Halfjaarlijkse algemene ledenvergadering maandag 28 mei 2018

Beste leden, hierbij willen wij jullie van harte uitnodigen voor de Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Kangoeroedag

We hebben vandaag een Kangoeroedag voor de kleuters van Wormer georganiseerd. Meer dan 100 kinderen hebben genoten van een muzikale warming-up en leuke spelletjes op de velden! Kijk hier voor de eerste foto’s.

Aspirantenkamp foto's

De dagen zijn voorbij gevlogen en het kamp zit er al weer op!

Aankomst pupillenkamp 15:30 uur

Het pupillenkamp zit er al bijna weer op. De verwachting is dat ze om 15:30 uur bij Groen Geel aankomen.

Aspirantenkamp 17:05 op station wormerveer

Beste ouders,

Terug naar overzicht

Beachkorfbal!

Door Organisatie beachkorfbal, 14 dagen geleden

Het jaarlijkse terugkerende evenement en dit jaar de vierde editie, BEACHKORFBAL 2018 op vrijdag 22 juni! Trek je toffe outfit uit de kast, houd je maag leeg voor een lekker biertje (18+ natuurlijk) en heb vooral veel plezier in het zand. Dit jaar wordt weer een groot succes en een echte battle tussen de korfbalverenigingen Groen Geel en ZKV.

De kosten zijn €3 p.p. Schrijf je in als koppel via deze link https://nl.surveymonkey.com/r/7SR83M8. De organisatie zal je in een team indelen van jong naar oud! P.s. inschrijven als je in een C-team of hoger zit! Je kunt je inschrijven tot 15 juni.

NIEUW DIT JAAR:
Vind jij het super leuk om mee te doen, maar is het zand toch wel zwaar om door te rennen? Meld je dan aan voor de recreatieve competitie! Hier zul je tegen mensen strijden die hier hetzelfde over denken. #ouderenproof #hetnieuwefit #gewoonvoordegezelligheid

Voor meer informatie check de facebook: https://www.facebook.com/events/178921229427862/