Ruilbeurs

Eindelijk is het weer zover, het is voorjaar en we kunnen het nieuwe "kunst" gras al ruiken.Dus weer tijd voor de ruilbeurs waarbij iedereen sportkleding en schoeisel kan inleveren en weer nieuwe kan aanschaffen en wel op:

Alle bussen van groen-geel naar papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Alle bussen van Groen-Geel naar Papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Zondag 1 kampioen!

Groen Geel 3 is kampioen is bij 25-11 winst en promoveert naar de Overgangsklasse. Van harte gefeliciteerd!

Wedstrijdverslag c3

Met Dico en Ruben, beiden een halve wedstrijd voor de zieke Kasper, gingen we goed van start. Jiske speelde de doorkomende Angel aan die 1-0 maakte en Kiki benutte een strafworp 2-0. Gebrek aan voldoende voorverdedigen werd 2-1 en van halve afstand scoorde Dico 3-1. Het tempo bleef er in en Jiske met een omdraaibal 4-1. Angel op de aangeefpositie gaf Maaike aan die de doorloopbal maakte 5-1. Daarna leek de fut er een beetje uit. Wijzelf misten twee strafworpen (ze zoeken de ballen nog) en met te veel verdedigende ruimte werd het 5-3.

Zeer geslaagde trainersbijeenkomst 27 feb jongstleden!!

Op 27 februari jongsteden hadden we bij Groen Geel een zeer geslaagde trainersbijeenkomst! 

Terug naar overzicht

Wedstrijdverslag c3

Door Tom Muller, 15 dagen geleden

C3-Triaz C1  5-3

Tegen de zonder puntenverlies bovenaanstaande tegenstander wilden wij nog iets goedmaken. Al in de eerste minuut kwamen we  0 -1  achter door een afstandschot. Onze eerste aanval had voldoende kansen en aangegeven door Angel was het Maaike die met een doorloopbal 1-1 maakte. Verdedigend bleef het goed dicht en in de aanval speelde Roxanne Fee aan die van afstand 2-1 maakte. In een grabbelsituatie wist Roxanne Lucas onder de paal aan te geven, 3-1. We kregen 3-2 tegen. Het foute-passes-spook kwam echter tijdelijk meedoen jammer genoeg.Een strafworp voor ons ging mis, maar Kiki wist meteen daarna onder de paal 4-2 te scoren. Rust en we waren het over eens verdedigend zo door te spelen... en met minder foute passes.Verdedigend werd hard gewerkt en een strafworp tegen ging gelukkig mis. Toch nog een goal tegen maar Angel onder de korf wist 5-3 te maken. Einde.

Slechts drie doelpunten doorlaten tegen de nummer een die gemiddeld altijd negen punten scoort is goed. Iedereen werkte er hard aan mee door voor te verdedigen, goed op te letten en zich aan de afspraken te houden. Aanvallend was het lastig en daar moeten we de organisatie verbeteren. Laten we zo blijven spelen (aanvallend iets aanpassen) in de nog komende wedstrijden. Tevreden over de wedstrijd. 

 

Tom