A1: dubbeltje wil maar niet de goede kant op vallen…

Zaterdag 18 mei 2019, de dag die door velen verbonden zal blijven aan het Eurovisie Songfestival en Duncan Laurence. Da’s mooi, maar ik heb er niets mee. Deze dag moest de A1 aantreden tegen Dalto uit Driebergen. We waren op tijd op de plaats van bestemming, de auto’s stonden echter erg verspreid over diverse parkeerplaatsen. Het juiste weggetje naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats werd maar door een enkeling gevonden. Op papier staat Dalto 3 punten boven ons. De vorige keer, vóór de zaalcompetitie, wisten we de punten van Dalto in Wormer te houden door te winnen met 16-13.  Deze keer stond...

Pupillenkamp nieuws

  

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Kom je naar de vergadering?

Beste leden, Maandag 20 mei vindt de HALV plaats om 20.00 uur in de GG kantine. Hierbij de agenda en de vergaderstukken voor deze avond. 

Vertrouwens contact persoon

 

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag c3

Door Tom Muller, 2 maanden geleden

C3-Triaz C1  5-3

Tegen de zonder puntenverlies bovenaanstaande tegenstander wilden wij nog iets goedmaken. Al in de eerste minuut kwamen we  0 -1  achter door een afstandschot. Onze eerste aanval had voldoende kansen en aangegeven door Angel was het Maaike die met een doorloopbal 1-1 maakte. Verdedigend bleef het goed dicht en in de aanval speelde Roxanne Fee aan die van afstand 2-1 maakte. In een grabbelsituatie wist Roxanne Lucas onder de paal aan te geven, 3-1. We kregen 3-2 tegen. Het foute-passes-spook kwam echter tijdelijk meedoen jammer genoeg.Een strafworp voor ons ging mis, maar Kiki wist meteen daarna onder de paal 4-2 te scoren. Rust en we waren het over eens verdedigend zo door te spelen... en met minder foute passes.Verdedigend werd hard gewerkt en een strafworp tegen ging gelukkig mis. Toch nog een goal tegen maar Angel onder de korf wist 5-3 te maken. Einde.

Slechts drie doelpunten doorlaten tegen de nummer een die gemiddeld altijd negen punten scoort is goed. Iedereen werkte er hard aan mee door voor te verdedigen, goed op te letten en zich aan de afspraken te houden. Aanvallend was het lastig en daar moeten we de organisatie verbeteren. Laten we zo blijven spelen (aanvallend iets aanpassen) in de nog komende wedstrijden. Tevreden over de wedstrijd. 

 

Tom