Vers uit de keuken...

We hebben zaterdag lekkere verse hamburgers van de grill.

Info paaseierentocht

Morgen gaan we op paaseierentocht!

Gevonden op het veld

Nog een paar plekjes voor pupillenkamp 2019. ook voor alle pupillen die 6 jaar zijn en dit jaar 7 worden!

Hallo Pupillen! 

Ijs

Heerlijk dat warme voorjaarszonnetje. ‘Tijd voor een ijsje met dit weer!’ denk ik. Onzin dat ik dat nu denk, want bij ons in het gezin hebben we als motto: ‘Het is altijd weer voor een ijsje!’ 

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag c3

Door Tom Muller, 2 maanden geleden

Groen Geel C3 -  ZKV C2  (10 - 0)

Allemaal op tijd aanwezig en enthousiast gestart. Binnen een minuut een combinatie van Jiske met Angel 1-0. Redelijk snel daarna kwam Jiske door en was het 2-0.De volgende aanval had voldoende kansen mede door het regelmatig onderscheppen in de verdediging. Kasper benutte een strafworp, 3-0 en gaf zelf aan Fee een doorloopbal aan die 4-0 maakte. Rust. Geen bijzonderheden. Nu was het Angel die de doorkomende Kiki aangaf, 5-0. Ook aan Jiske gaf zij de doorloopbal aan 6-0. Het andere vak zette door met Roxanne die een pass aan Fee onder de paal gaf 7-0. Lucas liet hierna van afstand 8-0 aantekenen. Ook Maaike kon dit van afstand 9-0 en tot slot wist Angel na een afgevangen bal direct 10-0 in te schieten.  Eind.

Zoals gewoonlijk allemaal goed verdedigend vanaf uitverdedigen en aan de middenlijn tot en met voorverdedigen; WMDBH. Het scoren is goed maar vooral niets doorlaten betekent dat iedereen geconcentreerd bezig was. Het gaat korfbaltechnisch goed, maar ... aanvalllend kan de organisatie nog beter. Ook de schotzuiverheid is te verbeteren. De komende weken gaan we met trainen daar verder aan werken. Onze reserve voor deze wedstrijd Floor wordt bedankt voor haar  bereidwilligheid.

 

Tom