Website 'op vakantie'

De zomervakantie komt eraan. Vanaf 21 juli - 13 augustus gaat de website 'op vakantie'. Wil je nog een bericht plaatsen? Doe dat dan voor die tijd. Rest mij iedereen een heel fijne, zonnige en relaxte vakantie te wensen!

Groen geel bestaat 95 jaar!

Om dit te vieren hebben we naast de gebruikelijke traditionele activiteiten ook wat extra feestjes voor jullie in petto.We trappen het jubileumjaar af tijdens het JUBILEUMWEEKEND op 9, 10 en 11 november.Meer informatie volgt, dus hou de site en facebook in de gaten.

Wij zijn op zoek naar jou

Beste Korfballer, wij zijn op zoek naar jou!!

Senioren selecties en teamindelingen

Hierbij de senioren selecties en teamindelingen voor de eerste veldhelft seizoen 2018-2019. 

Complex gesloten

M.i.v. heden is het complex gesloten. Vanaf maandag 13 augustus ligt de sleutel weer klaar op het vertrouwde sleuteladres.

Terug naar overzicht

Afsluiting seizoen f, e en d-pupillen

Door Anna Koel, 38 dagen geleden

Woensdag 13 juni heeft de F, E en D het seizoen met een clubkampioenschap afgesloten. Vanaf 16.00 uur ‘s middags waren er allemaal spelletjes in competitieverband onder de super leiding v Desirée Huisman en Charlotte Looij. 

Na de spelletjes hebben de kinderen vanaf 18.15 uur meer dan 320 (!) pannenkoeken verorberd en een ijsje gegeten. Sommige ouders houden ook nog hapjes gemaakt die gezellig met elkaar genuttigd werden. Al met al weer een topdag bij onze topvereniging. Dank weer aan alle ouders die bij de verschillende onderdelen stonden en pannenkoeken gebakken hebben. 

Bekijk hier de foto's.

De puntentelling duurde iets langer waardoor de uitreiking op de opening van het seizoen zal plaatsvinden. Kom dus allemaal ook weer gezellig hier heen. De kinderen kunnen dan meedoen met een training van de selectie en een stukje van een wedstrijd.  Iedereen een goede vakantie gewenst!