Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Wedstrijdveslag c3

Door Tom Muller, 5 maanden geleden

Groen Geel C3 - BEP C3  (9-3)

We begonnen het nieuwe jaar met Floor R., Floor B. en Dico als invallers die allemaal een goede wedstrijd speelden. Al in de eerste minuut gaf Angel de doorloopbal aan Jiske aan die met een shuffle beweging in kwam en 1-0 scoorde.  Jammer genoeg direct 1-1 tegen uit een doorloopbal. Floor B. wist ons met een mooi afstandschot op 3-1 te brengen gevolgd door Fee die ook van afstand 3-1 maakte. Een doorloopbal tegen 3-2 en nadat wij zelf een strafworp misten werd weer een doorloopbal tegen 3-3. In de volgende aanval was het Kiki die doorkomend 4-3 maakte en van afstand ook nog 5-3 scoorde. Rust. De juiste manier van verdedigen werd nog eens benadrukt voor de tweede helft. Doorgaand met veel verdedigende druk en veel balbezit waren er genoeg kansen. Floor R. scoorde van afstand achter de korf 6-3 en wist uit een combinatie met Jiske ook 7-3 te maken. De tweede aanval nam veel schietkansen en Lucas benutte er een van afstand 8 -3 en het werd zelfs 9-3 (schutter niet genoteerd).

Zoals afgesproken werd er actief verdedigd (jagen op de bal) waardoor er ook veel balbezit werd verkregen; gelukkig weinig plaatsfouten door ons zelf. In de tweede helft geen doelpunten meer tegen en ook niet veel kansen weggegeven. Aanvallend begint er meer geschoten te worden; nu nog de schotzuiverheid verbeteren. De organisatie in de aanval met onderlinge aanvals- en aangeef posities ziet er beter uit, maar nog beter gebruik van de ruimte is nodig. Laten we de goede inzet zien vol te houden in de volgende wedstrijden en daarbij het spel stap voor stap verder verbeteren.

 

Tom