Opruiming

We gaan de kasten weer legen. Alle gevonden voorwerpen zitten in de blauwe bak rechts voor de metalen kast. Wat volgende week niet is afgehaald gaat naar een kledingbak voor een goed doel.

Gevonden voorwerpen tot 17-9-2018

Kijk bij 'lees meer' voor de foto's met de gevonden voorwerpen van deze week.

Wist u, dat....

Nu Rusland als vanouds spionnen over de wereld heeft lopen die af en toe wat gif spuien, het (lees Poetin) vervolgens zelf in alle toonaarden ontkent, zal ik u op de hoogte brengen van enkele zaken die u naar alle waarschijnlijkheid nog niet wist.*Zo heeft de A3 al voor de second time van een A1 gewonnen. En dat is zeker geen sinecure. Over een kampioenschap wil ik het nog helemaal niet hebben, want u kent vast het verhaal van Icarus, van die hoogmoed en die val zeg maar, maar wie weet is het voor het eerst in de korfbalhistorie dat...

A1: 2 gespeeld, 6 punten

Is dat zo? 6 punten uit 2 wedstrijden? Natuurlijk niet, het is nog altijd zo dat je met korfbal 2 punten krijgt voor een gewonnen wedstrijd. Maar bij het binnenkomen van de kantine ná de wedstrijd was de opmerking dat winnen van KZ voelt als dubbele punten. Zo’n streekderby brengt toch wel wat teweeg. Een gezonde rivaliteit is niets mis mee. Vóór en ná de wedstrijd kunnen we natuurlijk wel gewoon tegen elkaar doen.

Wedstrijdverslag groen geel c3 - zaandam zuid c1 (11- 3)

Deels vergelijkbaar met de vorige wedstrijd bleven we flinke verdedigende druk zetten, maar het was wat minder dan vorige keer. Al in de tweede minuut scoorde Jiske onder de paal uit een pass van Angel 1-0. Een doorloopbal tegen werd 1-1; waar was het voorverdedigen? Lucas maakte van afstand 2-1 en aangegeven door Roxanne werd het door hem uit een doorloopbal ook 3-1. In het damesvak werd het snel door Calista aangegeven door Jitske 4-1, gevolgd door haar nu aangegeven door Angel 5-1. Kasper met een schot 6-1. Een tegengoal 6-2 en voor rust Calista van afstand 7-2.

Terug naar overzicht

Afsluiting seizoen f, e en d-pupillen

Door Anna Koel, 3 maanden geleden

Woensdag 13 juni heeft de F, E en D het seizoen met een clubkampioenschap afgesloten. Vanaf 16.00 uur ‘s middags waren er allemaal spelletjes in competitieverband onder de super leiding v Desirée Huisman en Charlotte Looij. 

Na de spelletjes hebben de kinderen vanaf 18.15 uur meer dan 320 (!) pannenkoeken verorberd en een ijsje gegeten. Sommige ouders houden ook nog hapjes gemaakt die gezellig met elkaar genuttigd werden. Al met al weer een topdag bij onze topvereniging. Dank weer aan alle ouders die bij de verschillende onderdelen stonden en pannenkoeken gebakken hebben. 

Bekijk hier de foto's.

De puntentelling duurde iets langer waardoor de uitreiking op de opening van het seizoen zal plaatsvinden. Kom dus allemaal ook weer gezellig hier heen. De kinderen kunnen dan meedoen met een training van de selectie en een stukje van een wedstrijd.  Iedereen een goede vakantie gewenst!