Seizoensafsluiting e- en f-pupillen woensdag 19 juni

Woensdag 19 juni is de seizoensafsluiting van de E- en F-pupillen en de D5. De laatste training wordt een leuke training met verschillende spelletjes. De training is voor alle teams van 17 tot 18 uur en als afsluiting gaan de kinderen pannenkoeken eten bij Groen Geel. De ouders van de verschillende teams zijn door hun coaches/trainers benaderd voor het bakken van de pannenkoeken.

Voorlopige teamindelingen aspiranten en junioren

Beste spelers, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling kan nog wijzigen vanwege afzeggingen en of nieuwe leden).

Voorlopige teamindelingen pupillen

Beste pupillen, Hierbij de voorlopige team indelingen (let op deze indeling zou nog gewijzigd kunnen worden vanwege afzeggingen en/of nieuwe leden).

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen.

Zondag1 klaar...

Ondanks 2e plaats is het seizoen toch geslaagd.

Terug naar overzicht

Bus 4

Door Monique van Zanten, 2 maanden geleden

Een bus vol enthousiaste supporters,  sponsors van de bussen met hun aanhang, op weg naar Papendrecht. Uitgedost met  iets geels,  iets groens of beiden. Eén man valt meteen op door zijn prachtige gele pak met groen hoedje. Over dat pak zo meer.

Tijdens onze trip naar Zuid Holland worden we goed verzorgd. Stefan deelt drankjes uit want de kelen moeten super super goed gesmeerd zijn. Tuurlijk,  je moet tenslotte minimaal twee uur , liefst paar uur langer, mee blèren met de medesupporters van Groen Geel.   Natuurlijk eten we tussendoor keurig ons  broodje op van thuis,  want Groen Gelers weten ook dat je een bodempje moet leggen voor de derde helft .  

Bij aankomst in Papendrecht is het meteen feest en dat is tot vroeg in de ochtend in Wormer zo gebleven. Gezongen, gegild, geblèrd, gejuicht,  gekrijst, gebruld: Veel mensen hebben geen woord van de teksten verstaan, maar Groen en Geel, winnaar en League  dat hebben ze er vast wel uitgehaald! 

En dan zit je weer in de bus,onder de indruk van wat er allemaal gebeurd is in de sporthal. De bus is ietwat verlicht met kleine blauwe lichtjes. Hele rare kleur na zo’n avond. 

 Als de buschauffeur denkt dat iedereen weer in de bus zit, start hij de motoren, op naar ‘huis’ aan de Drie morgen nummer 2. Iedereen praat lekker na over de wedstrijd, iedereen heeft een mening, iedereen weet het beter en iedereen geniet zichtbaar!

 Dan neemt de man in het gele pak, Fred,  de microfoon. Hij vertelt trots over de wedstrijd, de supporters, zijn gele ‘parkietenpak’ en de sponsors. Als laatste zegt hij: Hoe leuk zou het zijn een bus vol sponsors, allemaal met een geel parkietenpak………………

Daarna mag Jaap de microfoon even vasthouden en vertelt een goeie mop. Jaap gaat helaas na één mop al zitten. Is er nog iemand die iets te vertellen heeft?  Monique heeft ook twee goeie moppen, hoor ik roepen. En, na aandringen van de supporters achterin de bus, loop ik naar voren en pak de microfoon.  Mijn moppen, eigenlijk raadsels zijn best wel moeilijk , maar erg leuk.  Waarschijnlijk heb ik zelf het hardst  gelachen, maar dat mag de pret niet drukken. Ik zing,  in mijn kostbare zendtijd, ook nog twee vreselijke schoolreisliedjes. En daarna, vertel ik vol enthousiasme dat ik op een koor zit: Ontroerend Goed uit Wormerveer! Ietwat ongeloofwaardig op dat moment,  maar het is echt waar. Vraag ik ook nog  in de bus wie het leuk vind om donateur te worden, terwijl deze mensen allemaal bussen hebben gesponsord om met z’n  allen naar Papendrecht te gaan. Oeps. Ik doe de microfoon snel in de houder. Het gaat tenslotte nu even alleen over Groen Geel. 

En  we weten best dat Groen Geel trots is op zijn sponsors en de sponsors trots op Groen Geel. 

De volgende dag, mijn groene sjaal weer in de was, denk ik nog even terug aan de opmerking van Fred in zijn gele pak. Sponsors in een geel parkietenpak!!!  Dat wil toch iedereen, dan hebben we misschien wel twee bussen 4 nodig!

PastedGraphic 3

Monique van Zanten