Weer een stap, maar wel een flinke hindernis. Tegen een sterk geconcentreerd spelend AW, dat geleerd had van de te makkelijk gestarte eerste wedstrijd, konden we het niet bolwerken. Consequent spelend op de paalbezetting voor het afvangen hielden zij hun aanval aan de gang. In de eerste 15 minuten leverde hen dat 32 schoten op, waarvan 1 strafworp en nog drie andere doelpunten , 4 – 0 voor hen dus. Wij haalden slechts 15 schoten en 0 doelpunten, vooral omdat we niet voldoende rekening hielden met de juiste afvangpositie voor onze eigen aanval. Britt maakte ons eerste doelpunt 1-4 en na 1-5 zette Anna ons met twee schoten op 3- 5. Twee afstandpoeiers  maakten 3- 7 voordat Romy tegen scoorde. Eentje tegen en Gerben met zijn zuivere schot 5 -8 en de rust brak aan met 5-10.

Na rust aan beide kanten een stilstand, dat wil zeggen in 17 minuten een strafworp van Lisanne en een tegendoelpunt 6- 11. Thomas wist met een afstandsschot 7 – 11 te maken. Jammer genoeg werden van onze dames drie mooie doorloopballen afgekeurd, terecht wel door lopen (nog eens de techniek aanscherpen). Een mooie one-hander doorloopbal van Gerben bracht de stand op 8 – 13, maar een strafworp tegen en een schot resulteerden in 8-15. Lisanne schoot 9 -15 in en ons laatste doelpunt kwam uit een strafworp van Marieke uit een actie onder de paal en tenslotte werd het 10-18. Het afvangen werd door ons  onvoldoende gedaan, waarbij soms de goede afvangpositie te makkelijk werd weggegeven. Mijn indruk van de wedstrijd is dat we grotendeels verloren van een man bij AW, die tactisch domineerde. Een sportieve wedstrijd en een goede les om allemaal consequent op de juiste punten te gaan en blijven spelen.