Scheidsrechters opgelet!

Al veel scheidsrechters hebben hun voorkeur aangegeven voor het fluiten van wedstrijden. Tot uiterlijk zaterdag 17 november kunnen de scheidsrechters van ons vaste scheidsrechterskorps, hun voorkeur aangeven via scheidsrechter@kvgroen-geel.nl . Degene die niet gereageerd hebben en/of eerder hebben aangegeven door de scheidsrechterscommissie te willen worden ingedeeld, worden na deze datum op een wedstrijd ingedeeld. Komende week ontvangen alle scheidsrechters een mail met de definitieve indeling. Daarna wordt de indeling in sportlink en op de website geplaatst. Houd je mailbox dus in de gaten!Voor de leden van de teams die fluiten, is per mail een schema met datums naar de contactpersonen...

Balsponsor gg - dsc: bruna velserbroek

Zaterdag 17 novemeber start het zaalseizoen voor de selectie en staat er gelijk een sterke tegenstander op het programma: DSC uit Eindhoven. Voor deze wedstrijd sponsort Bruna Velserbroek de wedstrijdbal, aanvang 19.00 uur. Zij wensen iedereen veel succes komend zaalseizoen. Mocht u nog een boek of cadeau willen bestellen voor de feestdagen, via www.bruna.nl bezorgen zij bij u thuis.

Sinterklaas

Hallo pupillen, Woensdag 21 november is er voor alle F-jes en kangoeroes van 17:00 uur tot 19:00 uur een Sinterklaasfeest!

Theepotten en ander servies

Iedereen die aan onze oproep gehoor heeft geven en ons zijn of haar theepot heeft uitgeleend, kan deze weer bij Groen-Geel ophalen.

Het bruist bij groen-geel #95jaarjong

Traditiegetrouw eindigen we onze cabaretten bij Groen-Geel met het liedje; 'Er is leven bij Groen-Geel'.

Terug naar overzicht

Afgeschermde namen teampagina's kinderen onder 16

Door J. Booij-Meijns, 15 dagen geleden

Er zijn vragen van ouders gekomen met betrekking tot het niet kunnen terugvinden van de naam van hun kind in de teamopstelling. Dit heeft te maken met AVG (privacywet).

Nieuwe leden onder de 16 jaar worden standaard op "afgeschermd" gezet in Sportlink. Sportlink is het programma waar alle competitie- en wedstrijdgegevens ingevoerd en verwerkt worden.

Alleen ouders kunnen het profiel van hun kind van "afgeschermd" naar "open" zetten. Om dit te doen dien je de de app "Sportlink" te downloaden. Let op dat het emailadres om in te loggen hetzelfde dient te zijn als het emailadres waarmee je bekend bent bij Groen Geel.

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van Sportlink.