Ruilbeurs

Eindelijk is het weer zover, het is voorjaar en we kunnen het nieuwe "kunst" gras al ruiken.Dus weer tijd voor de ruilbeurs waarbij iedereen sportkleding en schoeisel kan inleveren en weer nieuwe kan aanschaffen en wel op:

Alle bussen van groen-geel naar papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Alle bussen van Groen-Geel naar Papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Zondag 1 kampioen!

Groen Geel 3 is kampioen is bij 25-11 winst en promoveert naar de Overgangsklasse. Van harte gefeliciteerd!

Wedstrijdverslag c3

Met Dico en Ruben, beiden een halve wedstrijd voor de zieke Kasper, gingen we goed van start. Jiske speelde de doorkomende Angel aan die 1-0 maakte en Kiki benutte een strafworp 2-0. Gebrek aan voldoende voorverdedigen werd 2-1 en van halve afstand scoorde Dico 3-1. Het tempo bleef er in en Jiske met een omdraaibal 4-1. Angel op de aangeefpositie gaf Maaike aan die de doorloopbal maakte 5-1. Daarna leek de fut er een beetje uit. Wijzelf misten twee strafworpen (ze zoeken de ballen nog) en met te veel verdedigende ruimte werd het 5-3.

Zeer geslaagde trainersbijeenkomst 27 feb jongstleden!!

Op 27 februari jongsteden hadden we bij Groen Geel een zeer geslaagde trainersbijeenkomst! 

Terug naar overzicht

Afgeschermde namen teampagina's kinderen onder 16

Door J. Booij-Meijns, 5 maanden geleden

Er zijn vragen van ouders gekomen met betrekking tot het niet kunnen terugvinden van de naam van hun kind in de teamopstelling. Dit heeft te maken met AVG (privacywet).

Nieuwe leden onder de 16 jaar worden standaard op "afgeschermd" gezet in Sportlink. Sportlink is het programma waar alle competitie- en wedstrijdgegevens ingevoerd en verwerkt worden.

Alleen ouders kunnen het profiel van hun kind van "afgeschermd" naar "open" zetten. Om dit te doen dien je de de app "Sportlink" te downloaden. Let op dat het emailadres om in te loggen hetzelfde dient te zijn als het emailadres waarmee je bekend bent bij Groen Geel.

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van Sportlink.