Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag c3

Door Tom Muller, 3 maanden geleden

C3 - ZKC C2 (8-5)

Met Dico en Ruben, beiden een halve wedstrijd voor de zieke Kasper, gingen we goed van start. Jiske speelde de doorkomende Angel aan die 1-0 maakte en Kiki benutte een strafworp 2-0. Gebrek aan voldoende voorverdedigen werd 2-1 en van halve afstand scoorde Dico 3-1. Het tempo bleef er in en Jiske met een omdraaibal 4-1. Angel op de aangeefpositie gaf Maaike aan die de doorloopbal maakte 5-1. Daarna leek de fut er een beetje uit. Wijzelf misten twee strafworpen (ze zoeken de ballen nog) en met te veel verdedigende ruimte werd het 5-3. Rust en verzocht met meer inzet te spelen. Na veel gemiste kansen was het tweemaal Jiske die van halve afstand voor 7-3 zorgde. Weer verdedigend te weinig bij blijven zorgde voor 7-4 en Ruben maakte van halve afstand 8-4. Na een doorloopbal tegen en een door ons gemiste strafworp kwam het einde met 8 -5.  

Jammer dat we met te weinig tempo speelden. Aanvallend dicht op elkaar en vaak nog achter de korf in plaats van de ruimte voor de korf. We hadden genoeg balbezit en ook voldoende kansen, maar de schotzuiverheid hield niet over. Volgende week tegen een sterkere tegenstander wordt het moeilijker.

Tom