Scheidsrechters opgelet!

Al veel scheidsrechters hebben hun voorkeur aangegeven voor het fluiten van wedstrijden. Tot uiterlijk zaterdag 17 november kunnen de scheidsrechters van ons vaste scheidsrechterskorps, hun voorkeur aangeven via scheidsrechter@kvgroen-geel.nl . Degene die niet gereageerd hebben en/of eerder hebben aangegeven door de scheidsrechterscommissie te willen worden ingedeeld, worden na deze datum op een wedstrijd ingedeeld. Komende week ontvangen alle scheidsrechters een mail met de definitieve indeling. Daarna wordt de indeling in sportlink en op de website geplaatst. Houd je mailbox dus in de gaten!Voor de leden van de teams die fluiten, is per mail een schema met datums naar de contactpersonen...

Balsponsor gg - dsc: bruna velserbroek

Zaterdag 17 novemeber start het zaalseizoen voor de selectie en staat er gelijk een sterke tegenstander op het programma: DSC uit Eindhoven. Voor deze wedstrijd sponsort Bruna Velserbroek de wedstrijdbal, aanvang 19.00 uur. Zij wensen iedereen veel succes komend zaalseizoen. Mocht u nog een boek of cadeau willen bestellen voor de feestdagen, via www.bruna.nl bezorgen zij bij u thuis.

Sinterklaas

Hallo pupillen, Woensdag 21 november is er voor alle F-jes en kangoeroes van 17:00 uur tot 19:00 uur een Sinterklaasfeest!

Theepotten en ander servies

Iedereen die aan onze oproep gehoor heeft geven en ons zijn of haar theepot heeft uitgeleend, kan deze weer bij Groen-Geel ophalen.

Het bruist bij groen-geel #95jaarjong

Traditiegetrouw eindigen we onze cabaretten bij Groen-Geel met het liedje; 'Er is leven bij Groen-Geel'.

Terug naar overzicht

Afsluiting seizoen f, e en d-pupillen

Door Anna Koel, 5 maanden geleden

Woensdag 13 juni heeft de F, E en D het seizoen met een clubkampioenschap afgesloten. Vanaf 16.00 uur ‘s middags waren er allemaal spelletjes in competitieverband onder de super leiding v Desirée Huisman en Charlotte Looij. 

Na de spelletjes hebben de kinderen vanaf 18.15 uur meer dan 320 (!) pannenkoeken verorberd en een ijsje gegeten. Sommige ouders houden ook nog hapjes gemaakt die gezellig met elkaar genuttigd werden. Al met al weer een topdag bij onze topvereniging. Dank weer aan alle ouders die bij de verschillende onderdelen stonden en pannenkoeken gebakken hebben. 

Bekijk hier de foto's.

De puntentelling duurde iets langer waardoor de uitreiking op de opening van het seizoen zal plaatsvinden. Kom dus allemaal ook weer gezellig hier heen. De kinderen kunnen dan meedoen met een training van de selectie en een stukje van een wedstrijd.  Iedereen een goede vakantie gewenst!