Ruilbeurs

Eindelijk is het weer zover, het is voorjaar en we kunnen het nieuwe "kunst" gras al ruiken.Dus weer tijd voor de ruilbeurs waarbij iedereen sportkleding en schoeisel kan inleveren en weer nieuwe kan aanschaffen en wel op:

Alle bussen van groen-geel naar papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Alle bussen van Groen-Geel naar Papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Zondag 1 kampioen!

Groen Geel 3 is kampioen is bij 25-11 winst en promoveert naar de Overgangsklasse. Van harte gefeliciteerd!

Wedstrijdverslag c3

Met Dico en Ruben, beiden een halve wedstrijd voor de zieke Kasper, gingen we goed van start. Jiske speelde de doorkomende Angel aan die 1-0 maakte en Kiki benutte een strafworp 2-0. Gebrek aan voldoende voorverdedigen werd 2-1 en van halve afstand scoorde Dico 3-1. Het tempo bleef er in en Jiske met een omdraaibal 4-1. Angel op de aangeefpositie gaf Maaike aan die de doorloopbal maakte 5-1. Daarna leek de fut er een beetje uit. Wijzelf misten twee strafworpen (ze zoeken de ballen nog) en met te veel verdedigende ruimte werd het 5-3.

Zeer geslaagde trainersbijeenkomst 27 feb jongstleden!!

Op 27 februari jongsteden hadden we bij Groen Geel een zeer geslaagde trainersbijeenkomst! 

Terug naar overzicht

Wedstrijdveslag c3

Door Tom Muller, 3 maanden geleden

Groen Geel C3 - BEP C3  (9-3)

We begonnen het nieuwe jaar met Floor R., Floor B. en Dico als invallers die allemaal een goede wedstrijd speelden. Al in de eerste minuut gaf Angel de doorloopbal aan Jiske aan die met een shuffle beweging in kwam en 1-0 scoorde.  Jammer genoeg direct 1-1 tegen uit een doorloopbal. Floor B. wist ons met een mooi afstandschot op 3-1 te brengen gevolgd door Fee die ook van afstand 3-1 maakte. Een doorloopbal tegen 3-2 en nadat wij zelf een strafworp misten werd weer een doorloopbal tegen 3-3. In de volgende aanval was het Kiki die doorkomend 4-3 maakte en van afstand ook nog 5-3 scoorde. Rust. De juiste manier van verdedigen werd nog eens benadrukt voor de tweede helft. Doorgaand met veel verdedigende druk en veel balbezit waren er genoeg kansen. Floor R. scoorde van afstand achter de korf 6-3 en wist uit een combinatie met Jiske ook 7-3 te maken. De tweede aanval nam veel schietkansen en Lucas benutte er een van afstand 8 -3 en het werd zelfs 9-3 (schutter niet genoteerd).

Zoals afgesproken werd er actief verdedigd (jagen op de bal) waardoor er ook veel balbezit werd verkregen; gelukkig weinig plaatsfouten door ons zelf. In de tweede helft geen doelpunten meer tegen en ook niet veel kansen weggegeven. Aanvallend begint er meer geschoten te worden; nu nog de schotzuiverheid verbeteren. De organisatie in de aanval met onderlinge aanvals- en aangeef posities ziet er beter uit, maar nog beter gebruik van de ruimte is nodig. Laten we de goede inzet zien vol te houden in de volgende wedstrijden en daarbij het spel stap voor stap verder verbeteren.

 

Tom