Vers uit de keuken...

We hebben zaterdag lekkere verse hamburgers van de grill.

Info paaseierentocht

Morgen gaan we op paaseierentocht!

Gevonden op het veld

Nog een paar plekjes voor pupillenkamp 2019. ook voor alle pupillen die 6 jaar zijn en dit jaar 7 worden!

Hallo Pupillen! 

Ijs

Heerlijk dat warme voorjaarszonnetje. ‘Tijd voor een ijsje met dit weer!’ denk ik. Onzin dat ik dat nu denk, want bij ons in het gezin hebben we als motto: ‘Het is altijd weer voor een ijsje!’ 

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag c3

Door Tom Muller, 26 dagen geleden

C3 - ZKC C2 (8-5)

Met Dico en Ruben, beiden een halve wedstrijd voor de zieke Kasper, gingen we goed van start. Jiske speelde de doorkomende Angel aan die 1-0 maakte en Kiki benutte een strafworp 2-0. Gebrek aan voldoende voorverdedigen werd 2-1 en van halve afstand scoorde Dico 3-1. Het tempo bleef er in en Jiske met een omdraaibal 4-1. Angel op de aangeefpositie gaf Maaike aan die de doorloopbal maakte 5-1. Daarna leek de fut er een beetje uit. Wijzelf misten twee strafworpen (ze zoeken de ballen nog) en met te veel verdedigende ruimte werd het 5-3. Rust en verzocht met meer inzet te spelen. Na veel gemiste kansen was het tweemaal Jiske die van halve afstand voor 7-3 zorgde. Weer verdedigend te weinig bij blijven zorgde voor 7-4 en Ruben maakte van halve afstand 8-4. Na een doorloopbal tegen en een door ons gemiste strafworp kwam het einde met 8 -5.  

Jammer dat we met te weinig tempo speelden. Aanvallend dicht op elkaar en vaak nog achter de korf in plaats van de ruimte voor de korf. We hadden genoeg balbezit en ook voldoende kansen, maar de schotzuiverheid hield niet over. Volgende week tegen een sterkere tegenstander wordt het moeilijker.

Tom