Foto's team van de week f1&f2 en e3&e7

Op 26 januari jongstleden waren de toppers van de E3 en de E7 team van de week bij de thuiswedstrijd van ons eerste. Op 2 februari waren de F1 en de F2 aan de beurt.

Wist je dat...

Wist je dat...

Gevonden voorwerpen

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wedstrijdverslag groen geel 1

Zaterdag de wedstrijd tegen Tempo, de nummer 1 in de hoofdklasse A. GG nummer 2 kan bij winst de koppositie overnemen. Vraag is natuurlijk of Tempo dat laat gebeuren. Tempo kan tegen GG altijd iets extra’s brengen en daar zal GG mee om moeten gaan. GG heeft bepaalde ideeën om Tempo te bedwingen, eens zien of dat eruit komt.

Wedstrijdverslag groen geel c3

In het verre Alkmaar traden wij aan met zeven meisjes en een jongen tegen zeven jongens en een meisje. Floor en Margot vielen bij ons in en deden het goed. Na een door de tegenstander gemiste strafworp wist Jiske uit een omdraaibal 1-0 te maken. Een plaatsfout, een van de vele in de eerste helft, zorgde voor 1-1. Binnen twee minuten lieten we door onoplettendheid twee doelpunten door 1-3. Van afstand schoot Jiske er 2-3 in. Rust. Er werd verzocht ... geen plaatsfouten meer te maken en feller te spelen. Een combinatie van Angel naar Floor betekende 3-3.

Terug naar overzicht

Afsluiting seizoen f, e en d-pupillen

Door Anna Koel, 8 maanden geleden

Woensdag 13 juni heeft de F, E en D het seizoen met een clubkampioenschap afgesloten. Vanaf 16.00 uur ‘s middags waren er allemaal spelletjes in competitieverband onder de super leiding v Desirée Huisman en Charlotte Looij. 

Na de spelletjes hebben de kinderen vanaf 18.15 uur meer dan 320 (!) pannenkoeken verorberd en een ijsje gegeten. Sommige ouders houden ook nog hapjes gemaakt die gezellig met elkaar genuttigd werden. Al met al weer een topdag bij onze topvereniging. Dank weer aan alle ouders die bij de verschillende onderdelen stonden en pannenkoeken gebakken hebben. 

Bekijk hier de foto's.

De puntentelling duurde iets langer waardoor de uitreiking op de opening van het seizoen zal plaatsvinden. Kom dus allemaal ook weer gezellig hier heen. De kinderen kunnen dan meedoen met een training van de selectie en een stukje van een wedstrijd.  Iedereen een goede vakantie gewenst!