Ruilbeurs

Eindelijk is het weer zover, het is voorjaar en we kunnen het nieuwe "kunst" gras al ruiken.Dus weer tijd voor de ruilbeurs waarbij iedereen sportkleding en schoeisel kan inleveren en weer nieuwe kan aanschaffen en wel op:

Alle bussen van groen-geel naar papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Alle bussen van Groen-Geel naar Papendrecht gesponsord: kaartverkoop nu gestart!

Zondag 1 kampioen!

Groen Geel 3 is kampioen is bij 25-11 winst en promoveert naar de Overgangsklasse. Van harte gefeliciteerd!

Wedstrijdverslag c3

Met Dico en Ruben, beiden een halve wedstrijd voor de zieke Kasper, gingen we goed van start. Jiske speelde de doorkomende Angel aan die 1-0 maakte en Kiki benutte een strafworp 2-0. Gebrek aan voldoende voorverdedigen werd 2-1 en van halve afstand scoorde Dico 3-1. Het tempo bleef er in en Jiske met een omdraaibal 4-1. Angel op de aangeefpositie gaf Maaike aan die de doorloopbal maakte 5-1. Daarna leek de fut er een beetje uit. Wijzelf misten twee strafworpen (ze zoeken de ballen nog) en met te veel verdedigende ruimte werd het 5-3.

Zeer geslaagde trainersbijeenkomst 27 feb jongstleden!!

Op 27 februari jongsteden hadden we bij Groen Geel een zeer geslaagde trainersbijeenkomst! 

Terug naar overzicht

A1 moet duidelijk meerdere erkennen in top a1

Door Edmond, 5 maanden geleden

Als je bovenin de Hoofdklasse junioren mee wilt draaien moet je elke week top spelen. Er zijn géén makkelijke wedstrijden. Als je tegen de favorieten niet top speelt ga je niet winnen. Tegen TOP waren wij niet top dus dan ga je het heel lastig krijgen. Zo dat zijn wel weer genoeg woordjes ‘top’ voor vier zinnen. Ik ontkom er echter niet aan om het nog een paar keer te gebruiken. Niet omdat wij zo speelden, maar simpelweg omdat onze tegenstander van deze middag zo heet.

Een begin van een wedstrijd zoals we die wel vaker hebben meegemaakt. Meerdere keren kwamen wij dit seizoen al met 5-1 achter. Vandaag geen uitzondering helaas. Na de 1-0 vóór scoorden de Sassenheimers 5 keer op rij en na 14 minuten stond het inderdaad 5-1. Na de 5-2 van Koen, die vandaag mee mocht doen omdat Kiko een blessure had (en hij deed het niet onverdienstelijk!), kwam TOP op 8-3 na 18 minuten spelen. Hierna mochten wij weer wat terug doen en richting de rust kwamen we toch weer aardig terug. De aansluiting leek aanstaande na 2 doelpunten en 9-7 binnen een minuut van Britt Kw. Sterke wedstrijd van deze Britt, vooral verdedigend werd haar tegenstandster aardig moedeloos als Britt wéér de bal voor haar neus weg stal. Maar helaas, dichterbij kwamen we niet; nog voor rust stelde TOP orde op zaken, de ruststand was 13-8.
Na rust helaas geen ander beeld. Binnen 6 minuten stond er 15-8 op het scorebord en na 13 minuten was het 18-10. De wedstrijd was gespeeld toen we hierna zelfs op 10 punten achterstand kwamen; 22-11. We lieten ons in deze fase ál het kaas van onze brood eten. Noor en Stef mochten nog even invallen (Noor scoorde bij haar eerste poging van afstand), maar deze jonge spelers konden natuurlijk niets meer aan de stand veranderen. TOP speelde freewheelend de wedstrijd naar het einde en met 27-18 was dan eindelijk een einde gekomen aan deze wedstrijd.
Veel kans op een overwinning hadden we vandaag niet. Zoals gezegd; als je niet top bent win je (bijna) van geen enkele ploeg. Tegen dit TOP moet je gewoon zorgen dat je ze veel druk geeft en je zeker niet laten verrassen door hun slimme balletjes. Dit gebeurde deze wedstrijd echter wel veelvuldig. Niet alleen waren we ervoor gewaarschuwd ook na herhaaldelijk hetzelfde ‘balletje’ trapten we er nog in. In de paalzone, waar de Sassenheimers hun lepe balletjes veelal speelden, scoorden zij 8 keer (tegen 3 van ons). Verder was het verschil niet zo heel groot, qua doelpunten bedoel ik hè, niet in uitslag. Kort schot: 3 tegen 5, afstandsschot: 10 tegen 12. Een TOP in een (score)flow kan je maar moeilijk afstoppen.
Rest ons deze eerste veldhelft nog 1 wedstrijd; de thuiswedstrijd tegen Unitas. De Harderwijkers staan nog puntloos onderaan. Dat wil nog niet zeggen dat het een gelopen koers is, wij staan inmiddels maar 2 plaatsen boven hen. De (eerste) uitwedstrijd ging ook niet soepel, we konden maar net winnen met 14-12. Hopelijk eens een wedstrijd waarin wij eens in een flow komen en niet de tegenstander. We zouden het fijn vinden ‘U’ ook weer langs de kant aan te treffen; zaterdag 27 oktober om 15:00 uur.

 

@