Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag c3

Door Tom Muller, 18 dagen geleden

Groen Geel C3 -  ZKV C2  (10 - 0)

Allemaal op tijd aanwezig en enthousiast gestart. Binnen een minuut een combinatie van Jiske met Angel 1-0. Redelijk snel daarna kwam Jiske door en was het 2-0.De volgende aanval had voldoende kansen mede door het regelmatig onderscheppen in de verdediging. Kasper benutte een strafworp, 3-0 en gaf zelf aan Fee een doorloopbal aan die 4-0 maakte. Rust. Geen bijzonderheden. Nu was het Angel die de doorkomende Kiki aangaf, 5-0. Ook aan Jiske gaf zij de doorloopbal aan 6-0. Het andere vak zette door met Roxanne die een pass aan Fee onder de paal gaf 7-0. Lucas liet hierna van afstand 8-0 aantekenen. Ook Maaike kon dit van afstand 9-0 en tot slot wist Angel na een afgevangen bal direct 10-0 in te schieten.  Eind.

Zoals gewoonlijk allemaal goed verdedigend vanaf uitverdedigen en aan de middenlijn tot en met voorverdedigen; WMDBH. Het scoren is goed maar vooral niets doorlaten betekent dat iedereen geconcentreerd bezig was. Het gaat korfbaltechnisch goed, maar ... aanvalllend kan de organisatie nog beter. Ook de schotzuiverheid is te verbeteren. De komende weken gaan we met trainen daar verder aan werken. Onze reserve voor deze wedstrijd Floor wordt bedankt voor haar  bereidwilligheid.

 

Tom