd voor onze clubheld Ivan.

Kt3

Merle Hendriks en Carlo de Vries zijn geslaagd voor het diploma KT3 (Korfbaltrainer 3).

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag c3

Door Tom Muller, 5 maanden geleden

Groen Geel C3 -  ZKV C2  (10 - 0)

Allemaal op tijd aanwezig en enthousiast gestart. Binnen een minuut een combinatie van Jiske met Angel 1-0. Redelijk snel daarna kwam Jiske door en was het 2-0.De volgende aanval had voldoende kansen mede door het regelmatig onderscheppen in de verdediging. Kasper benutte een strafworp, 3-0 en gaf zelf aan Fee een doorloopbal aan die 4-0 maakte. Rust. Geen bijzonderheden. Nu was het Angel die de doorkomende Kiki aangaf, 5-0. Ook aan Jiske gaf zij de doorloopbal aan 6-0. Het andere vak zette door met Roxanne die een pass aan Fee onder de paal gaf 7-0. Lucas liet hierna van afstand 8-0 aantekenen. Ook Maaike kon dit van afstand 9-0 en tot slot wist Angel na een afgevangen bal direct 10-0 in te schieten.  Eind.

Zoals gewoonlijk allemaal goed verdedigend vanaf uitverdedigen en aan de middenlijn tot en met voorverdedigen; WMDBH. Het scoren is goed maar vooral niets doorlaten betekent dat iedereen geconcentreerd bezig was. Het gaat korfbaltechnisch goed, maar ... aanvalllend kan de organisatie nog beter. Ook de schotzuiverheid is te verbeteren. De komende weken gaan we met trainen daar verder aan werken. Onze reserve voor deze wedstrijd Floor wordt bedankt voor haar  bereidwilligheid.

 

Tom